0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #40 -: Януари 06, 2010, 06:42:56 am »
Ей ме на, след третата вече пет пари не давам. :D
Само, че ако го погледна в буквален смисъл - аз давам доста повече от пет пари    :P :x :P И няма как да не ми пука от това. Влагам средства, време (споменах, че трудно излизам от работа, нали), надежди ("оскъдни" засега)..  :(
 Искам да попитам - след самата инсеминация оставате ли си вкъщи или си ходите на работа ? Аз мисля да работя, защото и без друго трудно излизам от работа  :( Ако добавя факта, че на работното ми място напоследък ми се образува доста стрес, съвсем загубвам надежда че опита ми ще успее.

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #41 -: Януари 06, 2010, 06:48:35 am »
Гардже,след инсеминацията може да си бачкаш,не е нужно лежане.Е на деня когато е манипулацията по-добре си остани в къщи,но инъче си ходи на работа.Пази се само ,не вдигай тежко,не се натоварвай физически,ей такива работи.От сърце ти желая да успееш още от първото инсе.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

crow

• 2670
« Отговор #42 -: Януари 06, 2010, 07:02:51 am »
Въпроса е там, че дори в деня на самото ИНСЕ ще трябва да се върна на работа :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #43 -: Януари 06, 2010, 07:08:53 am »
Не е фатално,щом трябва върни се.Нали нямаш физичиско натоварване?Ти така или инъче ще полежиш на магарето.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #44 -: Януари 06, 2010, 07:29:31 am »
Мило Гардже, моля те не задълбавай толкова в подробности  :cuddle:
Правенето на бебе все пак не е математика, всички часове които лекарите дават са ориентировачни...зачатието е нещо което и те не могат да предвидят, имено затова има много примери, че и в необичайни случеи бременността е факт.

И не дей така песимистично да гледаш на нещата, човек не трябва да се подлга на една процедура, който малко или много е натоварваща ако няма поне малко надежда.

Пръгръщам те силно!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

crow

• 2670
« Отговор #45 -: Януари 06, 2010, 08:11:56 am »
Маринка, Радост - благодаря ви за подкрепата.
Радост, права си че без вяра не е хубаво. Аз самата се питам "Накъде съм тръгнала, след като съм толкова скептична?". Ама на ... така ми идва от вътре  :?
Обещавам да се озоря и да пробвам с метода на положителното мислене :)
« Последна редакция: Януари 06, 2010, 09:50:02 am от crow »
*

Марина75

• 3039
« Отговор #46 -: Януари 06, 2010, 09:47:12 am »
Подкрепям Радостинка,нямаш ли вяра,не подходиш ли оптимистично,по-добре не го прави.Аз лично всеки път вярвах,че е станало.Е факт е че не е,но вярата ме крепи.Вярвай в успеха,Гардженце.

« Отговор #47 -: Януари 06, 2010, 09:55:23 am »
Гардже, бъди сигурна, че няма да те оставим да паднеш духом и ще поддържаме положителното ти мислене и настроение :).
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

crow

• 2670
« Отговор #48 -: Януари 06, 2010, 10:05:58 am »
Ей това се казват приятели  :wink: Ще разчитам на подкрепа :)
*
« Отговор #49 -: Януари 06, 2010, 10:10:20 am »
Ще разчитам на подкрепа :)
Имаш я и от мен! :D
Дано това да е твоят опит! :D
*
« Отговор #50 -: Януари 06, 2010, 11:18:05 am »
Здравейте момичета ,и аз почвам инсе днес ми беше последното хапче регулон и после клостилбегит от трети ден на цикъла и на 11 преглед.Искам да пожалая на всяка есна от нас много успех и няма да падаме духом я  :wink:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #51 -: Януари 06, 2010, 11:46:29 am »
Изчетох доста за ИНСЕ метода и като гледам как на около 50 момичета едно забременява ... (това по моя статистика от четене, да не мислите че е официално...)

Ее,Гардже,недей така..важното е да вярваш,че си 50-та :D.Напълно подкрепям

Радостинка в мнението и,не трябва толкова да се вторачваме в

шансове, проценти. Зачеването, раждането си е едно малко чудо на Природата и колкото

и да ни се иска, никой не може да предвиди, какво ще се случи. Аз вярвам в съдбата

и смятам,че каквото е писано ще стане и по-добре да не се измъчваме постоянно със

съмнения и песимизъм. Нека направим всичко каквото трябва,пък да става каквото ще!

