0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #180 -: Януари 26, 2010, 22:50:13 pm »
loriane съжелявам за неуспешното инсе.И аз ти стискам палци следващия път да си с  :bfp:Целувам ви всички и вярвайте в чудеса ! Те се сбъдват!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #181 -: Януари 27, 2010, 08:10:33 am »
Лори, съжалявам :(
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #182 -: Януари 27, 2010, 08:23:29 am »
Лори, жалко че не стана  :bighug:
Поне опита, това е част от пътя. Продължаваш нататък, хубаво е, че вече си се записала за преглед. Късмет ти желая! Пиши!
« Отговор #183 -: Януари 27, 2010, 08:32:10 am »
Благодаря ви момичета  :bighug:
*
« Отговор #184 -: Януари 27, 2010, 10:54:10 am »
loriane mn pregradki ti izpra6tam  :bighug:
ne se otchaivai a smelo napred  :goodluck:
Xaide niama li niakoi da ni zaradva,momicheta mn bavno mi minavat dnite po cial den  :balk_121:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #185 -: Януари 27, 2010, 17:41:36 pm »
Здравейте момичета.Не съм писала няколко дни,защото ме е хванала кривотията и не искам да помрачавам настроението тук.Нали знаете как е при чакането,първо си обнадежден от направеното,после минаваш към съмнението и притеснението....
Лориан,съжалявам мила,че не се получи този път,прегръщам те силно и вярвам че ще постигнеш целта,макар и с инвитро.А и там шансовете са по-големи,нали така osi_9 :goodluck:
На другите много успех и търпение желая,защото явно това ни е нужно-търпение и сила,емоционална и всякаква.
Аз не чувствам нищо по-различно от други месеци,а така ми се искаше да има нещичко ,което да ме обнадежди.Опитвам се да се настроя така,че при евентуален неуспех да не го понеса много зле.Иначе смятам да направя тест в понеделник за по-сигурно,а и дотогава може и да ми е дошло.
Много се надявам поне една-две от нас,тук в тази тази темичка,да имат успех,за да повярвам в този метод и да имам ндежда при евентуални следващи опити.
Прегръщам ви и благодаря за подкрепата на всички
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #186 -: Януари 27, 2010, 19:34:52 pm »
Курабийка и аз не усещам нищо, което да не съм усещала и преди. Казват, че не всички имат симптоми, затова знае ли човек. Аз от самото начало не съм изпълнена с вяра, така че мисля че няма да съм сразена, но пък ако ми закъснее и видя отр. тест ще ми докривее. Затова и аз не смятам да правя тест, а да изчакам поне няколко дни, за да видя дали има смисъл от такъв. И на мен ми се иска да чета за повече успели момичета, за да имам по-голяма вяра, но уви ...
Сиска81, как е при теб, мила ?

Я, да не униваме !!! Горе главата :) Няма да се предаваме преди да е дошъл края на битката. Още сме на бойното поле, затова няма от сега да ни увесват носовете  :P
 Целувки на всички и очаквам само хубави вести !!! А това, че нямаме симптоми - може да е началото на една страхооотно лека бременност, която изобщо да не ни натежава  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #187 -: Януари 28, 2010, 14:02:49 pm »
Момичета да кажа и тук че аз отпаднах от ИНСЕ-то  :? Правиха ми хидротубация и съм със запушени тръби  :? Много късмет на всички и положителни тестчета  :bighug:
« Отговор #188 -: Януари 28, 2010, 17:45:38 pm »
kata_kata , много съжалявам  :( , дано ин-витрото е успешно от първия път  :goodluck:

Момичета, сега се връщам от хидротубацията - имам си проходими тръбички. Имам си и 5 фоликула по 12мм. на 7-ми ден от цикъла. В неделя ще ходя да видим колко са станали големи  :wink:

