0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнение за д-р Чалманов
« -: Април 28, 2006, 20:44:13 pm »
Момичета имам питане.
След много ходене по мъките и за моята лапароскопия дойде ред. Насрочиха ме за другия четвъртък, а опериращият доктор е Чалманов. Ако някой има мнение за него като специалист, ще се радвам да го сподели. С всеки изминал ден нараства и напрежението от операцията, та с това си питане май искам да се успокоя. Благодаря ви
Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #1 -: Май 01, 2006, 09:20:15 am »
Никой ли не го е чувал. Ако преди бях притеснена сега съм уплашена. Моля ви помогнете малко. Все пак е кофти да повериш бъдещето си на някой, който дори не си виждал. Всичко стана прекалено бързо за да имам време да се осведомя малко. Моля ви. Помогнете
Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #2 -: Май 02, 2006, 09:47:15 am »
Миличка, не го познавам.  :(  Кажи поне от коя болница е? Така , ако някое от момичетата има познат там, може да разпита за него.
Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #3 -: Май 02, 2006, 12:35:59 pm »
Ох явно изперквам. От Шейново е
Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #4 -: Май 02, 2006, 12:46:54 pm »
Не се притеснявай напразно. Единственото, което знам е, че там имат опит в лапороскопските операции. Дано да се включи някое момиче, което може да сподели конкретни впечатления. Виж също някои от коментарите във форума за лапароскопията въобще и за екипа в Шейново. Съжалявам, че не мога да съм ти от полза.  :sorry:  Желая ти много успех и добри резултати!  :goodluck:
*
Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #5 -: Май 04, 2006, 14:20:17 pm »
Нищо конкретно не съм чувала за Чалманов и лапароскопия. Но със сигурност в Шейново за тази манипулация са едни от най-добрите. А защо точно Чалманов?Не те ли насочиха към някой от другите три светила?

*

Anonymous

Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #6 -: Май 10, 2006, 11:37:10 am »
Zdravei.Biah akusherka v Sheinovo i ne se pritesniavai!Dr.Chalmanov e dobar i shte ti e ot polza.Uspeh badi spokoina.
*

lukrezia

Re: Мнение за д-р Чалманов
« Отговор #7 -: Януари 12, 2007, 13:27:44 pm »
Здравейте!
Аз също имам поликизтозни яйчници и скоро ще си правя лапароскопия при Д-р Чалманов. Абсолютно нищо не знам за него, но мисля да рискувам. Изглежда много мил, за разлика от други негови колеги. Обяснява ми всичко и е готов да отговаря на всякакви въпроси. Искрено се надявам да не съжалявам, примерно, че не съм си направила лапароскопията при Д-р Попов, за когото се носят легенди! Моля ако имате някакви впечатление да пишете!
Благодаря ви много!
*

Ина

« Отговор #8 -: Януари 14, 2007, 09:38:16 am »
Чувала съм , че е добър. Аз съм правила там 2 лапароскопии , но при др. лекар, който даже вече не работи там , а и не съм избирала - просто ме вкараха по спешност. Най-добре са отзивите за   д-р Попов от операторите в Шейново, но доколкото съм го виждала не съм останала с добро впечетление от него като човек. Мисля ,че прави всичко за пари... За мен всичко обаче е късмет...
А от самата лапарскопия няма за какво да се плашиш. Прави се с пълна упойка и за няколко дни се възстановяваш. Успех!!!
*

lukrezia

« Отговор #9 -: Януари 14, 2007, 20:22:35 pm »
Благодаря ти Ина. Знам за отзивите при д-р Попов. Аз също бях тръгнала при него, но не мога да приема такова държание. Не искам някой да ми сваля звезди, но пък всяко нещо си има граници!Както и да е бях готова да го преживея, но всичко вървеше много много бавно. И все пак професионализма е на първо място...затова все пак ако някой нещо сподели за Чалманов, няма да е зле...:)
Надявам се при теб и при другите момиета всичко да е ОК!!!
« Отговор #10 -: Януари 20, 2007, 23:00:34 pm »
ужас-видях името чалманов и се разтреперих цялата.преди години майка ми,която има 3 деца разбра ,че е бременна и отидохме в шейново за да я прекасне.случаино попаднахме на тоя доктор и след прегледа и каза да дойде в сьбота.незнам какьв специалист е но след аборта мама получи такава инфекция че едвам и спасиха живота.докато лежеше 2 седмици в шеиново всеки лекар който я преглеждаше питаше кой го е направил.от тогава изпитвам ужас само като го чуя това име.ако на мен ми се налагаше никога не бих отишла дори на преглед при него.вьзмутена сам че има такива ''доктори'' в бьлгария
*

Ина

« Отговор #11 -: Май 07, 2007, 10:29:10 am »
Надявам се да не е късно с моето мнение. Абсолютно съм съгласна с мнението на Нони, но просто не очаквах този човек на два пъти да е допуснал лекарска грешка.........възможно е да излезнат на бял свят и още случаи. На мен ми направи аборт, при условия че на видеозона не беше сигурен че вижда нещо. В последствие при контролния преглед, забележете, СЛЕД аборт, направен от него, ми казва че има вероятност за ИЗВЪНМАТОЧНА бременност и ми определи час за лапароскопия. Оказа че е отнесъл голям скандал в лабораторията, в която се занася материала от аборта за хистологичен анализ и дори при следващия преглед повика колега да ме гледа и той, но човекът не взе отношение. След ходене по мъките и второ лекарско мнение, подкрепено с кръвни изследвания, които въпросния доктор Чалманов не ми направи ПРЕДИ аборта се оказа, че ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ БИЛА БРЕМЕННА!!!И не стига че бях минала кюертаж, но щеше да ме подложи и на лапароскопия...........слава богу че последното ми се размина. Заради лекари като него, съм зачеркнала Шейново веднъж завинаги.
« Отговор #12 -: Май 07, 2007, 13:35:17 pm »
Начко Чалманов беше първия лекар, към който се обърнах за евентуален репродуктивен проблем -- 6 месеца опити без резултат.  Взе ми цитонамазка и ми каза да ида след още 6 месеца, ако още не съм бременна.  Също ми каза, че този месец ми е ановулаторен цикъла, но то е нормално само по 1-2 пъти в годината да има овулация.  До ден днешен се надявам това да е било лапсус.  При наличие на всички белези за проблем -- нередовен цикъл от години, предишно лечение на недобре функциониращи яйчници, липсваща овулация предишни месеци и т.н. си ме прати у дома и каза, че е рано за притеснение.  Е, това беше миналата есен.  Още не съм бременна и се оказва, че проблем има, но аз чаках 6 месеца, за да започна някакви изследвания и лечение.  Това, което на мен се случи не е нещо страшно, но в комбинация с мненията на другите момичета -- аз не бих отишла повторно при този лекар.