0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #240 -: Февруари 02, 2010, 08:31:02 am »
Момичета моят МЦ още го няма, БТ е пак висока и вече сериозно се тревожа. Май трябваше да накарам док. да ме прегледа вчера  :? Вече 4-ти ден не съм на Утрогестан. Колко дена може да се забави М. ? Споделете какви други могат да са причините за това закъснение ? Вече съм в шах  :? :? :?
[/quo
пусни още един кръвен щом ти е висока температурата,и си спряла утрогестана ,аз така щях да направя , yahoo_33 успех ти желая
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #241 -: Февруари 02, 2010, 08:39:21 am »
Направих днес и уринарен тест - пак си е отрицателен. Бременност е изключена.
Преди малко забелязах някакви съвсем бледорозови чертички на тоалетната хартия. Явно се опитва да ми дойде, а високия Прогестерон не го пуска. Силно се надявам утре да спадне БТ и М. да идва. Иначе ще се притесня  :?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #242 -: Февруари 02, 2010, 21:31:08 pm »
Здравейте, сладурки,
аз отпадам този месец от инсе  :( :(
Оказа се че имам най-малко 7 фоликула с размер около 23мм  8O 8O. Вероятноста за многоплодна е много голям, тъй като имам и две спонтанни бременности това прави риска още по-голям  :(
Доки каза че за първи път се сблъскава с такъв случй - толкова лека стимулация с толкова много фоликули  8O 8O !!!
Реших на инвитро да не се подлагам. То и почти няма време,фоликулите ще се пукнат утре или вдругиден, а и ЛХ-то ми не било като за инвитро  :?
Следващия цикъл ще направя инсе на ЕЦ този път  :wink:
Яд ме е  :(

Гардже, дано ти дойде скоро и успех с инвитрото  :goodluck:

« Отговор #243 -: Февруари 02, 2010, 21:45:45 pm »
 Надеж  :bighug:

Знам как се чувстваш  :( Аз имам ПКЯ и две такива провалени стимулации, поради многото нарастнали фоликули  :? Бях на най-ниската доза Пурегон 50 единици и пак имах по 6-7 фоликула. След това успявах да докарам по 1 или 2 на Гонал 37,5 единици.
Ако нямаш проблеми с ову, най-добре е на ЕЦ да пробвате. Почини си и следващия месец с нови сили  osi_13  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #244 -: Февруари 02, 2010, 22:13:12 pm »
Надеж  :bighug:

Знам как се чувстваш  :( Аз имам ПКЯ и две такива провалени стимулации, поради многото нарастнали фоликули  :? Бях на най-ниската доза Пурегон 50 единици и пак имах по 6-7 фоликула. След това успявах да докарам по 1 или 2 на Гонал 37,5 единици.
Ако нямаш проблеми с ову, най-добре е на ЕЦ да пробвате. Почини си и следващия месец с нови сили  osi_13  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Лорейн, това и аз го знам че като имаш ПКЯ се получава такова нещо, ама аз нямам 8O и въпреки това толкова много.
Аз пих клостилбегит 5 дни по 2 хапчета, което доколкото разбрах е съвсем слаба стимулация ... Ама ето че всичко може да се случи...
А с ову нямам проблем и се надявам следващия цикъл да имам успешно инсе  :wink:

« Отговор #245 -: Февруари 03, 2010, 07:28:03 am »
Надеж, много съжалявам, че отлагате инсето  :( А коментирахте ли с док поне опити по нормалния начин? Не че така шанса от многоплодна бременност намалява, но да речем че е по-малък от колкото при инсето.

Ето че за пореден път се доказва, че при всеки организъм една и съща стимулация действа различно. Аз с Клостилбегита направих 10 фоликула, но пък всичките спряха да растат още в самото начало и накрая отложихме....
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #246 -: Февруари 03, 2010, 11:26:44 am »
Радостче, говорихме за това с доки, но пак има вероятност за многоплодна, а и нали минала седмица ми правиха хидротубация, което още повече увеличава шанса за многоплодна  :?
А бе другия цикъл ще е и това е...

