0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярвате..
               Така че, пожелайте си нещо! Пожелахте ли си?
              Добре! Сега го повярвайте..... с цялото си сърце!
        Време е през тези седем дни да се случат много хубави неща!
           Време е желанията да започнат да се сбъдват...сега!

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ       :bfp:      

berche - 31.12  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
ПетяСТ - 03.01 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Моникс - 05.01 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Blue angel - 05.01 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
iced_lady - ? yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

ЛОВУВАЩИ:     :pleasantry:

Mims82
dageya
Вивия
sonyas  
Мамче
Никид
Марина 75
Титибар
stertje
yoanna
dgina

ВИДЯЛИ   :bfp: за месец Декември

Тортила    
Анизи  
Радосттинка
petia_l44

Добро утро,мили приятелки!Досега не съм пускала Седмична,надявам се нямате против късмета на начинаещия..? :oops:
Желая ви последна декемврийска кратка седмичка и нека тя се напълни с мечтаните 2 чертички! yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers:
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 16:46:42 pm от radosttinka »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро - веднага слагам кафенцето. Мамчо - дано имаш лека и късметлийска ръчичка!  :D

П.п Мове да ме преместите в ловуващите, пък ще видим. :wink:
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 07:57:40 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Добро утро и от мен, притесних се, че си нямаме темичка.
Мамче, благодаря, че е пусна, толкова съм свикнала с вас, че като ви няма и ми липсвате  :D
Стерче, мерси за кафенцето.
Да си пожелаем къса и безпроблемна работна седмица, но изпълнена със забава и веселие.
Да си изпратим подобаващо 2009 и да си посрещнем 2010г. с вярата, че новата година ще е нашата година и ще станем МАМИ!
*
Добро утро!
Мамче,дано да ти е лека ръчичката и да се напълни новата темичка с много ++++++ :D
Стерче, благодаря за прекрасното кафенце! Нареждам се до вас за компания! :D
Лек и спорен понеделничен ден!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро милички.Отивам на работа -много ме мързи след тези почивки..кафенце ще откажа че много малко спах тази вечер и нещо ми е супер зле...но иначе утре ще съм първа :) лек и весел ден ви пожелавам
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Мамче,благодаря за темата,дано да се напълни с положителни тестове.Пък аз за пореден път се убеждавам че не трябва да пускам седмична тема,ей на предната седмица никой не се похвали,карък съм си и вече наистина няма да пускам тема.Чоки,ми ти що се въртиш и не си пуснала тема като си станала рано?Не се притеснявай,когато си нямаме бременелка я пуска най-ранобудния.Айде да е лека и приятна седмицата.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Марина - ти пък, стига си обвинявала себе си, че си карък, аз не вярвам в тов - сериозно. И мисля, че в най скоро време ще ни изненадаш. Ще видиш! :wink:
Нали знаеш, че ние толкова лесно не се предаваме? :bighug: :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 09:06:11 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро сладурки!Тази сутрин е много дъждовно и хич не е за работа ама няма как...запрятаме ръкави и на работа - последните три за тази година! Да я изпратим вече и дано новата 2010 бъде много по хубава за всички нас  :D Хубав ден!

п.п може да ме махнете от чакащи и да ме прехвърлите в ловният сезон!
Хо Хо Хо кой сега е тук деца(щъркелчета),идвам аз със две неща,в лявата ръка нося радост,здраве за света, в дясната ръка нося тест със плюсчетаааааа хо хо хо.
 Здравейте мили Дами,дано тази празнична тема пусната от Мамчето за което и благодаря,донесе само положителни тестчета и емоций.
 Дано кафенцето на Стерче ,за което също и благодаря е заразено с вируса Бебеееее.
 И дано новата година е плодородна за всички нас.
 Цунки и гунки.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
МАМЧЕблагодаря за темичката дай боже да я напълним само+++
СТЕРЧЕ сипвам си веднага едно кафенце
МЪНКИ ще си взема и от двете ръчички ако даваш :)
милички пожелавам ви през последната седмица на 2009г. много здраве,късмет и много+++++++
[/url]
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Честита нова темичка, момичета! Мамче, дано ръчичката ти да е много лека и да има много положителни тестчета и хубави новини!
Стерче, страхотно кафенце-както винаги  :wink: !!!
Пожелавам ви прекрасна седмица и да започнат да се сбъдват всички наши коледни желания и мечти!!!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Здравейте, момичета! Да ни е честита новата темичка,благодаря ти Мамче,дано като посрещаме Новата година с темичка пусната от теб през 2010г. всички да станем Мамчета. :D
Стерче,мерси за кафенцето,с тези почивни дни съвсем се обърках кой ден сме,сутринта за малко щях да пиша в старата тема,добре,че първо реших да прочета какво сте писали. :D
Леки работни дни,работете по - малко,за да ни останат сили да посрещнем Новата година. :D
*
Писах, писах и какво стана - накрая изтрих всичко...

Та с две думи - нека да си пожелаем едно вълнуващо изпращане на Старата и посрещане на Новата Година - поне с 4 ++++++ тестчета  :crossfingers: yahoo_17
Мамче, дано ръката ти, както и символичното ти име е на късмет на НЕчакащите stork-girl 

Аз утре тръгвам към Велинград, ако има някой в тази посока  да свирка ... 
*
Добро утро и от мен момичета!И аз пожелавам късмет на всички и си надявам да посрещнем новата година с :bfp: Имам чувството ,че докато не си видия името в списъка на чакащите наистина няма да стане магията :( Хм,започвам да си мисля ,че съм незабележима :oops:

Добро утро и от мен момичета!И аз пожелавам късмет на всички и си надявам да посрещнем новата година с :bfp: Имам чувството ,че докато не си видия името в списъка на чакащите наистина няма да стане магията :( Хм,започвам да си мисля ,че съм незабележима :oops:

Моникс, сори :oops:, не е нарочно. В такива случаи, когато пропускам някой, моля ви пишете ми на лични :wink:

А сега честита ви нова темичка, дано магията около Коледа е подействала вече и имаме някое положително тестче :)

Лека седмица момичата!

П.П. Моникс, а за кога Неочакваш ? :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Добро утро  :D
Честита нова темичка дано е късметлийска  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
moniks_s не си незабележима просто списъка може да го допълва само модератор тоест Радостинка, а тя още не се е включила като се появи ще те вмъкне във вълшебното списъче  :wink:
Приятен ден на всички.
П.П с Радост сме писали заедно  :D
*
Благодаря за бързото пояснение!Е, да и аз  съм от винаги очакващите Радосттинка,така е!хихихи Късмет и лека седмица :bighug: :balk_103:

*
Добро утро :D

Честита нова седмична,Мамче дано да ти е лека ръката и само ++ тестчета да има :D
Маринка,не си никакъв карък,просто миналата седмица някой не си е признал,но ще го направи в тая :lol: :lol:
Моникс,ако искаш да те включат в списъка на Нечакащи,да беше дала някаква дата мила,в противен случай можем само да гадаем :P

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА ПОСЛЕДНА ЗА ТАЗИ ГОДИНА СЕДМИЦА!

*
Радосттинка, много ти благодаря!Наистина сте много солидарни и затова ви чувствам толкова близки! Датичката е 5.01 :bighug: :bighug: :bighug:

Моникс, готово :wink:

Сега момичетата ще знаят кога да ти стискат палци, а техните палци са вълшебни да знаеш :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!