Надявам се да не е късно с моето мнение. Абсолютно съм съгласна с мнението на Нони, но просто не очаквах този човек на два пъти да е допуснал лекарска грешка.........възможно е да излезнат на бял свят и още случаи. На мен ми направи аборт, при условия че на видеозона не беше сигурен че вижда нещо. В последствие при контролния преглед, забележете, СЛЕД аборт, направен от него, ми казва че има вероятност за ИЗВЪНМАТОЧНА бременност и ми определи час за лапароскопия. Оказа че е отнесъл голям скандал в лабораторията, в която се занася материала от аборта за хистологичен анализ и дори при следващия преглед повика колега да ме гледа и той, но човекът не взе отношение. След ходене по мъките и второ лекарско мнение, подкрепено с кръвни изследвания, които въпросния доктор Чалманов не ми направи ПРЕДИ аборта се оказа, че ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ БИЛА БРЕМЕННА!!!И не стига че бях минала кюертаж, но щеше да ме подложи и на лапароскопия...........слава богу че последното ми се размина. Заради лекари като него, съм зачеркнала Шейново веднъж завинаги.