« Отговор #247 -: Февруари 03, 2010, 17:05:01 pm »
За мен да не говорим - аз с Клостилбегита пък направих 23 фоликула и още, та чак не можеха да се преброят. Не ме кефи този препарат.
С Меногона обаче проблем нямах. Образуваха се толкова, колкото трябваше, но не последва забременяване.
   Надеж много съжалявам, че се е провалила инсеминацията, тъй като надеждите са били големи. Дано следващия път да имате късмет  :wink:.
*
« Отговор #248 -: Февруари 03, 2010, 17:53:11 pm »
Наде миличка много съжалявам. :hug2: Така се надявах че поне при теб нещата ще се получат.
Нищо ти не се отчайвай. Следващият месец ще направите на естествен цикъл. :balk_602:
Аз честно казано започвам да се замислям за ин-витро.
При мен не става с инсета . :?
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #249 -: Февруари 03, 2010, 18:11:41 pm »
Наде,съжалявам мила,но дано е за добро,другия месец ще ти е на късмет :wink:

Сиска81 какво става с теб,каза че продължаваш и този месец с инсе,а нищо не казваш.Започваш ли нещо,стимулацийка или на ЕЦ?

Гардже,гостенката дойде ли или още те мъчи?
« Отговор #250 -: Февруари 03, 2010, 18:25:55 pm »
Благодаря ви,милички  :bighug:
За себе си знам че това беше по-добрия вариант - да я отложа, отколкото да правя инвитро. Днес към обед започнаха да се пукат и да не ви казвам как ме боли  :( :( ... просто ги усещам  8O

Джулиана, ама и ти си се престарала - 23ф.  8O 8O . При мен доки ги брои до 10 и после спря  :?
Мелоди   :bighug: , съжалявам, миличка че и тази процедура не е успешна  :( , а за инвитрото незнам какво да ти кажа...
Сиска, кажи ти какво мислиш да правиш?

*
« Отговор #251 -: Февруари 03, 2010, 19:00:16 pm »
Наде, Мелоди, съжалявам, че иснеминацията ви в крайна сметка е неуспешна. Дано следващият месец е по-добър!
« Отговор #252 -: Февруари 03, 2010, 19:12:59 pm »
Ето ме и мен.
Ами да ви кажа честно, мисля да продължа с инсеминациите, на ЕЦ, защото док.е против стимулацията при мен-нямало нужда, след като всичко е ОК и няма проблем с овулацията.В понеделник съм на преглед, тогава ми е 9ти ден, да видим каква е хавата и така.
Но от друга страна, нещо не съм добре с оптимизма и имам колебания.Не очаквах, че толкова ще се депресираме с половинката.А когато не вярваш в нещо, какъв е смисъла да го правиш?
Абе ще отида в понеделник, може пък док.да ме окуражи.Но ако продължавам да съм така неуверена, може и да пропусна един месец, макар да не ми се иска.
Това е.
Как пък една не се похвали :( Толкова ли е ниска успеваемостта на ИНСЕто???Или просто при нас не става?

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #253 -: Февруари 03, 2010, 19:22:15 pm »
Цигу, благодаря ти  :hug2:
Сис, другия месец ще се похвалим  :D , горе главата и вярвай, колкото и да е трудно..

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #254 -: Февруари 03, 2010, 19:24:04 pm »
Момичета, моя М. зацапва само. Не е хубав, ама почнах Регулона (противозачатъчни, заради ин витрото). Така ми се щеше да си тече. Уж имах хубава лигавица, уж даже я подсилих още с Утрогестан, а накрая ..  :? Уф, дано в крайна сметка не навреди това на плановете ми.
Курабийка - това е около мен. Иначе БТ е висока и ми е много чудно какво все пак става. Вчера препишках и един уринарен, за да е 100 % сигурно, че не е някоя поразийка това зацапване, но чак се зарадвах, че е "-".
Наде - съжалявам мила. Дано следвашия месец е твоят.
Мелъди и аз така .. нямам търпение вече и реших да е с по-голям шанс опита ми. Дано се получи ! Вярвам в това. Поне имам вяра и оптимизъм. Предния месец - нямах, може затова да не успях. Иначе в бг мама има похвалили се, така че има си и +++ от ИНСЕ, но май са доста редичко  :? А може просто успелите да не пишат.
Цигуларче, как е отмората ? Колко още почивка си си дала ?
Сиска81, не ми харесваш такава. Я се усмихвай ! Ще стане ! При вас проблема беше леко отклонение в СГ, значи с ИНСЕ имаш шанс !!!

