0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари-февруари 2010
« Отговор #140 -: Януари 17, 2010, 12:03:11 pm »
добро утро момичета :D
хайде курабийке, сиске неделните инсета да са късметлийски  :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:goodluck:

« Отговор #141 -: Януари 17, 2010, 13:22:05 pm »
Ето ме и мен.Преди малко се прибрахме от АГ-то, ама първо пийнахме по едно кафенце.
Започвам с отчета-мъжото занесе материала около 9 часа и Анито му казала да отида в 10-10,30.И така , качихме се горе, видях се с Курабийка, ама понеже тя беше сама и аз експидирах половинката да се разхожда.Малко почакахме, после ни разпределиха по стаите и се почна.Док каза, че точно съм била в овулация и нещата се развиват чудесно.Много лека ръка има този човек, изобщо нищо не усетих, само дето се притеснявах.Но от неизвестното почти всеки се бои.Сега отново се убедих, че съм в сигурни ръце.
Полежах после 30 минути и си тръгнахме.Но на мен така ми олекна, че не ми се прибираше и отидохме за малко на кафе.Сега се отпускам и ще се опитам малко да поспя, че цяла нощ се въртях като мишка в брашно.
Благодаря момичета за стиснатите палци, сега чакаме втория отчет на 31 януари с  :bfp:
Желая го на ВСИЧКИ от сърце.

А Курабийка да несе ослушва, а да се отчита и тя, да не разказвам вместо нея.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #142 -: Януари 17, 2010, 16:56:44 pm »
Здравейте момичета :D Аз станах доста рано днес за инсето и затова допреди малко подремвах,но сега ще си разкажа всичко :lol: Занесохме материала в 9ч и се разбрахме да се върна в 10ч.Видяхме се със Сиска и си давахме кураж с нея.Аз лично не се притеснявах изобщо,освен дали сме уцелили момента,защото не усетих точен час на овуто.Доки каза,че се е спукал фулито и сякаш с Анито се зарадваха на това.Инсето беше в 11ч на 44час от Прегнила и мина много леко и бързо,нямам никакви оплаквания.Всички бяха много мили и даже доки ме разпитваше разни неща докато си вършеше работата,сякаш,за да ме разсее.Благодарих накрая на Ани,че работят и в неделя,заради нас,а тя отговори,че те бебоците точно така ставали.. :lol:  Сега остава по-трудното за мен-чакането,особено последните дни.Очаквайте те ме на отчет на 31-ви януари.
Страшно благодаря за подкрепата на вас момичета и много силно ви :bighug:
Стискам палци на всички,които са в или им предстоят процедури и вярвам,че този месец ще има много :bfp1:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #143 -: Януари 17, 2010, 17:14:05 pm »
Е, хайде наредихме се :) "Контингента"  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #144 -: Януари 17, 2010, 18:42:34 pm »
Гардже, док казал на Курабийка, че сме се заформили много хубава групичка , явно е доволен от представянето ни, затова много  :crossfingers:на всички ни, и да се похвалим на края на месеца.
И аз досега спах, уж не можех да заспя, пък накрая едвам се събудих :D

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
« Отговор #145 -: Януари 17, 2010, 18:56:12 pm »
Хубавата групичка накрая ще го озори с три бебока май  :lol: :lol: :lol:
Момичета, аз си самоназначих 2х1 Утрогестан (сутрин и вечер по една глоболка вагинално). Доколкото знам няма да ми навреди и смятам да си поддържам Прогестерона.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #146 -: Януари 17, 2010, 18:58:26 pm »
На всички чакащи след инсеминация пожелавам спокойни две седмици и положителен резултат! :)
« Отговор #147 -: Януари 17, 2010, 19:14:32 pm »
Хм, Гардже, на мен нищо не ми изписа.Този утрогестан за какво е точно? Да видим Курабийка дали на нея е дал нещо. Аз се чувствам доста странно, едно ми е олекнало, все едно товар ми падна от плещите.И тая пуста надеждичка, добре че е тя  :D

