Добре дошли на новите момичета! Лека и безпроблемна бременност и невероятни бебоченца накрая
На
Веселушко, незабравима среща с малкото съкровище утре! Да мине леко и безболезнено, и да гушне най-красивото и здраво бебченце!
Жаси, не е сега момента за пости. На мен не ми понася особено месото, но се опитвам да го хапвам понякога, просто има ценни за бебчето съставки. Ограничи сладкото и тестеното, на мен така ми каза лекарката, защото в тях нищо ценно няма. Но виж за месото не е така. Хапвай често и по малко. Ама ти си такава клечка, че не знам какво си се замислила изобщо.
Аз да ви се оплача - днес се пльоснах на един заледен тротоар. Като видях накъде отиват нещата, се извъртях и цялата тежест я подпрях на дясната си китка и малко на десния хълбок, не беше силен удара. Обаче много се уплаших и разстроих. Дано бебчо е добре, нямам болки или кървене, но гледам да лежа повече. Чак на 28-ми декември съм на преглед, дано не се наложи по-рано да звъня на Док.
bony2, аз вземам аспирин протект, тъй като имах завишени ТАТ преди да забременея, но сега са в норма. Нямам представа докога ще го пия, но нещо ми се върти из главата като до 4-тия месец. Питай си лекаря най-добре - лекарства нито се започват, нито се спират без лекарско предписание.
Хубава вечер, момичета! Погалете коремчетата и много се пазете!