0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро!
Хайде и аз в компанииката - Благодаря ти Маринка за чудното кафенце! :D
Маймунче, с теб сме, мила!
Лек и спорен ден!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Тук съм Маринка  :bighug: , добро утро на всички! Много спя, даже не знам тази сутрин как станах толкова рано! Аз се нареждам тук за малко чайче, че на всичкото отгоре нещо се мъча да се разболея! Мързелувам много  :oops: иначе съм ок (да чукна на дърво)!!!
Обаче ви следя всичките изкъсо и сега за днес много съм стиснала палците за Мунски  :crossfingers:  :bighug:
Вивка и на теб миличка късмет на датичката :bighug:
На всички Неочакващи и ловуващи момичета  :pink_dust_1: :green_dust_1: Мисля, че е крайно време някой да вземе да извади от задния джоб един положителен тест!!!
Хайде много усмихнат ден!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Хоп,цоп под пресните вирусчета и бягам на работа. :P
<br />[/url][img]http://ticker
*
Re: Първа късметлийска седмица през Новата Г&
« Отговор #83 -: Януари 06, 2010, 08:15:21 am »
Хоп,цоп под пресните вирусчета и бягам на работа. :P
Хоп, и аз  :D
Благодаря ти, Анизка! Радвам се , че си добре! И пии си чайчетата, че да не се разболееш! :wink:
Хоп цоп и аз да се изкъпя че на доктор отивам  :lol:
 А добройййй утроооо на всичкии  :D
 Маринка пак ги е спретнала сутрешните софри супер,мерсан шамандурчик,аз съм за койвенцееее  :D
 Днес съм се излюпола яко рано,взех си дух,окастрих си ливадите с трева кадето имаше че док.да не припадне,изправих си косата брейййй и съм се накиприла  :bellydance:
 След такава подкрепа от вас вече не ме е страх,чувствам се мн спокойна  :wink:
 Анизиии мила много се пази,абе и всички че има ужасен вирус около мене са се натръшкали и аз с никой не се виждам че да не го лепна,пазете се милички.
 Айде лек ден от мен,като се върна ще дам отчет  :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
На всички Неочакващи и ловуващи момичета    Мисля, че е крайно време някой да вземе да извади от задния джоб един положителен тест!!!
Ам да извадим от задния джоб,ама на вие бременните ми спите до обяд,не ни пускате седмичната и глей какво става на финала.Айде малко понаплюйте наоколо,провлачете си крачетата,знаете че съм суеверна.
Цитат
Днес съм се излюпола яко рано,взех си дух,окастрих си ливадите с трева кадето имаше че док.да не припадне,изправих си косата брейййй и съм се накиприла 
Ииииииии представям си каква `убавица си станала,ти и без туй си,ама сега си станала вече Василиса Прекрасная на Щъркеловата банда,наша гордост.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Маринка, споко  :D :D :D

Поемам ангажимента да пусна темата в понеделник, и без това докато пускате кафето сутрин закусвам пред компютъра :oops: :wink:, ще ме изчакате толкова 15тина минути :wink:

И според мен е вече време за поне едно положително тестче :P
Хайде кой ще ни изненада :wink:

П.П. Ама Раши, добре че ме подсети :lol:, още нямам навик да ги пускам :lol: :pink_dust_1:
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 10:18:33 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утро ;)

Ха така , Радинка, хванах те, и първа се пльоскам под вирусите! :) Сигурна съм, че темата следващата седмица ще бъде много успешна :)

Маймунке, стискам ти палци да мине леко и да докладваш после! :)

Сонче, благодаря за положителната енергия :) Попих я и вече се хиля като репичка :)

Цунки и хубав ден!

Привет, момичета  :D
една малка почерпка от мен, че мама днес ми е именничка и да ми е жива и здрава  :D

Маринче, мерси за кафенцето  :)

Ей, че много вирусчета има днес  :D , дано и аз прихвана някой  :wink:

Приятен ден на всички  :)

Маймунски, успех, душата. Много стиснати палци и от мен!  :goodluck:
После чакаме пълен отчет.
Днес май ще ви подложим на тотална вирусна атака, ето малко и от мен  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
Хоп, Цоп,пльоооос  под всички вирусчета! :D
Благодарим ви, милички!
Наде, да ти е жива и здрава мама!
*
Здравейте и от мен!
Радостче,и тук честито ти биещо сърчице!Усещането е невероятно. :D
Вивия,успех на лапарото на определената датичка! osi_9
Благодаря и аз на нашите бремелинки за вирусчетата! :bighug:

Честито на именниците днес!
Надежка,да ти е жива и здрава мама!Много късмет и успехи във всяко начинание!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Ето мееее,върнах се нищо страшно няма,само където се стресирах.Всичко е наред,подробен отчет в дневничето миии :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Привет и от мен !Честито на всички именици! :bighug: Още я няма вещицата ,но и тест ме е страх да правя.Маймунке, стискам палци и оооооо сега ще чета в дневника !Лек ден!Надеж ,да ти е живо и здраво мамето!Радосттинке мерси за вирусчетата!Цопкам се и аз във тях. :hug2: :a_cat_06:

*
Еее маймунке браво
Радвам се ,че всичко  е ок и си се успокоила!
Айде и аз със закъснение да се цопна под вирусчетата!
[/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ето мееее,върнах се нищо страшно няма,само където се стресирах.Всичко е наред,подробен отчет в дневничето миии :)
Видя ли мъри пъзло такава,няма нищо страшно.То наистина туй сондаж,звучи гадничко,ама е нищо.Ей ся ще чета и дневника ти.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Благодаря ви за пожеланията, сладурки  :bighug:

Ама къде сте всички...  8O , леле ... да не сте се загубили някъде или празнувате  :wink: , а  :drunk:

Приятна вечер, аз отивам да готвя ...  :oops:

*
окастрих си ливадите с трева кадето имаше че док.да не припадне,изправих си косата брейййй и съм се накиприла  :bellydance:
Мънки, ти ме разби направо - на глас съм се смяла да знаеш! Радвам се че си добре и по-спокойна  :lol:  Радостче - сигурна съм че по-голяма радост от това да чуеш сърчицето на бебчо няма за теб  :cheerleader:
Пожелавам ви хубава и топла зимна вечер момичета.
Брей че хубави новини се носят из темата, ще взема да наминавам по - честичко!
Хех Monkey това с ливадите и мен ме разсмя много, ама не смях да коментирам :)
Ама те много бременелски вирусчета витаят тука вече.  :bubblebath: Направо се потапям до ушите!
Надушвам, че този месец ще е много плодовит!!!! Хайде кой ще повлече крак?
Хохоохохохох,аз идвам да ви кажа че утре ще си пийна от кафенцето което някой ще сервира ама по път,че ще пътуваме за Сф,мн се вълнувам защото ще се видя със всички ми любими същества.Та значи утре,да слушате,да пускат вируси бременните сладурки,другите да се чипкате във тях,ииии най мн искам някой да се похвали.
 iced_lady  - как може да не смееш да коментираш милааа,другият път без такива,аз съм много весела и не се цупя лесно ,а още повече когато е бъзик.Та нали трябва да се и веселим от време на време,че иначееее ще изкукаме  :lol:
 Лек ден на всички  :drunk: :bighug: :bighug: :bighug: