0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #380 -: Февруари 24, 2010, 18:45:23 pm »
Надин, дано да се оправиш от неразположенията и скоро да се похвалиш с ++ тест  :)
azalea , хубаво си решила и дано не се налага да ползваш часа в др. клиника  :wink:
Аз пък нямах никакви проблени с клостилбегита  :? - явно на всеки различно му влияят лекарствата.

*
« Отговор #381 -: Февруари 24, 2010, 20:29:33 pm »
azalea, ако се чувстваш емоционално стабилна, решението е добро. Може да опитате лека стимулация с инжекции, да произведете 2-3 фоликула и сперматозоидите ще имат по-голям избор. Лекарят ти ще те посъветва най-добре. Незнам колко ви е било въздържанието при предишния опит, ние имахме определено по-добра сперограма при въздържание около 48 часа. Желая ти успех!  
Nadine, вземаш ли прогестеронови препарати? Ако не, можеш да измерваш сутрин базалната температура, докато е над 37 има шанс. И докато няма цикъл - също  :wink: Стискам палци!
« Последна редакция: Февруари 24, 2010, 20:48:14 pm от Meme »
« Отговор #382 -: Февруари 24, 2010, 21:29:56 pm »
4 дни :?
*
« Отговор #383 -: Февруари 24, 2010, 22:00:03 pm »
azalea, прочети пак в библиотеката на Зачатие за инсеминациите и прецени какво можеш да промениш при този опит, за да увеличиш шанса си. Истината е, че и тук и при ин витрото накрая опира до късмет. Дай си още един шанс при по-щадящата процедура, особено ако хормоните ти влияят така. Ние сме с теб  :goodluck:
*
« Отговор #384 -: Февруари 25, 2010, 11:29:34 am »
Надин, успех мила. Дано да ти е лошо от бременност. Направи поне уринарен тест след 3-4 дни.

Може да ти се гади и да ти е зле и от притеснение и напрежение. На мен лично ми се е случвало да повръщам и да имам температура от стрес. Друг вариант (който не е хубав) е да си настинала или грипава. Моят съвет е да отидеш поне при личния лекар. Успех

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #385 -: Февруари 27, 2010, 17:46:48 pm »
Момичета аз днес съм много доволна :D Ходих при моя лекар да видим дали се е спукала кистата и ура,вече я няма :D Сега до десет дни очаквам МЦ и стартирам второто инсе.Малко ми е странно тоя път,защото ще е със замразен материал и мъжо ще участва само по телефона :lol: :lol: :lol: :lol:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #386 -: Февруари 27, 2010, 17:51:32 pm »
И, Курабийка пак ли сме били в един ден при док.  :lol: :lol: :lol: Как не се видяхме пак не знам  :? Радвам се, че кистата я няма и ще стискам палци да успеете.
Целувки !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #387 -: Февруари 28, 2010, 21:57:58 pm »
Курабийка, браво радвам се за теб, хайде дано следващият опит да е успешен  :D

Момичета, да ви питам колко трябва да е голямо фукито когато се пука? Кои размери са нормални?

*

crow

• 2670
« Отговор #388 -: Февруари 28, 2010, 22:15:02 pm »
Над 20 мм. се пука, но при всеки е различно. Моите май се пукат около 26-27 мм.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #389 -: Февруари 28, 2010, 22:29:59 pm »
Момичета, да ви питам колко трябва да е голямо фукито когато се пука? Кои размери са нормални?

Моят лекар твърдеше, че фоликулите след стимулация с кломифен ставали по-големи и очакваше овулация при размери около 23-28 мм.
« Отговор #390 -: Март 01, 2010, 08:33:30 am »
Гардже, Цигуларче, благодаря ви за отговорите.  :flower:
Значи моите 23мм на 13-ти ден миналия месец, след клостил, са били нормални  :)

*

crow

• 2670
« Отговор #391 -: Март 01, 2010, 08:35:31 am »
Моите се пукат на 26-27 мм. без Клостил, на напълно естествен цикъл  :wink:
« Отговор #392 -: Март 01, 2010, 08:40:13 am »
Аха, ясно, мерси душка, че една приятелка ме стресна преди няколко дни че трябвало да се пукат около 18мм.  8O и че моите били престарели и отивали към киста  :?
А аз никъде не съм чела такова нещо и за това исках да питам и вас  :)

*
« Отговор #393 -: Март 01, 2010, 09:41:00 am »
Наденце, моите се пукаха на 16мм. Доколкото си спомням докторът  ми беше казал, че е най-добре да се пукат на около 18 мм. Май нормалното е м/у 16 и 21/22 мм.

