Здравейте!
Диетата ми всъщност не е моя "измислица"...даде ми я една колежка...Не я помня наизуст, но ще ви напиша горе-долу какво ям...Продуктите не се съчетават, примерно само яйце /или две яйца/, на другия ден препечен черен хляб с масло. И така:
сутринта- яйце, препечена филия с масло, ябълка, банан, грейпфурт, киви /РЕУВАЙТЕ ГИ ТАКА ПОНЕ ЕДНА СЕДМИЦА/
обяд - пилешка пържола/само от бялото месо/, зелена салата/може и с риба тон/, риба бяла печена, само варени картофи, краставици, варен ориз, задушени зеленчуци
следобед - само плодове
вечер - риба, пиле, ориз, зелена салата, краставици, домати, зеле, задушени зеленчуци
Не забравяйте:
ПИЙТЕ МНОООГО ВОДА, ОГРАНИЧЕТЕ СЛАДКОТО ДО МИНИМУМ, БЕЗ БЯЛ ХЛЯБ, ЗАБРАВЕТЕ ЗА ГАЗИРАНИТЕ НАПИТКИ, НЕ ГОТВЕТЕ С ОЛИО, А САМО СЪС ЗЕХТИН, АКО МОЖЕ БЕЗ СВИНСКО И ТЕЛЕШКО МЕСО, БЕЗ КЮФТЕТА И ДРУГИ ПОДОБНИ, ПОЧТИ БЕЗ ХЛЯБ, ИЛИ АКО НЕ МОЖЕТЕ САМО ЧЕРЕН И ТО ПРЕПЕЧЕННо аз например пия доста кафе, и то със захар /някои диетолози го отричат абсолютно и кафето и захарта/, така че споко може и сладко, но само в кафето..аз без захар в кафето не мога/говоря за две малки лъжички/
Онзи ден дори ядох шоколад /но един път седмично не е страшно/
Или общо казано: от месото яжте пиле и риба, не смесвайте никога месо с картофи или с ориз. Тоест-нещо като разделно хранене.
И не забравяйте,
движете се, спорта е здраве, поне два пъти седмично, дали ще е фитнес или вид аеробика, гимнастика /забравете за това, дали съм в ову или след ову за да спортувам....хич не го мислете, стига да нямате прилагани АРТ методи/ .
Аз трета седмица съм на тази диета, не се меря на кантар, защото нямам къде/и във фитнеса е счупен/, но дънките от зимата са ми широки на дупето, изчистих си тлъстинките от талията, коремчето леко спадна/макар че аз съм с колит и каквото и да хапна "забременявам"/
. Така че, това е мили момичета...дерзайте и дано да свалите излишните килограми поне за самочувствие. Ще се радвам ако ви помогне моя начин на хранене.....
И разбира се, много секс....и оттова се правят бедра....
Пишете ми, ако имате резултати... Желая ви успех! Каси