Убедена съм, че моето, че нашето чудо ще се случи.А който не вярва в чудеса,значи

не е реалист!
« Отговор #52 -: Януари 06, 2010, 11:51:12 am »
Леле, Гардже нещо много негативно звучиш  osi_6
Направо можеш да откажеш човек от процедури  :(
Миличка, знам че всичкото търсене на инфо е за да убедиш себе си, ама ми се струва че много се натоварваш  :hug2:, понякога всичката тази информация ни обърква повече отколкото ни помага  :?
Радостче хубаво ти е казала че това не е математика  :wink:
От цялото си сърце ти желая да имаш повече вяра в себе си и доктора и нещата сами ще се случат  :bighug: :bighug: :bighug:
Дано Господ е с теб и процедурата е успешна  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17

п.п. Надявам се не съм те обидила, ако е така се извинявам  :balk_5:

Успех, Курабийке, Кейт и дано се похвалите след две седмици  yahoo_17 :crossfingers:

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #53 -: Януари 06, 2010, 12:01:56 pm »
Цигуларче,Надеж и всички,които ни стискате палци-благодаря от сърце за подкрепата! :bighug: Всеки си има своите слаби моменти,в които има нужда от такава,но съм сигурна ,че Гардже ще се окопити скоро и ще си върне положителната енергия :D И аз съм имала тежки моменти,но гледам да са временни и кратки,че иначе няма смисъл.Ще ви държа в течение на нещата,че така се чувствам по-добре.Прегръщам ви силно!
*

crow

• 2670
« Отговор #54 -: Януари 08, 2010, 15:43:02 pm »
Момичета почна се. Оказа се все пак, че ще съм със стимулация. На Пурегон 50. Вече даже си бих първата инжекция сама. Не било толкова страшно. Сега ще чакаме да видим колко фоликула ще си отгледам и кога ще е ИНСЕ-то.
« Отговор #55 -: Януари 08, 2010, 15:54:45 pm »
Гардже, много се радвам за теб  :D
Хайде, дано, миличка, всичко завърши успешно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
А защо, все пак, доки реши да е стимулирано, как се обоснова?

« Отговор #56 -: Януари 08, 2010, 16:00:15 pm »
Гардже, стискам яко палците за теб :)

Браво, куражлийка си да се боцнеш сама :wink:. Аз така и не се престраших с фраксипарина да си го слагам сама, а той май е приципа на Пурегона.

И все пак си мисля, че е по-добре инсето да е стимулирано. Математически погледнато, така наистина шанса за успех е по-голям :wink:

С теб съм и ще се моля за твоя успех.

Да не забравяш положителното мислене!  :wink:

« Отговор #57 -: Януари 08, 2010, 17:06:51 pm »
Гардже браво, инжекциите не са изобщо страшни. Може би първата е най-трудна  :D докато се престраши човек.  Аз след три инсета и две стимулации станах абсолютен специалист и винаги сама съм си ги била, даже и разтвори смесвам  :D а преди умирах от страх само като видех игла  :oops:

Да се разпиша и за моето инсе. Вчера мина вторият ми преглед и много се радвам, защото си имам два фоликула един в ляво и един в дясно  :D Иначе или имах прекалено много, над 4-5...или само по еднин и все в ляво. Сега си мисля, че с по един от всяка страна има повече шансове...Та инсето ми ще е в понеделник много се надявам да стане този път, че ми е последен опит  преди тежката артилерия към която никак не ми се минава...

*
« Отговор #58 -: Януари 08, 2010, 17:11:49 pm »
Браво, Гардже, супер си!  :D
С теб сме, мила, стискаме сиилно палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дано това да е твоят щастлив опит!
*
« Отговор #59 -: Януари 08, 2010, 17:17:37 pm »
Момичета почна се. Оказа се все пак, че ще съм със стимулация.

Браво! Стимулацията увеличава вероятността за успех - дано това ти вдъхне надежда. :D