0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Инсеминации януари-февруари 2010
« -: Януари 01, 2010, 00:59:01 am »
Нека новата година напълни темата с много положителни тестове!
Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #1 -: Януари 01, 2010, 10:13:06 am »
« Отговор #2 -: Януари 01, 2010, 14:44:33 pm »
Честита Нова Година и нова темичка  :D скоро пълна само с  :bfp: :bfp: :bfp:
Успешни процедури на всички !
Да се отчета, започвам стимулация точно днес на 1ви януари за 4то инсе  :D
Късмет !
*
« Отговор #3 -: Януари 01, 2010, 15:38:52 pm »
Честита Нова година!
Дано е успешна инсеминацията, lorianе,
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #4 -: Януари 01, 2010, 15:39:47 pm »
Изчаквам да ми дойде МЦ и отивам да уговарям лекаря за първо ИНСЕ на ЕЦ. Вероятно Февруари ще да е  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #5 -: Януари 01, 2010, 16:58:31 pm »
Изчаквам да ми дойде МЦ и отивам да уговарям лекаря за първо ИНСЕ на ЕЦ. Вероятно Февруари ще да е  :?
Хе-хе, престраши се значи. Не се тревожи, съвсем обикновена процедура е, а и щом има вероятност да помогне, какво по-хубаво? :D
*

crow

• 2670
« Отговор #6 -: Януари 01, 2010, 19:42:51 pm »
Хе-хе, престраши се значи. Не се тревожи, съвсем обикновена процедура е, а и щом има вероятност да помогне, какво по-хубаво? :D
Цигу, хич не ме е шубе ! Така свикнах да се събличам и лягам по магарета, че не ми е проблем, а и знам, че не е болезнено. Дразнещото в случая е, че трябва да излизам от работа, да вися по кабинети незнайно по колко часа и да се тревожа, че на работа ме чакат. Ако можеше всичко да става под час - няма проблем. Изминалата година доста отсъствах от работа по подобни поводи и не ми се нрави идеята да продължавам в този дух.  :? Няма как. Винаги съм обичала организираността и точността.  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #7 -: Януари 01, 2010, 20:06:24 pm »
Разбирам те, сериозна стъпка е това да прекрачиш границата между самосиндикалните опити и АРТ. Но ти щом през лапаро мина за всеки случай...

Много си права за неприятностите покрай отсъствието от работа. Последната двойна инсеминация в ни костваше една грамада нерви и притеснения в работата. Първият ден се "оправдахме" с битови повреди; вторият работихме до обяд, след обяд аз се престорих на болна, а мъжът ми директно разказа на шефката си какъв ни е проблемът и за какво се борим, за да излезе.

Ако ти свършат оправданията, обади се - имам богат репертоар. :wink:
*

crow

• 2670
« Отговор #8 -: Януари 01, 2010, 20:15:25 pm »
Много ми е неприятно да лъжа :( Ама го правя. За да не раздухвам проблемите си на работа и за да не последват една камара въпроси и съжалителни погледи.
Много неприятна част ...
Дано скоро секнат тези лъжи  :lol: :lol: :lol:
П.П: Приемам съвети за оправдания, че моя репертоар е много беден  и хубавко се поизтри :P
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #9 -: Януари 02, 2010, 01:05:07 am »
Честита Нова Година момичета! Да сме живи,здрави,късметлийки,обичани и обичащи през 2010-та и да ни се сбъдне новогодишното желание :D
И аз се вписвам тук,защото се подготвям психически за първата инсеминация.Вече говорих с доки и на 4-5 ден от цикъла отивам за старта :balk_602: Всеки момент я чакам неканената,че ме стяга нещо отстрани.Ще хвана януари,че после чак до лято нищо няма да може да свършим-мъжо заминава :balk_146: Тя нашата една сложна,какво да ви говоря...Но аз вярвам ,че януари е моя месец :P !!
Поздрави и късмет на всички :bighug:
*

