Здравейте банда
Много съм развълнувана,защото днес ми беше първия преглед за старт на инсето.Ама виждам,че вече знаете от едно птиченце...
Заедно с Гардже сме на процедурите и да ви кажа,че тя е много готина и сладка
Бих си днес Пурегон 50,но на мен ми дадоха заредена писалка и ще ползвам нея-много е удобна и лесна за употреба и не се усеща нищо.Разпитах Ани за каквото се сетих и общо взето ми е ясна процедурата и засега нямам въпроси.На 12-ти ще ходя да ме погледнат и ако се наложи ще променят дозата.Питах,ако при естествен цикъл фоликулите се пукат на 25,26мм.(както са моите),дали като бият Прегнила на 18,19 не е рано.Отговориха ми,че докато се спукали те нараствали до 23 някъде и било добре така.Освен това научих че правели инсето на не спукани фоликули(на 36 час след Прегнила),защото те до 4-5 часа трябвало да се спукат и материала да ги чака.Питах и за живота на обработената сперма и ми казаха -до 2 дена.А, и секс можело да се прави без проблем(но предполагам след инсето,защото преди нали трябва въздържание няколко дена)
Ами това се сещам сега,ако има нещо ще пиша пак.
Много ви благодаря на всички и да продължавате да ни стискате палци,че имаме нужда!
Прегръщам ви.