0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
L-carnitine и опити за забременяване
« Отговор #40 -: Май 01, 2006, 01:11:12 am »
Е давай тази диета де 8O
« Отговор #41 -: Май 01, 2006, 08:27:51 am »
Цитат на: kassi
Не знам, поне с мен е така, аз съм супер суетна.

Ти си сладурка  :balk_21:
Давай диетата, моля  :D
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #42 -: Май 01, 2006, 10:02:11 am »
И аз чакам за диетата  да я съчетая с
*

bebe2006

« Отговор #43 -: Май 01, 2006, 14:09:06 pm »
Цитат на: rally_g
Но пък и познавам девойки като сламки, които с години използват таблетки за контрацепция, късметлийки:).

Рали, аз бях така докато ползвах контрацептивни хапчета - грам не съм качила докато ги пиех - май има 5 години някъде със прекъсвания. Обаче от утрогестана ми се лепнаха веднага на д..то и на корема мазнинки  :evil: Този месец не пия нищо и май съм се върнала пак в нормата (или пък съм свикнала с 1-2 килца отгоре :P) Абе що не се лепят тези килца на гърдите да станем и ние като Памела Андерсън, ами на такива неприятни места   :?:  :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
ДИЕТАТА НА КАСИ
« Отговор #44 -: Май 01, 2006, 16:17:29 pm »
Здравейте!
  Диетата ми всъщност не е моя "измислица"...даде ми я една колежка...Не я помня наизуст, но ще ви напиша горе-долу какво ям...Продуктите не се съчетават, примерно само яйце /или две яйца/, на другия ден препечен черен хляб с масло. И така:

сутринта- яйце, препечена филия с масло, ябълка, банан, грейпфурт, киви /РЕУВАЙТЕ ГИ ТАКА ПОНЕ ЕДНА СЕДМИЦА/
обяд - пилешка пържола/само от бялото месо/, зелена салата/може и с риба тон/, риба бяла печена, само варени картофи, краставици, варен ориз, задушени зеленчуци
следобед - само плодове
вечер - риба, пиле, ориз, зелена салата, краставици, домати, зеле, задушени зеленчуци

Не забравяйте: ПИЙТЕ МНОООГО ВОДА, ОГРАНИЧЕТЕ СЛАДКОТО ДО МИНИМУМ, БЕЗ БЯЛ ХЛЯБ, ЗАБРАВЕТЕ ЗА ГАЗИРАНИТЕ НАПИТКИ, НЕ ГОТВЕТЕ С ОЛИО, А САМО СЪС ЗЕХТИН, АКО МОЖЕ БЕЗ СВИНСКО И ТЕЛЕШКО МЕСО, БЕЗ КЮФТЕТА И ДРУГИ ПОДОБНИ, ПОЧТИ БЕЗ ХЛЯБ, ИЛИ АКО НЕ МОЖЕТЕ САМО ЧЕРЕН И ТО ПРЕПЕЧЕН
Но аз например пия доста кафе, и то със захар /някои диетолози го отричат абсолютно и кафето и захарта/, така че споко може и сладко, но само в кафето..аз без захар в кафето не мога/говоря за две малки лъжички/
 Онзи ден дори ядох шоколад /но един път седмично не е страшно/
Или общо казано: от месото яжте пиле и риба, не смесвайте никога месо с картофи или с ориз. Тоест-нещо като разделно хранене.

И не забравяйте, движете се, спорта е здраве, поне два пъти седмично, дали ще е фитнес или вид аеробика, гимнастика /забравете за това, дали съм в ову или след ову за да спортувам....хич не го мислете, стига да нямате прилагани АРТ методи/ .
Аз трета седмица съм на тази диета, не се меря на кантар, защото нямам къде/и във фитнеса е счупен/, но дънките от зимата са ми широки на дупето, изчистих си тлъстинките от талията, коремчето леко спадна/макар че аз съм с колит и каквото и да хапна "забременявам"/ :wink: . Така че, това е мили момичета...дерзайте и дано да свалите излишните килограми поне за самочувствие. Ще се радвам ако ви помогне моя начин  на хранене.....
И разбира се, много секс....и оттова се правят бедра....  :D
Пишете ми, ако имате резултати... Желая ви успех! Каси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #45 -: Май 01, 2006, 18:51:25 pm »
Благодаря ти миличка,аз лично ще я пробвам но незная как ще се лиша от сладкото,ям по един шоколад на ден.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #46 -: Май 01, 2006, 20:38:04 pm »
Цитат на: bebe2006
Но пък и познавам девойки като сламки, които с години използват таблетки за контрацепция, късметлийки:).