Много стиснати палци на очакващите чудо   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #189 -: Януари 28, 2010, 18:27:57 pm »
Честито!  :) Всички предпоставки за успешна инсеминация са налице. Стискам палци да стане.
« Отговор #190 -: Януари 28, 2010, 18:35:28 pm »
Благодаря , цигуларче, от твоите уста в Божиите уши  :D

« Отговор #191 -: Януари 28, 2010, 23:28:53 pm »
 :balk_64:Здравейте момичета , моето инсе ще е в събота.Днес бях при док. и си сложих прегнила.
Стискайте ми палци този път да стане.Обичам ви ! :D
kata_kata съжелявам -приемаш го , преглъщаш и продължаваш напред към всеобщата ни цел.Всички сме с теб!
Надеж хайде давай супер размери за 7 ден , хайде скоро да пишеш пак как се развиват нещата при теб. Дръж ни в течение.
Целувки на всички!!!
*
« Отговор #192 -: Януари 29, 2010, 00:39:24 am »
 :D Наде браво миличка!!!!
 Ето че всичко се нарежда. :D
 А и фоликулчетата са достатъчно на брой. Дано бързо да растат и поне едно от тях да стане твоето бебче. :babyflips:
Успех мила . :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета хайде време е за положителни тестчета !
Гардженце  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #193 -: Януари 29, 2010, 10:00:13 am »
Благодаря ви за пожеланията, милички да ви се връщат двойно  :D :D
Мелоди:bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Гардже, хайде мила, малко остана  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Диди, много успех в събота  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

« Отговор #194 -: Януари 29, 2010, 13:38:52 pm »
Благодаря Надеж дано този път се получи :D успех на всички момичета и някой да се похвали най после!трите мацки да не се услушват!
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #195 -: Януари 29, 2010, 20:23:54 pm »
Наде,браво мила,стискам палци за сряда/четвъртък :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дидито много успех утре  yahoo_17 yahoo_17 и да пишеш как е минало и подробности за статистиката,че ние тук всичко искаме да знаем :D :D :D
Ката съжалявам за проблема,който е изникнал :( ,надявам се скоро да го решите и с нови сили напред.Нямаме право на отстъпление,нали така.
Хайде дано в края на този месец някой ни зарадва.
« Отговор #196 -: Януари 29, 2010, 21:16:45 pm »
Здравейте, момичета.Скоро не съм се вясвала тук, ама не съм много цвете за мирисане тия дни :(
Диди,силни прегръдки и успех утре :bighug:
Надеж, и на теб :crossfingers:

Аз съм с абсолютни симптоми на ПМС-главоболие, болки в кръста, в гърдите, нерви...Абе да идва по-скоро неделя или понеделник, че да се свърши чакането. Мислех си, че ще е трудно, но чак пък толкова.То бива бива емоции, ама доста ги насъбрах.Сигурно защото съм новак ( не че на някой му се иска да трупа стаж в тази област :().
Не съм се отписала още съвсем, но натам отиват работите.
Обачеее, има и поправителни, така че ако не стане, твърдо сме там :D

Хайде прегръдки на всички и доскоро.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #197 -: Януари 29, 2010, 21:38:07 pm »
Сиска не го мисли толко,не че аз не съм го мислила де  :wink:,ама то така по трудно става.Дано си в грешка,но както си казала има поправителни така че след някой друг ден ще се разбере.Нооо от сърце ти желая да не се налага да повтаряш  :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #198 -: Януари 29, 2010, 22:31:23 pm »
Благодаря Мonkey ! Както винаги успя да върнеш усмивката на лицето ми  :)
Този път се размекнах, ама другия като се стегна, ще видите вие...Като американците сутрин ще си говоря пред огледалото, да се надъхвам :wink:
На теб успех утре, силно стискам палци :goodluck:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #199 -: Януари 30, 2010, 00:07:00 am »
Гардженце,сърдиш се не сърдиш :oops:стискам палци,а че и на Антониа палците са стиснати даже :crossfingers: :crossfingers: :D