kremenka

• **
  • 89
  • НЕ СПИРАЙ ДА СЕ НАДЯВАШ....
« Отговор #10 -: Януари 02, 2010, 10:15:16 am »
ЗДРАВЕЙТЕ!чЕСТИТА ВИ НОВА ГОДИНА!!дано ви донесе повече бебенца и усмивки!Поздрав от БУРГАС!
« Отговор #11 -: Януари 02, 2010, 11:27:18 am »
Здравейте,
много успешна нова година ви желая и нека има само положителни тестве   :D
И аз смятам на направя първото инсе през февруари, още незнам стимулирано ли да е или на ЕЦ, вероятно ще се доверя на доки  :)
При мен са малко сложни нещата - живеем в чужбина, а искам да правя инсе-то в Сф и трябва много добре да се планират нещата с отпуска, билети, цикъл....  :?
А да ви питам мога два месеца подред да правя инсе, ако примерно само единия месец е стимулирано?

Приятен ден

*
« Отговор #12 -: Януари 02, 2010, 12:02:01 pm »
А да ви питам мога ли два месеца подред да правя инсе, ако примерно само единия месец е стимулирано?
Може, може. :)
*
« Отговор #13 -: Януари 02, 2010, 13:37:12 pm »
Здравейте и от мен. Честита нова година. Дано успем да гушнем по едно бебче до кря на тази година.
Аз ще се стягам за 4 то инсе и подготовка на документи за фонда- евентуално. Надявам се само Д-р Владимиров да работи на 4-5 януари за да не изтървем и месеца.
« Отговор #14 -: Януари 02, 2010, 15:21:05 pm »
Здравейте и от мен! Честита нова година !Да сте живи и здрави и много щастливи през 2010 г. и пожелавам на всички да ни се сбъдне най съкровената мечта!Сега да се отчета , моята първа инсеминация завърши неуспешно , и сега се готвим за втора към края на януари . Пожелавам успех на всички и много +++++++++
« Отговор #15 -: Януари 02, 2010, 18:12:58 pm »
Честита Нова година! Желая на всички успех!!!!
Искам и да ви попитам... Направих всичките хормонални изследвания, спермограма, хидротубация.. Всичко е наред, с леки забележки.
Предстои ми среща с д-ра. Предполагам, че ще предложи инсеминация. Кога да отида според вас??? На 1-ви,2-ри или кой ден, за да не губим време, а направо да започваме ако ще правим нещо...

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #16 -: Януари 02, 2010, 19:27:35 pm »
Искам и да ви попитам... Направих всичките хормонални изследвания, спермограма, хидротубация.. Всичко е наред, с леки забележки.
Предстои ми среща с д-ра. Предполагам, че ще предложи инсеминация. Кога да отида според вас??? На 1-ви,2-ри или кой ден, за да не губим време, а направо да започваме ако ще правим нещо...
Моята стимулация започна от първия ден.Според мен трябва да отидеш преди да ти е дошла менструацията.Късмет!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #17 -: Януари 03, 2010, 15:48:09 pm »
За моето инсе доктора ми каза да отида на 4 или 5 ден от цикъла.Явно зависи от вида стимулация.И аз смятам,че е по-добре да говориш предварително с него,даже и да е по телефона.Успех! :)
*
« Отговор #18 -: Януари 03, 2010, 16:49:42 pm »
Честита Нова Година,момичета!ПОжелавам ви темата да се пълни с положителни резултати и много усмивки!Не се отказвайте и вярвайте,че ще успеете:bighug:!

« Отговор #19 -: Януари 03, 2010, 23:18:35 pm »
Искаше ми се да пропусна някое ходене до София...
Не става ли като ме види и да ми назначи хапчета и да ги пия от определен ден...
А има ли обявен телефон, с който да се свържа с него????
« Последна редакция: Януари 03, 2010, 23:20:30 pm от Kidvscat »

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."