0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #200 -: Януари 30, 2010, 07:48:31 am »
Гардженце,сърдиш се не сърдиш :oops:стискам палци,а че и на Антониа палците са стиснати даже :crossfingers: :crossfingers: :D
Хей, Тини - ама кой се сърди бе? Аз даже разчитам на палчетата ви  :P Обаче както знаете няма да правя тест, така че ...
Днес ми е 14 ден след ИНСЕ, но моята ЛФ обикновено е около 16 дни, а аз не искам да правя "отрицателен тест". Ще си почакам до другата седмица, ако дотогава има смисъл да го правя  :x Иначе за симптоми - НУЛА !
 Сиска, не се предавай. Всички симптоми, които описваш могат да бъдат признаци за бременност, така че не виждам защо си унила.
 Курабийка - гушш :)
Надеж, радвам се че всичко върви чудесно.
Мелодийке, ти как си ?
Хубав уикенд на всички !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #201 -: Януари 30, 2010, 11:54:45 am »
Момичета, докато няма вещица - има надежда  :D , няма значение симптомите...
Сиска, неотписвай опита  :)  :crossfingers: :crossfingers:
Гардже, доки няма ли да пуска кръвен тест или ще чакате да ти закъснее??
Диди, успех днес на инсето  :crossfingers: :crossfingers:

Много ви благодаря, че ме мислите  :bighug:
Аз утре в 10ч. ще ходя доки да види колко са пораднали, имали доминантен .... и после ще пиша  :)

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #202 -: Януари 30, 2010, 13:12:43 pm »
Здравейте момичета.На мен ми дойде. :( :( :(При това с ден и половина по-рано,което за мен означава,че овуто ми е било доста по-рано от инсето,защото съм с лутеална фаза 14-15 дни.Като си гледам графиката в календара този цикъл ми излиза 26 дни,което е твърде кратко за мен,при положение,че без стимулация е над 30.Разочарована съм,а най-ме е яд ,че не мога да продължа другия месец,защото мъжа ми заминава и ще се върне чак края на май.Абе голяма гадост.Май ще ви изоставям за 3 месеца в темичката,но ще ви чета и ще стискам много палци.Страшно се надявам да има успели,за да ми вдъхнете надежда за по-нататък.Сега ми е празно и ме избива на сълзи,ама ще се оправя.Успех на останалите :crossfingers:
« Отговор #203 -: Януари 30, 2010, 14:01:01 pm »
курабийке много съжалявам  :bighug: Знам колко ти е тежко, че не можеш веднага да продължиш с ново инсе, но поне следващия месец няма да мислиш фоликули и стимулации, Поне психически ще си починеш и ще имаш повече сили да продължиш след това !  8)

И аз следя темичката в очакване да видя радостни новини  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

crow

• 2670
« Отговор #204 -: Януари 30, 2010, 14:38:15 pm »
Момичета не смятах да правя тест, но ... реших да направя, за да не вземам поне Утрогестан напразно. Е, резултатът е отрицателен. Аз и не очаквах чудо, но направих тест, за да не ми закъснее от Утрогестана и да се надявам напразно. Сега чакам да ми дойде. Дано не закъснява и започвам всичко отначало.
Мерси на всички за стиснатите палци.
Сиска, само в теб ни е надеждата. Успех, мила !

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #205 -: Януари 30, 2010, 17:04:05 pm »
Гарче,курабийке мн съжалявам милички,дано следващия път да успеете  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #206 -: Януари 30, 2010, 17:27:11 pm »
Благодаря за подкрепата Лори.Monkey и на теб мила и най-вече много успех с твоята процедура,да ти върнат много хубави ембриончета и един ревящ резултат накрая :babyflips:
« Отговор #207 -: Януари 30, 2010, 18:12:57 pm »
Гардже, Курабийка  :( :( :( много съжалявам..., пожелавам ви от сърце следващия ви опит да е успешен  :bighug: :bighug:

« Отговор #208 -: Януари 30, 2010, 18:49:56 pm »
Гардже, много съжалявам  :(  :bighug:

Курабийка  :(

Надеж, стискам палци  yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #209 -: Януари 30, 2010, 19:03:46 pm »
Курабийка, знаеш, че съжалявам много за теб, мила, нали си бяхме дружки...Ама има и поправителен, нищо че ще е след няколко месеца.Ако ти се плаче, поплачи да ти олекне, и после горе главата и пълен напред! Прегръщам те силно !
Гардже:bighug: :bighug:Казаното горе за Курабийка важи на 100 % и за теб ! Ще чакам да пишеш какво сте решили с док, с какво продължавате-с ИНСЕ или инвитро ? И следващия път ТРЯБВА  да стане  :crossfingers:

А сега за мен - нямам още никакви новини, не съм правила тест и нямам намерение да правя, защото ако не съм бременна, ще цъфна всеки момент(а така и усещам).Болката в кръста слезе надолу, точно както преди да ми дойде и така...Ще пиша веднага като разбера!
Ако сега не е станало, ще се нарева едно яко, ще помятам малко възглавници от яд, ще си попийна едно хуууубавко, и после - пречистена  :D-напред към второ ИНСЕ. Мисля да ги закръгля до три, и после ако не е станало, на инвитро.