*
« Отговор #148 -: Януари 17, 2010, 19:35:44 pm »
Наистина сте се заформили страшна тройка :).
Много късмет, търпение и вяра Ви желая.
« Отговор #149 -: Януари 17, 2010, 19:40:03 pm »
Гардже, Сиска и Курабийка,
Желая ви много късмет, неусетни две седмици и по едно положително тестче накрая!
Ще стискам палци за вас :wink:
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #150 -: Януари 17, 2010, 20:53:18 pm »
На мен нищо не ми изписа,ама той на никой не е,Гарджето е решила самосиндикално.Ама аз не съм много наясно с лекарствата и не смея,иначе сигурно е за добро.Знам че някои лекари изписват Дуфастон и разни такива,а защо наш доки така реши не зная.Само каза да си живея живота и се кефеше на хубавия контингент дето се е заформил.Хайде нашата групичка края на месеца с 3 + тестчета yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers:
*

crow

• 2670
« Отговор #151 -: Януари 18, 2010, 01:01:40 am »
... наш доки така реши не зная.Само каза да си живея живота и се кефеше на хубавия контингент дето се е заформил.Хайде нашата групичка края на месеца с 3 + тестчета 
Щом док. се е "кефил", значи не трябва да го подвеждаме  :P В края на месеца какво ще правим, какво ще струваме незная, ама задължително вадете вълшебните тестове, които обезателкно са с две черти. Мен Ани ме инструктира да се обадя задължително след теста.
За Утрогестана - аз си го самоназначих. Макар да настоявах да ми изпишат нещо за лигавицата, казаха че всичко ми е чудесно и не ми трябват лекарства. Е да, ама според мен малко допълнителен Прогестерон няма да навреди. Толкова ниска дозичка си определеих, че си е съвсем в реда на нещата. Сиска, Утрогестана поддържа нивото на Прогестерона, който във втората половина на цикъла е висок, а по време на бременност също.
« Отговор #152 -: Януари 19, 2010, 17:05:27 pm »
Ха ,много сме се кротнали нещо  :D Ама сигурно до 31ви така ще е то!
Как сте момичета, в този снежен ден? Гардже, Курабийка, да знаете, цяла нощ сънувах фоликули, яйцеклетки и точици разни.Чакането си е гадничко, така бавно ми минават дните.

*
« Отговор #153 -: Януари 19, 2010, 17:13:43 pm »
Искам от сърце да пожелая на "Тройка на разсъмване"  :D - късмет!

П.п. Надявам се, че се разпознахте момичета и се усмихвате!  yahoo_17
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #154 -: Януари 19, 2010, 17:17:30 pm »
Анмар, не се бях сетила за любимото ми радио-предаване :DЧе как да не се разпознахме, и усмивките са на лице :D :D :D

*

crow

• 2670
« Отговор #155 -: Януари 19, 2010, 17:22:54 pm »
Сиска81, на мен слава Богу - времето не ми минава бавно. Аз изобщо не мисля за това и не съм се вторачила в двете седмици. Поне засега. То и като съм ангажирана на работа ще ме остави ли някой да си мисля за странични неща  :lol: :lol: С интерес следя как минават вашите дни и има ли нещо за споделяне  :P Моите дни си минават както обичайно.
Дано късмета е на наша страна и да разбием мита за ниската успеваемост на ИНСЕ метода.  :P :P :P
*

kurabiika

• **
  • 113
  • ммм....че вкусно...
« Отговор #156 -: Януари 19, 2010, 21:20:51 pm »
Ехооо,тук съм :D И на мен дните ми минават бавно,но засега не заради чакането на 31ви ,а защото не съм си мърдала дупето от дивана тия дни.А и времето хич не предразполага към излизане,още малко и ще ни затрупа тук,а да не ви казвам балкона ми с колко сняг е затрупан,не мога да отворя вратата :lol: И да ви се оплача-опитва се да ме хване един цистит,за куцус точно сега,ама аз не му се давам и се наливам с чай засега,барем закрепя положението :( Не искам да взимам някакви лекарства при това положение и се надявам да се оправя.Ако имате някакви идеи пишете.
*

crow

• 2670
« Отговор #157 -: Януари 19, 2010, 22:06:58 pm »
Курабийка, за цистит има някакво лекарство, което става и за бременни. Ама сега като ми излезе от ума името му  :? Можеш да питаш в аптеката.
Аз пък на пук на всичко не се пазя от нищо. Даже си пийвам винце  :P
За студа и на мен много не ми се нрави, че на мен пък ми се налага да излизам и този вятър само дето не ми откъсва главата, но да се надявам до утре да е по-тихичко.
« Отговор #158 -: Януари 19, 2010, 22:32:25 pm »
Като взехте да споделяте за разни там цистити, мен пък от два дни ме гони една прашница всяка вечер :oops:а не съм си променила режима на хранене...Направо незнам откакво е? Червата ми свирят ли свирят...
Курабийка, давай с чайчетата, помагат даже повече от хаповете, стискам палци да ти се размине.
Гардже, абе и аз пийвам по чашка винце :wink:Не вярвам да навреди!

*

crow

• 2670
« Отговор #159 -: Януари 20, 2010, 07:31:29 am »
Хайде сега да чуем какво е това чудо "прашница"  :o