Здравейте на всички.
Искам съвет от хора запознати с проблемите при хиперстимулация. Знам че има доста теми във форума за нея но искам някой отговори. Моята съпруга в момента е в болница с диагноза хиперстимулация и съм много притеснен. И така историята ни накратко:
Това ни е трети опит инвитро като първите два са неуспешни и без усложнения. При третия се получи хиперстимулация за, която според мен имаше индикации още преди трансфера, но никой не обърна внимание и казаха, че всичко е нормално. След трансфера съпругата ми се поду много (като бременна в 3-4 месец) и след 2 дни потърсихме лекарска помощ. Приеха я за лечение с диагноза хиперстимулация като казаха че не е страшно и я включиха на системи. На другия ден решиха да и направят източване на тая течност (около 1.5 литра) тя се почуства по-добре улесни се дишането, успя да похапне. Започна вливане на три банки хуман албумин но след ден тоест днес тя пак е много подута и незнам какво следва от тук нататък. Празници е и никой не обръща сериозно внимание сменят се само дежурни и всеки гледа да избута смяната и да предаде на следващия. Вземаха и два пъти кръв и казаха че е добре (каквото и да означава това).