0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Лична драма
« -: Януари 05, 2010, 00:35:35 am »
По-точно вестник "Лична драма" ще публикува на 12 януари, вторник материал за проблемното забременяване.
Решихме, че по този начин ще стигнем до аудитория, която също има нужда от информация, но по всяка вероятност не я търси на правилното място.

Вестникът се продава само във вторник.

п.с. използвам заглавие в стил Мели. Тя си знае :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Лична драма
« Отговор #1 -: Януари 05, 2010, 07:25:24 am »

Аз леко изтръпнах като ти видях заглавието (тук ми липсва един размахах пръст:)))))))
Ще купя вестника във вторник:)
*
« Отговор #2 -: Януари 05, 2010, 10:11:00 am »
По-точно вестник "Лична драма" ще публикува на 12 януари, вторник материал за проблемното забременяване.
Решихме, че по този начин ще стигнем до аудитория, която също има нужда от информация, но по всяка вероятност не я търси на правилното място.

От нас какво се иска? :)
*
« Отговор #3 -: Януари 05, 2010, 10:22:22 am »
тук ми липсва един размахах пръст:)))))))

гепи
« Отговор #4 -: Януари 05, 2010, 11:38:26 am »

От нас какво се иска? :)
защото ако изкупим издадения брой пак няма да достигне до неориентираната аудитория  :D
« Отговор #5 -: Януари 11, 2010, 23:20:10 pm »
ЛИЧНА БЕЗЛИЧНА...купуваме)))0
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #6 -: Януари 12, 2010, 01:21:10 am »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #7 -: Януари 12, 2010, 07:44:33 am »
Браво, Ани! Чудесна статия се е получила! И на едно семейство да помогне - това пак е от голяма полза!  :bighug:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #8 -: Януари 12, 2010, 08:47:21 am »
Страхотно интервю.
Благодаря ти, Ани !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #9 -: Януари 12, 2010, 08:59:41 am »
Супер си Ани!
Благодаря!  :bighug:
*
« Отговор #10 -: Януари 12, 2010, 09:08:14 am »
http://lichna-drama.com/index.php/page/newspaper/nid/112/section/7.html
Много човешко и много информативно интервю, супер сте се справили, Ани!  :D
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #11 -: Януари 12, 2010, 09:51:33 am »
Момичета,спазихте си обещанието. Когато ни отрязаха от фонда обещахте,че ще продължим да се борим за популяризиране и решаване и на нашия проблем с донорските яйцеклетки и наистина не ни забравихте - благодаря. Давате много надежда на жените в това положение, а и шанс с инициативи като "Коледно желание". Дано някога събера достатъчно смелост и аз да участвам в популяризирането и решаването на този проблем. В началото когато дискутирахме как да се подходи към проблема с донорството мислех, че представянето му в медиите не е най-добрия начин защото смятах,че ще се почнат едни спорове за обмена на генетичен материал и т.н. но виждам,че това е начина да се говори и обсъжда. Призовавам повече съфорумки засегнати от проблема да се включват с мнения.
« Отговор #12 -: Януари 12, 2010, 10:09:25 am »
 :youwoman: Благодаря ви за всичко което правите за нас  :flower:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #13 -: Януари 12, 2010, 11:22:47 am »
Браво, Ултра! Наистина чудесно интервю - разбираемо и истинско! :) Поздравления!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #14 -: Януари 12, 2010, 13:20:13 pm »
Прекрасна статия, Ани поздравления!  :balk_81:
« Отговор #15 -: Януари 12, 2010, 14:34:11 pm »
Ани, за пореден път благодаря за това, което правите.
*
« Отговор #16 -: Януари 12, 2010, 18:43:18 pm »
Чудесно интервю!Поклон за всичко,което правите!
« Отговор #17 -: Януари 12, 2010, 19:37:35 pm »
Чудесно интервю Ултра :) Много ясно и точно, дава отговор на много въпроси и съм сигурна, че много жени ще бъдат обнадеждени :)
Постнала съм го на страницата си във ФБ, с надеждата, ако имам някой познат или колега с проблем да се насочи към специализиран кабинет.
[/url][/url]
*
« Отговор #18 -: Януари 12, 2010, 22:53:33 pm »
Ултра, както винаги е право в целта! Дано стигне до повече читатели!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #19 -: Януари 12, 2010, 23:46:20 pm »
много добро интервю, браво и на журналистката, ако има пръст във въпросите.
този вестник се чете из цяла България, дано поне една уплашена снахичка в затънтената провинция успее да прочете интервюто във вестника на свекърва си и да се задейства... (поразих се от случая с помакинята!)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!