НООО , никакво предаване!
Е, това е засега.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
« Отговор #210 -: Януари 30, 2010, 20:40:11 pm »
Сиска моя план е абсолютно същият (писала съм го и по-горе някъде). До 3 броя ИНСЕ всеки месец последователно и после най-късно Май месец ин витро. Хич не искам до крайния вариант на плана, ама поне засега ми дава мир в душата. Говорих с док. Мятам се в бизнеса още след няколко дни. Сега нека само да ми идва М., че няма смисъл повече да ми се крие  :lol: :lol: :lol:  Ще взема да влагам повече надежди вече, че знам ли - може да разбуня добрите духове да са на моя страна. Този път може да настоявам за ЕЦ. И без друго и със стимулацийка пак на едно разчитаме. Ще видим какво ще се покаже де. Може да е близко и моето дЯтЕ  :P
« Отговор #211 -: Януари 30, 2010, 21:40:31 pm »
Хайде на новините...Току-що ми дойде, ама не съм разочарована!
Гардже,значи сме на едно с теб.Дано наистина не се стига до крайния вариант, но каквото ни е писано.
И аз се мятам още този месец пак, няма да пропускам.
Иначе за надеждите си права-голяма част от успеха е вярата, това неведнъж ми е било доказвано в живота.Този път не вложих почти никакъв оптимизъм, но от следващия съм аз.
И какво ще кажете , да опитам ли да спра да пуша? Може пък и това да наклони везните.
Сега пуша една кутия за 3-4 дни.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
« Отговор #212 -: Януари 30, 2010, 23:07:56 pm »
Сиска, спирай цигарите.. Как така цигари, а  :P :P :P
« Отговор #213 -: Януари 30, 2010, 23:14:35 pm »
Здравейте момичета , днес беше моето инсе. Утре пак ме викат, не ми се беше пукнал нито един фуликул. :( Ще видим утре как ще е . :bighug:
siska81 съжелявам че ти дойде , но следващия път ще стане,а за цигарите аз ги отказах изведнъж.Просто си казах че повече няма да пуша и така вече около 6 месеца.
 :bighug: чао на всички и лека вечер ! Утре пак ще пиша .
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #214 -: Януари 31, 2010, 00:02:25 am »
Аз писах,писах,а нещо не ми е излязъл поста.И така исках да кажа на Гарджето и Сиска да не ме забравят и никъде да не мърдат без мен!Още съм в играта и смятам пак да сме си тройка :D Днес беше много емоционален ден за мен и мъжа ми и решихме ако може да замразим материал и да опитам докато го няма.Да ви кажа камък ми падна от сърцето,защото поне ще имам някакъв шанс.Само дето нищо не ми е ясно по въпроса-може ли да се направи в АГ Варна при Александров,колко може да се дава,защото той заминава след 3-4 дена,какви са опасностите и шансовете при замразяване и въобще съм като в необрано лозе!Моля помагайте с инфо,че нямам време и ще се лудна вече!А в нета сега рових и освен цени на услугата друго почти не открих.
*

crow

• 2670
« Отговор #215 -: Януари 31, 2010, 06:25:04 am »
Курабийка, изобщо не се чуди и не рови в нета, а хващай телефона и звъни на док., за да имаш информация от първоизточника. Стискам палци всичко да се подреди.
Сиска, аз блейката какво съм чела - какво съм писала, ама даже не съм казала, че съжалявам за МЦ. Ти си знаеш де. Много ми е смотано, че и трите отпаднахме  :( Уж всичко перфектно, а от три броя - нула успели.
Момичета, гушкам ви.
« Отговор #216 -: Януари 31, 2010, 10:30:17 am »
Добро утро,то обед стана де, ама аз преди малко се излюпих.
Курабийка, как не съм се сетила за замразяването...Бързо наистина да звъннеш на док и да се отчетеш тук!!!Ех че се радвам!
Аз отивам на кафенце и после ще ви питам нещичко, във връзка със спермограмата.

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #217 -: Януари 31, 2010, 13:00:38 pm »
Сиска,съжалявам мила,толкова се бях разстроила вчера,че пропуснах да ти кажа гуууш,много съжалявам,така ми се искаше да си нашия лъч светлина,ама другия път ще стане,ще видиш!

И така при мен положението е следното:обадих се на док.,да му кажа за резултата и го питах за замразяването.Не очаквах да ми каже това,нооооо се опита да ме разубеди,няма да обяснявам подробно,но накрая се съгласи,защото аз настоявах.Така че утре ще дадем материал-веднъж било достатъчно-аз смятам да направим един такъв опит.Питах дали умирали при това замразяване и той отговори ,че част от тях да,но ако няма проблем в спермограмата били напълно достатъчни.Сега взех да се притеснявам дали не е опасно при евентуална бременност това замразяване...уф,вече незнам,ще питам утре.Хайде това е от мен,прегръщам ви силно всички.
« Отговор #218 -: Януари 31, 2010, 19:27:42 pm »
Здравейте, милички ,
Сис  :bighug: , искрено съжалявам,миличка  :( , дано следващия опит е успешен  :goodluck:
Сладурки, много добър план сте спретнали желая ви успех!!!  :bighug:

Аз да докладвам: доки каза че се моли за такава стимулация с инжекции за инвитро, а аз я правя само с клостил за инсе  :lol: . Имам 2 фоликула по 14.2мм и 2 по 16мм. на 11ден, имало и още ама тях не ги мери  :?
Вторник на обед съм пак на преглед  :)

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #219 -: Януари 31, 2010, 20:01:19 pm »
Браво Наде,чудесен резултат!С тия фоликулчета шанса ти се увеличава четирикратно :D
А нашия док.хич не иска и да чуе за повече от един,максимум два фоликула :(,а аз все си мисля че така почти нямаме шанс.