0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ко-култивиране?
« -: Декември 23, 2009, 15:35:31 pm »
Здравейте момичета,
Започвам нова тема, тъй като поразтърсих доста за процедурата ко-култивиране, но информацията, която открих е доста малко, стара е, а и не открих споделени мнения и успешни опити след ко-култивирането. Моля ви пишете дали има някоя от вас, която е забременяла след такава процедура. Предстой ми 2ро инвитро и мисля да обсъдя идеята с лекаря ми, но все пак искам да чуя и малко истински истории, а не само % и статистика.

Благодаря ви много.
Нека 2010 сбъдне всичките и мечти.
Весека Коледа!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Ко-култивиране?
« Отговор #1 -: Декември 23, 2009, 15:48:46 pm »
ами стара е, защото, доколкото съм чувала, ко-култивирането е стара и вече малко зарязана технология.
д-р Тачева беше писала едно мнение по въпроса за кокултивирането в нашия форум. ето нейното мнение:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10071.msg195782#msg195782

има и няколко теми във форума по въпроса.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Декември 23, 2009, 17:13:41 pm »
Мерси за информацията.
А има ли изобщо успешни опити?
Мерси.
*
« Отговор #3 -: Декември 23, 2009, 18:13:43 pm »
Имам два неуспешни с ко-култивиране.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #4 -: Декември 23, 2009, 20:37:53 pm »
ко-култивирането е изпробвано като метод от напредналите клиники още 2000-2002г. и не е дало нужните резултати. поради тази причина почти никой не го използва.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Декември 23, 2009, 20:42:01 pm »
Мерси за информацията.
А има ли изобщо успешни опити?
Мерси.

наскоро писа едно момиче в бг-мама, че забременяло след опит с ко-култивиране в клиника Щерев. то май само там правят това, не съм сигурна.
обаче, дали причината е ко-култивирането или просто си му е дошло времето - няма как да се разбере...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #6 -: Декември 27, 2009, 19:02:35 pm »
Благодаря за отговорите. Ще се допитам и до док, но много ми се искаше да чуя за повече успеши резултати.
Весела Коледа!!!