0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро!Къде без мен за кафенце? :wink:
Вивка,благодаря за хубавото такова. :)
Сара,още я няма гадината,така че не бързай да униваш. yahoo_33
Соня,съжалявам мила.Знам,че много боли...Но както е писала Олив-потъгувай си,и само напред.Посрещни Новата Година убедена,че това ще е твоята година! :hug2:
Хубав ден на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро и от мене, аз се "поуспах" малко, събудих се към 7,15... :DВив - супер кафенце!
Жени - :balk_133: :balk_21: толкова исках да се е случило....но ние така лесно не се предавама - нали?
Сара - спокойно, имаш още време, докато не ти е дошло все има надежда! :balk_21:
Петя - лек път и весело изкарване! :balk_50:
Цвети, Соня - :balk_21:
И аз като Надето, я чакам тая година да свършва с нетърпение, за мене беше доста тежка, не искам и да си помисля през какво преминах, с нетърпение чакам новата.
Нещо за забавление :
http://sanovnik.bg/n4-5801-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%BD%D0%B5%D0%BC_%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A2%D0%B8%D0%B3%D1%8A%D1%80%D0%B0,_%D0%B7%D0%B0_%D0%B4%D0%B0_%D0%BD%D0%B8_%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B8
:wink:

П.п а, къде са вирусчетата? Има доста ловуващи момичета? :fishing: :balk_5:
« Последна редакция: Декември 29, 2009, 09:52:58 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро :D
Присъединявам се към компанийката на кафенцето на Виви :D
От днес откривам ловния сезон,така че Радост моя,запиши ме мила в списъка :D
Хубав ден на всички!

Добро утро и от мен,
Вивче, супер кафенце - мерси,миличка  :)
Ей, много съжалявам че вещицата продължава да броди из нашите редици  :x - Соня, Жени   :hug2:
Сара, не се вкарвай във филми  :wink: - има още време  :crossfingers:
Петя, приятно изкарване на север  osi_5
Днес смятам да се разкрасявам предпразнично - по домашно му де  :wink:

Хайде приятен вторник  :D

*
Добро утро :)

Леле Стерче, много се смях на това за тигъра :) Много готино животно е това ейй!

Сара,
стискам палци да не дойде гадината. Петенце, весело на север и внимателно с напитките на банкета, ей!

Вив, съупер кафе - мерси!

Надежка,:bighug: Много тежка беше тази година - права си! Май за всички ни беше такава. Но, вече е зад гърба ни. А, освен това, винаги може и по-лошо да бъде. Аз съм благодарна на Господ, че ни пази и ни помага, и ни дава сили да преживеем всички трудности. Целувки

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Здравейте сладурки  :D

Надежка,:bighug: Много тежка беше тази година - права си! Май за всички ни беше такава. Но, вече е зад гърба ни. А, освен това, винаги може и по-лошо да бъде. Аз съм благодарна на Господ, че ни пази и ни помага, и ни дава сили да преживеем всички трудности. Целувки
Браво Раши и аз точно това си мислех, много гадна година ама може и по-зле.Нека сме здрави пък другото ще се нареди.
Успех на всички нечакащи.
Приятен ден момичета.
*
Дениска, голямо съкровище си ти :bighug:

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Дениска, голямо съкровище си ти :bighug:
Вие сте съкровища без вас незнам къде щях да съм.Обичам ви  :bighug: :bighug: :bighug:
Дениска, Раши :bighug:, това че "може и да е по-лошо" съм напъно съгласна с вас - ама хайде няма нужда  :lol: :lol: :lol: - достатъчно поплакахме и се разочаровахме  :( . Сега пак ни остава само надеждата за по-успешна година....
Оф нещо са ми "потънали гемиите" последните 2 седмици....

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Дениска, Раши :bighug:, това че "може и да е по-лошо" съм напъно съгласна с вас - ама хайде няма нужда  :lol: :lol: :lol: - достатъчно поплакахме и се разочаровахме  :( . Сега пак ни остава само надеждата за по-успешна година....
Оф нещо са ми "потънали гемиите" последните 2 седмици....

И аз така мисля. :balk_21: макар, че като се замисля, лошото май е било за мое добро в крайна сметка. Пожелавам ви, една много различна и щастлива нова година!
<br />[/url][img]http://ticker
*
Наде, ще те плескам.  osi_6
Не давам да ти потъват гемиите! Засрами се, Надежда се казваш, а си се отчаяла! Я да ни станеш тука един талисман, един символ с това име! Цунк

Рашиииии, малко ми е боя  :oops: Трябва по-силно и по-често за да има ефект  :wink:
Стерчи, само това ми е утехата за лошите неща, които ми се случиха - че е за добро... (ако мога да го нарека утеха)
А за надеждата.... почти не ми е останала...., но няма да ви скапвам и на вас настроението
Прегръщам ви всички сладурки  :grouphug2:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Ето ги вирусчетата за всички ловуващи :D
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Здравейте момичета, днес съм по-добре и то благодарение на вас, много ви благодаря много сте мили /Олив, Мамче, Стерче, Надежка... и Всички  :grouphug2: :bighug: / Олив мила и аз имам същия проблем, би ли ми препоръчала нещо, че не можах да разбера- цинк и ..., как  :? пада много от скоро. Аз отивам на шопинг терапия, да се разведря малко. Хубав ден на всички!

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Опиииии веднага се бутвам под Белгийските вирусчета,че едно ову ме тресе,болят ме яйчниците та се късат.Сега към 15ч.ще препишкам и едно тестче за по-сигурно и довечера мятаме сериозна яйцегонка,и Пре-Сийд ще турнем за по-голям ефект  :wink:.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Айде дръжте се момичета,ако довечера се чудете къде е епицентъра на земетресението,да знаете,че е във Варна. :D :D :D
Маринка  :crossfingers: да го уловите яйцето. :D
Хей здравейте и от мен! Искам само да вметна, че вече не съм към ловуващите, а към чакащите. На тези, които сега тепърва започват пожелавам мнооого вирусчета за двойка бебоци направо!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Айде дръжте се момичета,ако довечера се чудете къде е епицентъра на земетресението,да знаете,че е във Варна. :D :D :D
Маринка  :crossfingers: да го уловите яйцето. :D
osi_9Смятам вече такава засада да му устроим,че да не може да се измъкне.Аман бе писна ми вече ,от 8 год.го гоним и все ни се изплъзва,айде време му е да му се не види,нали 2010г.ще е нашата ,на всички от Щъркеловата банда :wink:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много

Сара, не се вкарвай във филми  :wink: - има още време  :crossfingers:

Ами мила филма за мен май е на ужасите ,защото скоро не ме е боляло така.. да идва че да започваме с опитите за 2010  :?
Момичета, весело изкарване на новогодишните празници, пък Нова година - нов късмет. Много зачатски бебета ще заплачат догодина, няма друг начин просто след тежката 2009-та година. Прегръщам ви всичките!
 :bighug: