0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #160 -: Януари 20, 2010, 08:34:09 am »
Здравейте, момичета  :)
Вчера беше срещата с доки и ще го правим стимулирано - за всеки случай. Изписами клостилбегит 2х1 от 3 до 7 ден - общо 10 хапчета.Това много ли е според вас?
 Видя на УЗ в ЛЯ 3 фоликула по 6.2мм и 1ф. 6мм в ДЯ.
Другото което ми изписа е нещо като предниколон Ф - немога да го разчета добре - но него го няма никъде и ми казаха че от декември не се внася  :( Ще трява да се обадя и да я питам с какво да го заменя  :?
Сега чакам да ми дойде М и да ходя да пускам хормони на 3-ти ден, ПКК и аз поисках и АФА, че там имам завишение...

На вас всички ви стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #161 -: Януари 20, 2010, 12:30:27 pm »
Zdraveite na vsi4ki momi4eta. Stiskam palci na vsqka edna da ni zaradva s hubava novina. Ako nqkoi ima nyjda ot ampyli PREGNIL 5000 da se obajda, imam dve koito sa mnogo kusmetliiski. :wink: :P :wink:
*
« Отговор #162 -: Януари 20, 2010, 16:19:58 pm »
Здравейте момичета,чудя се защо на мене док не ми каза да пускам хормони на трети ден от цикъла.Утре съм на преглед т.е на 11 ден от цикъла да видим след приема на клостила колко са фоликулите и да видим кога ще е инсето/първо ще ми е/малко ме е страх от неизвесното. Късмет на всички  :goodluck:
« Отговор #163 -: Януари 20, 2010, 19:33:08 pm »
Кете, ако всичко ти е било наред с хормоните преди това, сигурно не е необходимо да пускаш пак, знам ли и аз? А колкото до страха от неизвестното, и аз бях така, и на мен ми беше първо, но изобщо не се страхувай.Не е страшно, безболезнено е, бързо минава.Давай напред и късмет!

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #164 -: Януари 20, 2010, 20:13:23 pm »
Гардже,Сиска ама то това с винцето е изпитан метод :D лекува и предпазва от всички зимни болести,продължавайте в същия дух :drunk:
Аз да ви кажа точно сега се лекувам като съм си топнала крачката в един леген с гореща вода и соли,направила съм си поредния чай от Мечо грозде с мед и ми е много добре.Е,взех си и Неоренал днес,аптекарката ми каза,че го предписвали и на бременни, а и е билково и не пише да има противопоказания,така че се надявам да не вреди.
Надеж, хайде мила, и ти на черешата с нас,откога те чакаме :wink: да се присъединиш.Само дето тоя Клостил да те питам ползвала ли си го преди,щото на мен не ми се отрази добре,имах доста напрежение и болка в яйчниците докато го вземах.Иначе дозата и на мен ми беше такава.
Кете и на мен доки не ме кара да си пускам хормони сега,може би защото ги бяхме пуснали лятото и бяха наред,а и досега все така са били.
И аз се присъединявам към въпроса за прашницата :wink: Сигурно това е специален вид музикално оформление на вътрешните органи :lol:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #165 -: Януари 20, 2010, 20:22:08 pm »
Според откритият от мен речник на родопските думи - прашница е разтройсвтво.
Прилагам линк към въпросния родопски речник.
http://www.napenalki.com/component/glossary/?id=683
'ми така де - Сиска81 не ни отговори, ама чичко Гугъл знае  :P
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #166 -: Януари 20, 2010, 22:00:32 pm »
Ех ама сте и вие :DРовите, ли ровите...Гардже, не исках да кажа направо разстройство, малко да съм по-завоалирана, ама явно родопския не е много популярен.Аз съм си чадо на Родопите, а ето, и на вас ви се удава бързо :D :D :D
Иначе незнаех, че чак и речник има.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
« Отговор #167 -: Януари 21, 2010, 08:14:35 am »
Ех, Сиска81 - инспектор Гардже(т) разкри даже родопският ти произход  :lol: :lol:
Момичета, мен пък от всички тези климатици ме мъчи една суха кашлица. Много е неприятна. Спасявам положението с чай, мед и лимон, но вечер се събуждам и "буху-буху" ще кажеш в бухал съм се превърнала  :lol:
Курабийка, няма да излизаш навън ей ... В това време никакви настинки не ти позволявам  :wink:
Надеж, хайде мила ... Кога се очертава ИНСЕ-то?
Кете и на теб успех. За страх не може и дума да става. Все едно да те е страх от гинекологичен преглед. Аз по едно време така се срастнах за магарето, че си бяхме първи дружки  :lol:
Хубав ден на всички !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #168 -: Януари 21, 2010, 10:33:48 am »
Курабийка, аз ще правя първо ИНСЕ и досега не съм пила клостил, ама като го почна на 3-тия ден от МЦ ще споделя  :). То днес трябва да ми дойде М и съботата ще го почна. Ти като го пи колко фоликул имаше?

Гардже, ами май че се очертава към 5-6 според доки, ама ще видим как ще се развият фоликулите.
Сега малко се притеснявам от резултата от хидротубацията  :?