Рали, аз бях така докато ползвах контрацептивни хапчета - грам не съм качила докато ги пиех - май има 5 години някъде със прекъсвания. Обаче от утрогестана ми се лепнаха веднага на д..то и на корема мазнинки  :evil: Този месец не пия нищо и май съм се върнала пак в нормата (или пък съм свикнала с 1-2 килца отгоре :P) Абе що не се лепят тези килца на гърдите да станем и ние като Памела Андерсън, ами на такива неприятни места   :?:  :D

Бебче, аз за теб не се и съмнявам, като те видях каква си кльощавелка, сигурна съм, че си типичен пример за хора, на които си им е заложено да са си слабички. Къде ги видя само тези 1-2 килца отгоре:)?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #47 -: Май 09, 2006, 15:23:56 pm »
Здравейте,аз също много напълнях и реших да направя нещо за себе си най накрая.Почнах да ходя на фитнес като инструктора ми направи диета която спазвам вече почти 2 мес.и програма за тренировка:) Сега свалям на седмица по 1,5 и се чувствам прекрасно,той ми препоръча за по добър ефект да пия и Л-царнитин всеки ден сутрин по 2 таблетки а в дните които имам тренировка и по 2 вечер преди тренировка:) Консултирах се с гинеколог дали е вредно приемането му и дали пречи за забраменяване?Той ми кажа,че не пречи.Така,че не се безпокоите:)   :D  :P
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #48 -: Май 09, 2006, 21:12:16 pm »
Цитат на: dimianki
Здравейте,аз също много напълнях и реших да направя нещо за себе си най накрая.Почнах да ходя на фитнес като инструктора ми направи диета която спазвам вече почти 2 мес.и програма за тренировка:) Сега свалям на седмица по 1,5 и се чувствам прекрасно,той ми препоръча за по добър ефект да пия и Л-царнитин всеки ден сутрин по 2 таблетки а в дните които имам тренировка и по 2 вечер преди тренировка:) Консултирах се с гинеколог дали е вредно приемането му и дали пречи за забраменяване?Той ми кажа,че не пречи.Така,че не се безпокоите:)   :D  :P

Мила молете разкажи каква диета спазваш!!!Може и ние да пробваме!!! :lol:  :lol:
« Отговор #49 -: Май 09, 2006, 21:48:05 pm »
Здравейте,
И аз за една година качих от 48 до 60. от някалко месеца пробваме за бебе и то все нестава. Почнах да си меря температурата, но се оказа, че през втората половина на цикала тя не се повишава.  Отидох при гениколожката си и първото което ми каза като ме вида беше да отслабна защото на това може да се дължи ниската ми температура, и това че несатва бебе. Яечниците ми се били потискали от качените килограми и неотделяли ойцеклетки. Възможно ли е това?
И неиска да ми дава каквито и да е лекарства докато не отслабна.
*
« Отговор #50 -: Май 10, 2006, 09:09:31 am »
tcveti,
Аз съм 71кг и февруари, март и април температурата си ми е добре, но килцата са ми все така, може би е имала в предвид от рязкото качване. Аз миналата година качих 5кг от глупост и при 75 два пъти за 6 месеца - ановулационни цикли. Е и аз се страрая да стана 70 ама с това хапване покрай празниците не се получава много:(.
Момичета,
въобще не си пожелавайте цици - аз качвам точно там и какво - сутиени с предварителна заявка, грозни (защото за големи цици са само такива ) и само от скъпите (евентуално), всички костюми ми стоят смешно (имам 40см разлика талия, бюст). Разни малцинстввени групи се чувстват длъжни да ме оглеждат подробно и да подвикват. Като водя сериозен разговор и мъже и жени ме зяпат в циците. Имам и рани по раменете от сутиена...и ако не правя упражнения гърбът ме боли. Така че - красиви са всички жени и само тези, които не са преживявали си пожелават цици :D
*
« Отговор #51 -: Май 10, 2006, 10:29:44 am »
Цитат на: z22
да аз също се раздух в корема и талията-панталоните ми стават в краката,но не мога да ги закопчая.

