0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #80 -: Декември 22, 2009, 12:07:40 pm »
Кети, desimira добре дошли!Лека и спокойна бременност и здраво, пухкаво бебче  на финала :)
desimira, нормално е спокойно, ще поспадне към 3ти месец- дотогава все ще те подръпва и надува - поне при мен беше така :)
Хриска мажи се вечер и сутрин и виж има ли ефект. А ако иска пробвай вечер с преварен зехтин-100% ще те успокои и няма да сърби.
Аз минавам на посто до Коледа - на зеленчуци и плодове и после пак от Коледа до НГ, че съм качила адски много килограми :( Не личи много, но съм качила и на бедра, което значи, че това са си тлъстинки, а не нещо полезно за бебо. Затова стискайте ми палци да устискам и да не наруша поста.
[/url][/url]
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #81 -: Декември 22, 2009, 12:16:02 pm »
багодаря ти, аз утре ще питам доктора пак но явно е нормално, желая ти и на теб успешен завършек на бременността, аз имам още много до финала но ще чакаме това го искахме сега ни остава да чакаме, до скоро момичета
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #82 -: Декември 22, 2009, 12:17:26 pm »
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения във вашите редици?  :D
Толкова съм щастлива да се запиша в тази тема!
Очаквам своето бебче благодарение на д-р Владимиров и неговия екип.
Нека по Коледа да станат много чудеса!
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #83 -: Декември 22, 2009, 12:24:11 pm »
Кети, Десимира, Глори,  :welcome_1: Безпроблемна бременност до края!!!
Жасминка, радвам се на прекрасните резултати от прегледа вчера. Само така...Колкото до килограмите и постите, внимавай! Не е сега моментът. Ако си похапваш сладки и тестени неща, забрави ги. Но всичко останало в разумни количества е от значение за теб и най-вече за бебето. Храни се рационално.
И ние вчера бяхме на преглед. Всичко е наред и ни остава само да чакаме  :D....
« Последна редакция: Декември 22, 2009, 12:26:20 pm от lucrecia »


Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #84 -: Декември 22, 2009, 15:23:10 pm »
ketti,desimira,Glory M добре дошли, леки оставащи месеци и здрави бебчета на финала! Виждам, че и с останалите всичко върви добре! Аз днес трябваше да съм на ЖК, но моя доктор е в отпуск, така че ще се отчета др. седмица! Жаси, Луцка е права, не му е сега времето за пости и лишения...като се роди бебчето си сваляй килограми на воля! Хубав ден на всички :rainbow:
*

    anizi

  • *****
  • 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #85 -: Декември 22, 2009, 16:14:13 pm »
ketti,desimira,Glory M  :welcome3: лека и безпроблемна бременност ви желая!!!
Жаси и аз мисля, че не му е времето за ограничения от нещо  :bighug:!!!
Спокойна вечер на всички!!!
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #86 -: Декември 22, 2009, 17:11:07 pm »
ketti,desimira,Glory M :)привет и от мен.От сърце ви желая леки месецидо края и здрави бебоци на финал.
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #87 -: Декември 22, 2009, 17:37:17 pm »
Здравейте и от мен. Добре дошли на новите попълнения, браво по Коледа да видиш положителния тест си е голям подарък. Лека бременност.
Аз вчера бях на видеозон и бебо е добре. Отговаря си на седмиците, даже с един ден е по-голям. Кардиограмата му беше перфектна, сърцето биеше със 157 удара в мин.
Тия доктори тука не знаят, че пия аспирин 81мг., но така ми препоръча доц. Стойков от Плевен, когато си идвах и правех изследвания при него заради абортите, само че не си спомням до кога каза да го пия. На опаковките тука пише да не се взема през последните 3 месеца от бременността, тъй като можело да доведе до дефекти на бебо и усложнения при раждането. Вие момичета, които сте на аспирин протект докога ви е казано да го взимате. Ще се поразровя и в други теми, но си мисля че ми каза да го пия през цялата бременност.
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #88 -: Декември 22, 2009, 18:23:32 pm »
Добре дошли на новите момичета! Минавам да ви пожелая лека и безпроблемна бременност и после ще ви изчета по-подробно!

Специално да пожелая на Веселушко леко раждане - утре е нейната датичка (доколкото си спомням с моя отвеян бременен мозък).
Миличка, желая ти всичко да мине спокойно и чакаме с голямо нетърпение твоята темичка!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #89 -: Декември 22, 2009, 18:32:10 pm »
ketti,desimira,Glory M добре дошли момичета,лека и безпроблемна ви желая  :D
Аз утре съм на преглед да видим бебо  как е,дано всичко е наред,а иначе изследванията са ми в норма,само ме притесняват че имам повечко левкоцити 4-6,незнам дали трябва да са по-малко или не.
Приятна вечер на всички  :D
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #90 -: Декември 22, 2009, 18:47:07 pm »
Вярно, че тази седмица беше програмирано секциото на Веселушко........Колко съм отвеяна  osi_13... Ама аз мисля, че беше днес  :ask: ... Не съм много сигурна... Но едно е сигурно- днес или утре ще е :lol:...
Веси, желая ти незабравима среща с така дългочаканото съкровище!!!!!!!


Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #91 -: Декември 22, 2009, 19:22:46 pm »
Веселушко,леко раждане,стискаме палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #92 -: Декември 22, 2009, 19:56:08 pm »
Специално да пожелая на Веселушко леко раждане - утре е нейната датичка (доколкото си спомням с моя отвеян бременен мозък).
Джи, правилно помниш  :wink:, Веси е утре  :D. Нека всичко мине по мед и масло  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #93 -: Декември 22, 2009, 20:20:30 pm »
Добре дошли на новите момичета! Лека и безпроблемна бременност и невероятни бебоченца накрая :)
На Веселушко, незабравима среща с малкото съкровище утре! Да мине леко и безболезнено, и да гушне най-красивото и здраво бебченце!  :goodluck:
Жаси, не е сега момента за пости. На мен не ми понася особено месото, но се опитвам да го хапвам понякога, просто има ценни за бебчето съставки. Ограничи сладкото и тестеното, на мен така ми каза лекарката, защото в тях нищо ценно няма. Но виж за месото не е така. Хапвай често и по малко. Ама ти си такава клечка, че не знам какво си се замислила изобщо.
Аз да ви се оплача - днес се пльоснах на един заледен тротоар. Като видях накъде отиват нещата, се извъртях и цялата тежест я подпрях на дясната си китка и малко на десния хълбок, не беше силен удара. Обаче много се уплаших и разстроих. Дано бебчо е добре, нямам болки или кървене, но гледам да лежа повече. Чак на 28-ми декември съм на преглед, дано не се наложи по-рано да звъня на Док.
bony2, аз вземам аспирин протект, тъй като имах завишени ТАТ преди да забременея, но сега са в норма. Нямам представа докога ще го пия, но нещо ми се върти из главата като до 4-тия месец. Питай си лекаря най-добре - лекарства нито се започват, нито се спират без лекарско предписание.
Хубава вечер, момичета! Погалете коремчетата и много се пазете!
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #94 -: Декември 22, 2009, 20:37:54 pm »
Веселушко, леко раждане и незабравима среща с бебчо :)
Скарлетчо, много неприятно това с падането :( Повече е стреса, реално на бебо няма как да му стане нещо защото е защитено с околоплодни води. А и си паднала настрани. Кога си при доки?
Glory M :welcome3:, лека и безпроблемна бременност ти желая и сладко бебче на финала :)

А за килограмите - не ме притеснява толкова, че ще ги свалям, притеснявам се от гестационен диабет да не развия и да не вдигам кръвната захар. Предупредиха ме изрично в ЖК до 13 кг. да задържа, особенно аз съм с проблеми на очите, съвсем ще се влоши зрението. Днес бях на преглед за очите и съм на границата за секцио. Пращат ме на специализиран преглед за периферията на зеницата и очно налягане. Но съм с диоптър нагоре!

Да ви кажа за храненето - напоследък само хапвам по парченце шоколад чат-пат или половин Марс, преди това не ми понасяше. Единственото сладко ми беше мюслито сутрин. Месо и риба почти не ям, защото ми се гади, но се насилвам поне веднъж в седмицата за нещо месно. Днес направих експеримент и за закуска хапнах само плодове и кафе. На обяд се премерих и кантарът показа фрапиращо по-малко от вчера - почти 4 кг. надолу! Което за мен значи, че явно задържам много вода, въпреки честите посещения до WC и че мюслито всъщност хич не е нискокалорично :(
Ще намаля солта.

[/url][/url]
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #95 -: Декември 22, 2009, 21:03:40 pm »
Жаси, на 28-ми декември съм на лекар, тогава ще ми е ранната ФМ при моята си лекарка, влизало ми в абонамента, а на 29-ти декември ще правя ранна ФМ при доц. Томова. Записах си часа при Томова, защото не знаех, че при моята лекарка влиза в пакета и сега мисля да не отменям часа, запазих го почти преди 2 месеца. Още обмислям де има ли смисъл от две ФМ в два поредни дни.
Иначе за твоето хранене, като гледам са балансирани нещата. Мюслито наистина си е калорично. И аз понякога го ям за закуска, просто ми е вкусно, пък и като закъснявам за работа, си е бърз вариант за закуска. Месото и на мен не ми понася. Мога само на картофи да живея и на леща, няма проблем. Аз също някой ден си мисля, че вече съм качила повече, но се оказва от проблемите с тоалетната. А при теб 4 кг разлика си е ужасно много. Наистина намали солта. А защо се притесняваш от гестационен диабет, имала ли си висока кръвна захар до сега през бременността? Виж очите е много важно да ги видиш. Пък ако ще и секцио да се наложи, здраве да е. Всичко ще е наред.
*
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #96 -: Декември 23, 2009, 09:44:01 am »
Успех днес на Веселушко.Леко раждане и бързо възстановяване.
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #97 -: Декември 23, 2009, 10:40:20 am »
Момичета, пожелавам ви весели празници:)
Пазете се и се поглезете през почивните дни:))))))

Добре дошли на новите бременни момичета и лека бременност до края:)

Чакам темата на Веселушко:)
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #98 -: Декември 23, 2009, 10:50:59 am »
Здравейте, мамчета! Приемате ли още новобранци? :D
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...





БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
Re: Темата на бременните - 51
« Отговор #99 -: Декември 23, 2009, 11:06:44 am »
С удоволствие  :lol: Добре дошла, kremkaramel, при нас е доста уютно :)