"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #255 -: Февруари 03, 2010, 19:41:21 pm »
Момичета, моя М. зацапва само. Не е хубав, ама почнах Регулона (противозачатъчни, заради ин витрото).
...
Цигуларче, как е отмората ? Колко още почивка си си дала ?
[

Гардже, хубаво е, че действате по големия проект. Много, много късмет!

Толкова е рахат без стимулации, прегледи и инсеминации, че поне още 3-4 месеца ще го карам кротката. Пък и варикоцеле ще лекуваме.

Инсеминацията е добър метод и си струва да се опита 3-4 пъти при подходящи условия. Има и такъв един момент: какво ме касае статистиката, ако аз се окажа една от уж малкото забременели по тоя начин?

Успех на всички в тоя коловоз.
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #256 -: Февруари 03, 2010, 20:43:29 pm »
[[/quote]

Инсеминацията е добър метод и си струва да се опита 3-4 пъти при подходящи условия. Има и такъв един момент: какво ме касае статистиката, ако аз се окажа една от уж малкото забременели по тоя начин?

[/quote]

Много съм съгласна с цигуларче-не се знае от къде ще изкочи зайчето.Има надежда и то по-голяма от самосиндикалната дейност.Затова Сиска,недей си мисли подобни неща,а пробвай пък ще видиш,че резултатите сами ще си дойдат и тогава ще се радваш,че си опитала.
Както се казва-да направим каквото трябва,пък да става каквото ще!
« Отговор #257 -: Февруари 04, 2010, 09:58:07 am »
Гардже, дано скоро скоро те навести онази с метлата :)
Цигу, хубаво ще ти дойде да си починеш малко, че и при теб си беше доста стрес ...  :?

При мен болките продължват :( :( , незнам кога ще се спукат всичките, но дано да е по-скоро ... Нормалните обезболяващи не ми дейтват  :( Немога да се свия, немога да се протегна, дори от лекото напъване при пишкане ме боли.. Като някоя бабичка съм  :( :(
Този месец болките ми дойдоха в повече  :?

*
« Отговор #258 -: Февруари 04, 2010, 10:07:12 am »
 Гардже ти започна ли вече противозачатъчните?
Цигу мила почини си сега добре, зареди се с нови сили и позитивизъм и когато си готова смело напред  :D

:? Наденце миличко какво ти дойде до главата  :cuddle:
Представям си как се чустваш. Почивай си , чети някоя интересна книжка.
Може да се обадиш на доки и да я питаш какво може да пиеш за болките.
Дано по-скоро отшумят болките.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз да ви кажа снощи му ударих такъв рев. :balk_145:
 Бях сигурна че с инсеминация при нас ще се получи. Но уви, само сълзи и нерви и отрицателни тестове .
Взех да се замислям за ин-витро. Но все още не съм убедена. :?
 Питах лекарката ми за пункцията - с каква упойка правят процедурата. Каза ми че само местна упойка слагат.
Звучи ми доста плашещо, представям си какви болки ще са. Знам че мога и тях да изтърпя - целта си заслужава!
Ох спирам че оспамих темата  :oops:
« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 10:10:55 am от Melody01 »
« Отговор #259 -: Февруари 04, 2010, 10:21:06 am »
Мелоди:bighug: :bighug: - ами помислете, преценете и действайте с твоето момче  :goodluck:.