Привет момичета
Тази нощ бебо ме рита до 4 часа и тогава заспах чак
Споделих с мъжа, че тази и миналата нощ бебо много ме рита и негов колега като го наплашил...."Да звъни веднага на лекар, може да губите бебето...."
и познайте - 5 часа му обяснявам, че мама като е будна и ходи наляво-надясно, бебо се успива от друсането на корема. Когато мама заспи, бебо се събужда и рита. Ми не, скандал...звънни на лекарката. Е, срам, не срам, звъннах, съгласи се в понеделник да ме погледне преди да ми е дошла датата според ЖК и ми каза, че явно е будно нощем и е силно. Пита на ФМ какво се е показало, аз й казах, че няма нищо притеснително, всичко е наред и така. Чух сърчицето и на доплера - първо по-слабо го чувах, после след като се ядосах доста по-силно.
Ама много ме ядоса колегата на мъжа ми,
може ли да говори такива неща? Те със съпругата му преживяха трагедия тази година като загубиха бебе в 5ти месец заради отлепване на плацентата и сега само вкарва някакви мухи на мъжа ми. Не че аз не се притеснявам, но усещам кога ми е зле, кога бебето рита и кога не и съм по-спокойна. ДОкато някой не насади страх...и каква полза - никаква!