Ех, Родопите - най-любимата ми планина  :D Колко детски лагери съм изкарала там (сори за спама)

*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #169 -: Януари 21, 2010, 17:11:15 pm »
Надеж, на мен също ми е първо инсе,но преди време съм правила само стимулация с Клостил(за което сега си мисля,че беше абсолютно ненужно,но тогава нищо не разбирах,а и нямаше кой да ми каже).Та 1вия път имах 3 фоликула,2рия два,а третия един.
Гардженце,вчера не издържах и излязох малко,че ми се стегна душата в къщи,ама днес пак съм пуснала корени.То както го дават в неделя -20 градуса, направо не знам как ще се топлим.Обаче се чувствам доста добре,Неоренала и чая вършат работа.Ти внимавай с тая кашлица,мила,да не стане по-зле,вземи мерки навреме.
Успех на другите момичета,желая ви много успешна стимулация,да уцелите точния момент и всичко да завърши с бебоци.Прегръщам ви.
*
« Отговор #170 -: Януари 24, 2010, 10:02:12 am »
zdraveite izviniavam se 4e piha s latiski bukvi,no da vi spodelia kakvo stana v 4etvartak biah na pregled i dok vidia dva folikula edin ot liavo i edin otdiasno po 13,5 v sabota biah pak na pregled edinia go niamahe,pusnahme dva hormona i dok kaza 4e tozi koito go niama e sprial da raste,stranno mi e za6to imam samo dva folikula sled priema na klostila ta az bez nego si gi pravia pak tolkova.Mn se 4udih dali da prodalja za6toto mi ostana samo edno folikul4e koeto behe porasnali do 16,5 dnes v osem ve4erta 6te si bia pregnil 5000 i vav vtornik na inse v devet sutrinta  :?
*

crow

• 2670
« Отговор #171 -: Януари 24, 2010, 11:07:53 am »
И какво като е само едно ? Това е повод да спреш процедурата ли ? Тук има доста момичета (между, които и аз), които сме били стимулирани и пак се е разчитало само на един фоликул. А това, че всеки месец без стимулация образуваш по два фоликула е малко несериозно. Това е по-скоро рядкост, отколкото ежемесечно. Според теб колко фоликула трябва да имаш, за да започнеш с надежда ИНСЕ ? Аз мисля, че два са си напълно достатъчни, а с един пак си има надежда.
Късмет !
Курабийка, Сиска81 - как сте банда ? Никакви не пишете ... Какво ново около вас ? Аз днес малко се поуморих. Трябваше да порина малко сняг от терасата  :? Иначе съм си все така. Всичко е нормално. Целувки !
« Отговор #172 -: Януари 24, 2010, 11:21:50 am »
Ха, Гардже, тук сме си, в очакване на +тестчета :DБяхме малко на гости снощи и досега дремахме в леглото, голям кеф.Нищо ново покрай мен, иска ми се да не ходя на работа в този студ, ама няма как :(И нашата тераса е в сняг, но съм оставила удоволствието на мъжо, а на остъклената тераса яденето,виното и оцета са замръзнали 8O
Кете, и аз бях с един фоликул, само че без стимулация.Док каза, че нямало нужда да ме тъпче с хапчета, засега, така че ще си разчитаме само на един. Според Ани не ни трябват повече, най-много два, иначе може да се получи многоплодна бременност.Така че смело напред, стискаме палци във вторник.

*
« Отговор #173 -: Януари 24, 2010, 11:36:31 am »
kete, и за при 2-те стимулации с клостил имах по 1 фоликул, чак като добавиха инжекции с мерионал направих 2-3. Важното е да има качествена яйцеклетка, а клостила помага за това. Не се притеснявай, щом има фоликул, има шанс. Успех!  :balk_602:
*
« Отговор #174 -: Януари 24, 2010, 12:07:44 pm »
Blagodaria vi momi4eta mn ste mili  :bighug:
Gardje ne sam se izrazila pravilno vseki mesec obrazuvam po edin folikul
Niama da prekasvam procedurata,vdahnahte mi nadejda :hug2:
iskam da pojelaia na vsiaka edna ot nas mn yspehi i mnsladki bebeta nakraia,blagodaria vi za podkrepata :cuddle:
*
« Отговор #175 -: Януари 26, 2010, 18:25:45 pm »
Zdr macki ,dnes mi behe inseto ,naistina ne boli samo e nepriatno pochistvaneto.
sytrinta v devet chasa ysetih silna bolka ot liavo,v 10.30 biah na pregled i se vidia 4e folikula se e spukal,dano da sme hvanali yiceto,yspeh na vsi4ki momi4eta :D
« Отговор #176 -: Януари 26, 2010, 19:06:45 pm »
Не стана ли вече време някой да се похвали с ++ тестче  :wink:
Стиски палци на всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #177 -: Януари 26, 2010, 19:26:25 pm »
Здравейте момичета ,отдавна не съм писала. И аз да се отчета започнахме стимулация за ІІ инсе.Днес бях на док и си имам 4 фуликулчета по 12-13 мм на 6 ден от стим. и 9 от МЦ след 2 дни пак на док.Като ги смятам мисля че инсето ще е в събота или неделя. Това е за сега . Прегръщам ви и успех на всички тръгнали по трудния път към най голямото щастието.  :D
« Отговор #178 -: Януари 26, 2010, 22:09:58 pm »
Момичета, аз отпадам отново  :? От снощи имам зацапване, и БТ ми падна, очаквам лелката да дойде с пълни сили всеки момент...4-тото ни инсе е неуспешно...Съвземам се лека полека, макар че ми е мноого тежко...След 2 дни имам час при док да говорим за ин витро.

Сиске, Гардже, Курабийке, тричките в края на седмицата непременно да се похвалите моля ви :D от тук нататък само   :bfp: :bfp: :bfp:

кете, didito79, Надеж и другите стискам ви :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: За мен инсетата се оказаха неуспешни, но истински вярвам, че тази процедура може да е решение за много други. Желая ви от сърце да са успешни инсетата ви  :bighug:
« Отговор #179 -: Януари 26, 2010, 22:25:33 pm »
loriane, много съжалявам миличка  :(
Сигурна съм че съвсем скоро ще направиш правилната за теб процедура и ще имаш успех  :D :D :D
Благодаря за стиснатите палчета  :)