Здравейте, бремелинки! Да ни е честита предколедната темичка и с много коремчета да се напълни!
На мамите, чийто термин наближава, безболезнена и незабравима среща с малките съкровища! На тези, които още има да почакат, леки бременни месеци и се пазете от настинки!
Аз сутринта бях на преглед, взеха ми кръв и урина, и разбира се ми спукаха вената, много гадно, ама моите са си крехки. Бебчето е добре, обаче е с една седмица по-голямо на ръст (знаем точната дата на овулацията, та изчисленията са лесни), а главата му даже още повече. Лекарката каза, че е перфектно и това е защото и аз, и таткото сме доста високи. Обаче как се мяташе милото направо...сигурно от глад, че заради взимането на кръв, трябваше да ходя на гладно. После си повисях в колата два часа в задръстването, докато стигна на работа, добре, че се бях запасила с бананчета.
На 29-ти декември ще ходя на ранна ФМ и такива ми ти работи.
Тортила, аз за болно гърло хапвам повече мед или си го разбивам в чаша топло прясно мляко, ако не мога така да го ям. В общи линии подсилване на организма трябва. Смуча понякога и ментови бонбони, но лекарства не смея да взимам. Дано не се и наложи.
Жаси, колегата да мъжа ти много е преживял за съжаление и затова се опитва да предупреди, който може. Аз също след спонтанния ми аборт без да искам изкарах акъла на една бременна колежка в работата, която беше забременяла по същото време, но поне се усетих веднага и й се извиних. Но като цяло си мисля, че от повече предпазване, глава не боли. Щом съпругът ти се чувства по-спокоен, ако знае, че си говорила за това с лекарката, смятам, че е добре, че си му уважила исканията. Все пак и те, миличките, си преживяват по свой начин вълненията с тези бременности и искат бебчовците да са здрави не по малко от нас.
Лек и усмихнат снежен петък, момичета! Погалете коремчетата от мен