Успех

*
« Отговор #394 -: Март 01, 2010, 12:07:19 pm »
Благодаря момичета  :grouphug: Да, ама не - въпреки Дуфастана и странното кратко кървене на 10ия ден, МЦ си дойдее (в 3 сутринта нейде в Сърбия, за да е още по-забавно) :( Днес припнах до Доки, и тя ме стресна допълнително: нямало да правим стимулация този месец, щото имало вече един 11мм фоликул, ще пробваме на естествен цикъл, ако хормоните са ОК!!! Ама това е само 2ри ден МЦ, какъв фоликул??? И как тия хормони без стимулация месеци наред се оказваха NОК, нищо, че ужким общите им изследвания са си съвсем в норма??

Стискаме плаци на всички, дано вече някой се похвали тука. Аз се отчайвам тотално - не защото иначе се предавам след 1 опит, но не знам вече как да не се развикам: хубаво де, ще се боря, ама да ми кажат срещу какво се боря osi_1
« Отговор #395 -: Март 01, 2010, 13:22:54 pm »
4естита Баба Марта на вси4ки!!
На 26.02. беше и моята инсеминация,след много 4етене из форума,запо4нах да се притеснявам,защото на пове4ето от вас самото инсе го правят няколко 4аса след прегнила. Моята стимулация запо4на на 6тия ден от цикала ми с Гонал Ф 37.5 и продължи 5 дена ,като на 5тиа ден ми биха Brevactid 5000 (pregnyl )и направиха инсето ,без да 4акат . Това нормално ли е? 4ух доктора да казва 4е имам 2 фоликула и единия бил 18см което било добре и затова назна4и инсеминацията веднага.Малко запо4вам да се притесняам 4е ме е претупал ,тъй като от самото на4ало настояваше за ICSI. Направо ми идва да отида в клиниката и да направя ужасен скандал ,4е се гаврят така.
 И тъй като сме в Германия ,а с езика сме много зле и и трудно комуникираме с доктора ,ще се радвам ако може някой да ми отговори Съществува ли това в практиката да се направи инсето заедно с pregnila?
Багодаря ви!!!
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #396 -: Март 01, 2010, 14:56:36 pm »
Честита Баба Марта!
Аз ще съм на 4 март на инсеминация. На напълно естествен цикъл.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #397 -: Март 01, 2010, 15:32:34 pm »
Zai ,missy_hrisi и всички които пропускам, желая ви успех. Вярвайте и ще стане. Аз след 4 инсета минавам към инвитро в четвъртък на преглед при Владимиров  за да подготвим документи. Обмисляме с милото варианта докато си чакаме още едно инсе, но да видим.
Успех и много късмет на всички.
« Отговор #398 -: Март 01, 2010, 15:34:27 pm »
Nadin, съжалявам  :( ... Дано следващия опит ти е успешен и да се похвалиш  :D
missy_hrisi , съжалявам, немога да ти отговоря, но ти желая успех  :D
Зай, успех и на теб  :D

Сега се връщам от преглед - имам си две фукита в двата яйчника по 14-15мм. на 9-ти ден. Биха ми мерионал, който леко ме "отнесе нанякъде"  :?
Усещам и нещо като цистит  :( , сега пия чай от мечо грозде  :?
« Последна редакция: Март 01, 2010, 15:39:14 pm от Надеж »

« Отговор #399 -: Март 01, 2010, 15:44:44 pm »
Честита баба Марта на всички! здраве и сбъднати мечти!

Надеж, с теб може би сме се засекли в клиниката (ти нали беше при Щерев).
И на мен ми е 9-ти ден. Произвела съм си един фоликул (като миналия път). Аз и без стимулация си имам редовна овулация с по един фоликул, така че ако този път не се получи - следващите инсе-та смятам на ЕЦ.
Иначе ми е 17.5мм.
В зависимост от стимулирането се преценява дали даден размер е достатъчен. Ще потърся къде го бях чела и ще ти пратя инфото, ако го намеря, но съм сигурна, че д-р си знае най-добре.

Успех