0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #120 -: Януари 16, 2010, 14:12:52 pm »
Абе аз не спрях да ги стискам бе човек :D.
Много се радвам,че е свършило,  :) макар,че сега пада ново чакане.
 yahoo_17
« Отговор #121 -: Януари 16, 2010, 14:25:52 pm »
Гардже, радвам се че е минало добре и в точния момент, надявам се сега да си по-спокойна  :wink:
Палците ги имаш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, както и всички други момичета на които им предстои и другите,които са в очакващи  :D

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #122 -: Януари 16, 2010, 15:16:25 pm »
Гардже, ... надявам се сега да си по-спокойна  :wink:
О, струва ми се че напрежението тепърва ми предстои  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #123 -: Януари 16, 2010, 16:27:47 pm »
Loriane 41 часа звучи много добре,смятам че момента е уцелен.Дано и аз го хвана това яйце,така като смятам инсето ще е на 44ти час.Засега не усещам признаци на ову,само вчера малко след Прегнила усетих болки,но мисля че не е овуто,защото беше още рано за нея.Предполагам че ще е нощес :crossfingers:
Надеж благодаря мила за палчетата,не се шашкам много,но пък се надявам доста.
Meme подкрепата е много важна за мен,благодаря ти.Гардже,Лори,Бебо ще си мисля за вас всеки ден и силно се надявам че нещата ще се случат :babyflips: :crossfingers:
 Ката-Ката дано осъществите плана още този месец и очакваме да разкажеш.
« Отговор #124 -: Януари 16, 2010, 18:37:19 pm »
Здравейте.Crow, днес през целия ден мислих за теб мила, стисках палци всичко да е наред.Както пишеш, всичко е минало чудесно. Сега се успокой за чакането и имаш мноооого стиснати палци за успех.Ще чакаме да се похвалиш.
Курабийка, ти май си с мен утре.Може да си чукнем срещичка ако искаш.В колко казаха на мъжото да носи материала? На нас между  8,30-9,00часа.И ще му кажат кога да отида.Ох, дали ще спя тази нощ незнам.Много се вълнувам, дано да е за първи и последен път.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #125 -: Януари 16, 2010, 18:46:45 pm »
Сиска, успех и на теб утре, мила! А за спането е ясно че няма да можеш да спиш  :wink: .
И аз така миналата нощ - само лекари и фоликули сънувах  :lol: :lol: :lol: Ще взема да се пощуря докато стане време за процедурата :lol: :lol: :lol:

*

crow

• 2670
« Отговор #126 -: Януари 16, 2010, 19:07:28 pm »
Тъй ли  :o :o :o аз пък си спя като пън  :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #127 -: Януари 16, 2010, 19:34:31 pm »
Ха, значи пънчуга , а ...То и аз май само така приказвам, трудно ми е да заспя, но после не се събуждам.Ще видим тази нощ как ще е?

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #128 -: Януари 16, 2010, 19:46:52 pm »
Ще видим тази нощ как ще е?
Като преди изпит  :) Желая ти успех! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #129 -: Януари 16, 2010, 20:16:19 pm »
Здравейте
Курабийка, ти май си с мен утре.Може да си чукнем срещичка ако искаш.В колко казаха на мъжото да носи материала? На нас между  8,30-9,00часа.И ще му кажат кога да отида.Ох, дали ще спя тази нощ незнам.Много се вълнувам, дано да е за първи и последен път.
Ще се видим със сигурност,ще се оглеждам за теб :wink:
Аз пък не се притеснявам сега,винаги се окопитвам точно преди нещо да предстои,било то изпит или нещо друго.Обаче как ме хваща нервата като дойде време за резултата,няма да ви кажа...
 osi_16
« Последна редакция: Януари 16, 2010, 20:23:33 pm от kurabiika »
*

crow

• 2670
« Отговор #130 -: Януари 16, 2010, 20:21:11 pm »
Изобщо не съм се тревожила снощи, а по принцип не съм от най-спокойните. Но щом знам, че съм в добри ръце, не му мисля.
Спете си спокойно, че после след 2 седмици е ред да сме на тръни ...
Успех утре, Курабийка и Сиска :) Стискам палци !
Успех и на всички в темичката очакващи двете чертички.
*
« Отговор #131 -: Януари 16, 2010, 22:15:26 pm »
Тъй ли  :o :o :o аз пък си спя като пън  :lol:

Ще спиш ами то сега ти се е паднало,след 9-10 месеца едно ревящо вързопче няма да те оставя да спинкаш :bighug:
Късмет и стиснати палци за всички!
*
« Отговор #132 -: Януари 16, 2010, 22:23:50 pm »
На Курабийка и на Гарджето искам да кажа да не се притесняват,да се доверят на док,да вярват в положителния резултат!Моето Чудо е творение на док от същата процедура!

*

crow

• 2670
« Отговор #133 -: Януари 16, 2010, 23:14:49 pm »
Pimi, Tini78 - златни сте момичета. Мерси за куража, за вдъхнатата вяра, за това че влизате да ни пожелаете успех ! След 9 месеца пак ще ви търся аз ... 'ми така де - може да помагате с бутането на количката поне  :P :P
« Отговор #134 -: Януари 17, 2010, 08:30:53 am »
Pimi, Tini78 - златни сте момичета. Мерси за куража, за вдъхнатата вяра, за това че влизате да ни пожелаете успех ! След 9 месеца пак ще ви търся аз ... 'ми така де - може да помагате с бутането на количката поне  :P :P
Ето това си е вече истинското Гарче,само така злато  :D :D :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #135 -: Януари 17, 2010, 08:49:38 am »
Добро утро на ранобудните в неделя сутрин :D
Мъжото отиде да носи мат,риала, пък аз тука се контя.Ми така де, поне хубава да отида, нали за хубаво отивам.Ще пиша как е минало, стискайте палци.Малко ми треперят ръчичките като пиша :D :D :D
Малко ме наболява като преди овулация, но сякаш още не е настъпила.В близките часове ще да е, дано да улучим момента.

« Отговор #136 -: Януари 17, 2010, 08:54:51 am »
Успех Сиска,стискам палчета.Наконти се и отивай  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #137 -: Януари 17, 2010, 11:24:27 am »
Ау, аз чак сега се събуждам..Май наистина си поспивам добре :) Обаче и на сън съм с Курабийка и Сиска81. Чакаме отчет вече :)
*
« Отговор #138 -: Януари 17, 2010, 11:36:19 am »
Правилно,трябва да сте неотразими.Най-прекрасните мами на света. :)
Мнооого  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #139 -: Януари 17, 2010, 11:53:29 am »
добро утро момичета :D
хайде курабийке, сиске неделните инсета да са късметлийски  :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: