0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика на tsvety_t
« -: Декември 18, 2009, 20:21:51 pm »
 Момичета, всички сте страхотни, много топлина намерих в този форум. Дано чудото се сбъдне за всяка от вас :)

Този месец нещо се обърках с овулацията, теста за О показа по-наситена черта от контролната на 12 ден, но температурата започна да се вдига чак от 19 ден, т.е. 3-4 дни след О-то. Доста пътувахме точно тези дни и се чудя дали може да се е забавило покачването точно заради смяната на надморската височина и климата и О да си е била на 13-14ден от МЦ. Май ви отегчих, но ще съм благодарна за всеки коментар
« Последна редакция: Декември 18, 2009, 20:29:15 pm от tsvety_t »
*
Re: Графика на tsvety_t
« Отговор #1 -: Декември 21, 2009, 16:13:50 pm »
Всичко е възможно миличка, тези промени много влияят, чела съм някъде Денис беше коментирала, че задължително в графиката да се нанасят тези неща.
Успех и графиката ти е много хубава  :crossfingers:
« Отговор #2 -: Декември 22, 2009, 09:38:26 am »
Благодаря, но аз продължавам да я мисля тази О и разминаването с тестовете. Чакам още коментари :wink: и силно, много силно стискам палчета за всички
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Декември 22, 2009, 11:42:26 am »
По кое време мериш БТ? Спазваш ли всички правила при измерване?
Имаш висока БТ , да не си болна?

Според графиката и тестовете за О. тя може да е била на 14 ден от МЦ?

С какъв терм-р мериш и колко го държиш?
Ако е живачен - 10 мин
Дигитален - 2-3-4 мин след сигнала

О. настъпва 12 до 48 час след пика на ЛХ /(+) тест за О./

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Декември 22, 2009, 12:34:30 pm »
Всичко си спазвам, меря я сутрин точно в 7,00 ч. преди ставане с дигитален термометър, който държа винаги пет минути. Относно Т, тя винаги ми е била висока, всеки цикъл се движи в тези параметри.

Благодаря за коментара
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #5 -: Декември 24, 2009, 17:54:15 pm »
Мисля, че графиката ти е добре, не разбирам много но ти пожелавам успех мила и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Весели празници!!!

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #6 -: Декември 25, 2009, 10:08:14 am »
 Да не си болна ? През целия МЦ БТ ти е висока.
 Весела Коледа!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Декември 25, 2009, 10:56:07 am »
Измери си ТТ през деня, но да е до 15:00, че в късния следобяд и вечер ТТ е висока /което е нормално/
Измери няколко дни:
напр.
8:00
11:00
13:00
или както си решиш и дай да видим колко е.
Ако е висока- добре е да се консултираш с Ендокринолог - може да имаш хиперфункция на ЩЖ.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #8 -: Декември 29, 2009, 12:07:44 pm »
Здравейте отново и Весела Коледа на всички, дано се сбъднат и най-големите желани.

Парадокса е че ТТ от малка ми е ниска - движи се в границите на 36 - 36,2 градуса, аз също бях озадачена от високата си БТ
« Отговор #9 -: Януари 20, 2010, 08:02:57 am »
Момичета, Денис, моля да ми пмогнете с графиката този месец. Дните с по-висока Т са Събота и Неделя и е мерена доста по-късно от обичайното
*
« Отговор #10 -: Януари 22, 2010, 09:25:53 am »
Според мен ову е била по-късничко, но пък графиката ти изглежда чудесно.Успех миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #11 -: Януари 22, 2010, 19:19:09 pm »
Здравей, не приемай така /това, което си написала в моята тема/нещата относно коментарите на другите момичета. А за графиката ти, мисля че до момента е ОК. Дано това да е твоят месец или може би нашият :bighug:
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #12 -: Януари 24, 2010, 12:50:42 pm »
Цвети усмихни се миличка с теб сме, стискам ти палчета  :crossfingers: :hug2: :balk_103:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #13 -: Януари 26, 2010, 13:36:37 pm »
 :D Цвети графиката ти е много хубава!!!
 Имаш добре изразена двуфазност, май скоро ще имаме повод да ти честитим миличка! Желая ти го от сърце.  :bighug: :bfp: :crossfingers:
« Отговор #14 -: Януари 26, 2010, 13:58:26 pm »
Благодаря момичета, но аз нещо не смея да се надявам, вече имам силно ПМС, които ту нахлуват, ту изчезват, нервно ми е и т.н. А и съпругът ми е с варикоцеле, което ще оперира март - април и тогава хем се надявам, хем не ми се вярва. Успех и на вас, стиснати палчета на всички.
*
« Отговор #15 -: Януари 27, 2010, 08:21:52 am »
 :D Оле какво виждат сънените ми очи - температурата се е покачила !!! :P
Цвети май този месец ще е твоят, струва ми се че е станало миличка. :wink:
Стискам палцииииии гадината да не идва и по скоро да видиш.  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #16 -: Януари 27, 2010, 09:01:23 am »
Стискам палцииииии гадината да не идва и по скоро да видиш.  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
И аз, и аз! :crossfingers:
« Отговор #17 -: Януари 27, 2010, 09:11:16 am »
Цвети, графиката ти е страхотна!!! А и температурата днес се е покачила, силно стискам палци да се е получило!!! :crossfingers:

« Отговор #18 -: Януари 27, 2010, 09:37:41 am »
Ох момичета много благодаря, че сте с мен, но по принцип цикъла ми е 28-30 дни, а този път съм с късна овулация на 20-ти ден и сега не знам кога трябва да ми дойде, колко ще ми е дълга ЛФ и кога да направя тест. Опитвам се да не мисля много - много, ще изчакам още два - три дни и ако лелката не е дошла, ще препишкам пак един тест. 8O
*
« Отговор #19 -: Януари 27, 2010, 10:06:13 am »
Дано е станало Цвети  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и да видиш  :bfp: тест