power , поръчват се по интернет, но не помня от къде можеше.
Да кажа за моите тестове, тъй като аз направих много (не правете като мен, много е затормозяващо!). Значи - на 14 ден засякохме 2 чертички на теста за ову и съответно поработихме по въпроса. На 25 ден направих 1вия тест за бременност от тези, които са в коплекта с овулационните - категорично отрицателен! На 26 ден сутринта направих 2ри тест, същия като предишния и след около 20-30 минути се появи много бледа 2ра чертичка, така, че за следващата сутрин се въоражих с един шуър чек, който на следващата сутрин (27 ден) показа 2ра бледа, едва видима чертичка около 10тата мин. На 28 ден Хоум тест показа бледа втора чертичка в края на минутите за отчитане (3 мисля бяха), така, че се въздържах от вода и вц и след няколко часа престо ми показа 2ра бледа черта във времето за отчитане. На следващия ден (в деня на очакваната менструация) сутринта 2рия престо ми показа мн., мн. бледа 2ра чертичка, а по обед шуър чек бледа, но ясна и добре видима 2ра черта още на първата минута на тестването.
Много дълго стана, но пък си е една добра статистика. Изводът е - тестовете отчитат най-точно и ясно от деня на очакваната менструация (което си го знаем отдавна). Освен това да кажа, че веднъж ми се е случвало, преди време да видя и изпарителна линийка на тест за бременност доста след времето за отчитане, така, че и това е възможно.