И аз съм така. Нито един панталон не мога да закопчея и най-странното е, че надебеляването ми около талията е все едно съм глътнала дунапрен. Едно такова ми стои неестествено. По принцип никога не съм била слаба, но поне съм имала талия, а сега е ужас. Не знам дали е от клостила или просто защото се движа много малко (нали все се пазя, не дай боже да разбутам, ако нещо се е хванало). В момента и аз взимам Л-карнитин и се чувствам супер заредена с енергия. Дано ми помогне малко да сваля, че се отчайвам вече. Като гледам повечето тук имате малко за сваляне, а при мен положението е ужасно :( .
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #52 -: Май 10, 2006, 10:33:00 am »
Лан, мила, къде се беше загубила? Тъй като тук сме офф топик, ще пусна друга тема в на чашка кафе, защото аз пък си мисля да си сложа бюст - една идея - не прекалено много. Та всеки си иска каквото си няма:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #53 -: Май 10, 2006, 10:37:04 am »
Лан, мила, къде се беше загубила? Тъй като тук сме офф топик, ще пусна друга тема в на чашка кафе, защото аз пък си мисля да си сложа бюст - една идея - не прекалено много. Та всеки си иска каквото си няма:)
« Отговор #54 -: Май 10, 2006, 10:55:15 am »
Можете ли да ми кажете какава е цената на L-карнитина, и как се пие
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #55 -: Май 10, 2006, 10:59:48 am »
Цитат на: tcveti

На Мусаши е 45 и 80 лв./50 и 100гр./
На Ади фарм и Биогейм цената е доста по-ниска. 18 - 25 лв. , зависи от броя таблетки  и мг.-те

ПП. Приемът е 20-30 мин. преди аеробно натоварване. А самото аеробно минимум 20 мин.
На някои опаковки пише, че може да се приема преди сън - но така само ще 'изхабиш' таблетките  (няма да има никакъв ефект).

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #56 -: Май 10, 2006, 13:34:12 pm »
Цитат на: tcveti

Mоят е на Ади фарм и струва 15лв,60 капсули са в опаковка.
*

Anonymous

« Отговор #57 -: Май 10, 2006, 13:49:38 pm »

Здравей, rally_g!
Тук съм си, чета, но не съм намерила какво да пиша. Чакам темата в на "на кафе" :)
« Отговор #58 -: Май 12, 2006, 13:50:27 pm »
Цената варира....има от 20 лв има и от 50,60  :) о и от 20 лв съм пила и от по скъпите ефекта е същия :P
Re: L-carnitine и опити за забременяване
« Отговор #59 -: Април 09, 2009, 19:15:57 pm »
 Видях , че има вече такава тема и реших да не пускам нова. :wink:
 :arrow: Има ли забременели момичета , на които това се е случило по време на прием на L-carnitine ?
 :arrow:Може ли L-carnitine да повлияе на хормоните и по какъв начин?
 Много ми се иска да поотслабна малко. :? В началото на нашите опити бях 47 кг , а ето ,че вече съм 62 - 63 кг. Не мога да се понасям чак. :lol:
Преди дни приключи неуспешно първото ни ИКСИ . Втори опит ще направим най - рано към края на лятото и искам да се спретна за лятото. :bellydance:
 В същото време продължаваме да се надяваме на чудо, тъй като са ми проходими тръбите.
  :arrow:Дали ще има ефект , ако го пия само през първата половина на цикъла , а спортувам през целия месец?