0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Бременност 6 меса след секцио
« -: Декември 16, 2009, 09:36:55 am »
Здравейте момичета. Вчера сутрин се убедих, че по Коледа става чудеса и то Голеееми чудеса. Вчера дъщеричките ми навършиха точно 6 месеца. Цикълът ми трябваше да дойде на 10.12 но ...няма го. Вчера си купих тест и е положителен. Много съм объркана. Мислех си, че е невъзможно да се случи. Мислех си, че ако реша дая имам още едно дете ще трябва пак да разчитам на най-прекрасният човек - д-р Стаменов. Мислех си...много неща. Но явно не всичко което си мислим става. Сега съм много объркана. Много притеснена дори. Секциото ми беше едва преди 6 месеца. Децата току-що започнаха да щъпуркат с проходилките, тепърва ще започнем да се учим да ходим и пр. И точно сега, когато не съм си и помислила, че искам дете и най-вече не съм вярвала, че ще стане "ей така" виждам положителен тест. Незнам какво чудо е това. Незнам дали да се смея или да плача. Не ме разбирайте погрешно. В никакъв случай не съжалявам, но....някак си ми се струва прекалено скоро, прекалено сложно и мноооого невероятно. Незнам как да реаргирам и какво да направя. Вероятно ще ми е нужно малко време, за да осъзная случващото се. Вероятно след няколко дни ще съм най-щастливата, но сега - просто не съм на себе си.

*
Re: Бременност 6 меса след секцио
« Отговор #1 -: Декември 16, 2009, 09:40:00 am »
Магичка,новината е много хубава и наистина си е Чудо :D!Вземете най-правилното решение за всички ви :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #2 -: Декември 16, 2009, 09:55:21 am »
По Коледа наистина се случват чудеса :D
Наистина е кратко времето между двете бременности, но не е фатално. Имаме си вече мами с такава разлика и всичко завърши прекрасно. Няма да ти е лесно, но пък е истински Дар.
Желая ти спокойни, слънчеви и щастливи 9 месеца и здраво бебе около термин.
С теб съм.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #3 -: Декември 16, 2009, 09:57:04 am »
maggi4ka, честито, прекрасна новина и наистина е Коледно Чудо! Пожелавам ти леки месеци и накрая едно малко момченце за компания на каките :)!

Иначе разбирам притесненията ти, няма да ти е много лесно, тук вече има доста майки с породени дечица (включително и аз), но мисля че няма никой с близнаци и още едно породено детенце, но с много любов, търпение и някоя баба ще се справиш ;).  :bighug:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #4 -: Декември 16, 2009, 10:03:37 am »
Магичка, дано всичко е наред и нещата се развият по начина, по който искате. Знам как се чувстваш, бях в същото положение, но за съжаление нещата не се развиха така както исках. Много ще ви е трудно, но когато човек прави всичко с любов, нещата сами си идват на мястото. Обичайте се и се радвайте на резултата от вашата любов. Това е най-прекрасния коледен подарък.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Декември 16, 2009, 10:06:45 am »
Магичка, не знам какво да ти кажа, и едва ли някой има право да ти казва, направи така, направи онака. Имай предвид, че когато проходят малките става много трудно, а те няма да са още самостоятелни. Да, Дар Божи е, но решението си вземете вие, според вашите възможност, дали имате кой да ви помага, ти дали си готова да износиш още едно дете, толкова скоро, а и финансово как ще се справяте. Не си първата, нито последната с такъв случай, нали знаеш  :wink:. Каквото и да решите-успех и късмет!

п.с. аз имах такива притеснения, но се разминаха..

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #6 -: Декември 16, 2009, 10:08:55 am »
:hug2:Магичка, подрепям всеки ред по-горе!

Щастие, късмет, търпение и обич!
Чудна и невероятна Коледа!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #7 -: Декември 16, 2009, 10:21:30 am »
Магичка, и по-голяма да беше разликата, пак щеше да си изненадана ;) Аз разбрах, че съм бременна малко след първия рожден ден на Рони, всъщност точно около датата се е случило и половин час не можех да асимилирам видяното, защото психически се бях настроила за среща със Стаменов...
Ако ще ти е улеснение - погледни на ситуацията, като да имаш тризнаци ;) Ако не искаш дори да си помисляш за 3 дете точно сега, всеки ще те разбере.
Успех!
И приказна коледа ;)!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #8 -: Декември 16, 2009, 10:50:42 am »
  maggi4ka ,каквото и решение да вземете,нека то си е само ваше,в името на семейното ви щастие.Бъдете здрави,разумни и силни !С теб съм!  :bighug:
*
« Отговор #9 -: Декември 16, 2009, 10:59:34 am »
maggi4ka, вземете най-правилното решение за вашето семейство.
Аз питах д-р Стаменов, за мен лично естесвено, и според него след 6 месеца няма никакъв проблем.
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #10 -: Декември 16, 2009, 11:33:00 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата и за милите думи. Току що се обдих на д-р Стаменов и май малко го изненадах.  :lol:  Разбрахме се Януари да отида да ме прегледа и да видим всичко ли е ОК, защото предният път бах доста време на имуновенин и фраксипарин и, ако всичко е наред живот и здраве някъде по средата на м.Август ще се появи малкото ми лъвче.  :lol: Пожелавам на всички тук по едно такова Коледно чудо. Вече май вярвам, че чудеса се случват, и че понякога въпреки всички пречки мечтите се сбъдват.
« Последна редакция: Декември 16, 2009, 11:36:49 am от maggi4ka »

« Отговор #11 -: Декември 16, 2009, 11:41:54 am »
Магичка,това наистина е едно чудо! :D  Това е наистина най-хубавия подарък ,който можеш да получиш за Коледа !!! Честито!

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #12 -: Декември 16, 2009, 13:37:26 pm »
Магичка,страхотна новина.Поздравявам те за куража и ти пожелавам една лека и безоблачна бременност!Успех! :D

« Отговор #13 -: Декември 16, 2009, 14:55:35 pm »
maggi4ka,
изправени сте пред ново, сладко изпитание! От сърце ти пожелавам лека, безпроблемна бременност и здраво бебе! Вероятно ще ви е трудно, вероятно ще има изнервящи моменти, но това чудо, наистина е дар от Бога!
Поздравления!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #14 -: Декември 16, 2009, 15:07:37 pm »
Магичка, пожелавам ти чудесата в живота ти да не спират и да се наслаждаваш на това чудо с цялото си сърце:)
Успех мило момиче:)
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #15 -: Декември 16, 2009, 15:42:55 pm »
Магичка,  :) представям си колко изненадана си била  :) Това дете е дар Божий, ще се справите! Успех!
*
« Отговор #16 -: Декември 16, 2009, 15:58:15 pm »
Честито магичка, много смело решение. Пожелава ти лека бременност, кураж и здрави нерви след това :wink: :D
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #17 -: Декември 16, 2009, 16:05:07 pm »
4естито Маги4ка,
Пожелавам ти,вси4ко да е наред, много търпение и здрави нерви :D
Наистина е много трудно, с такава малка разлика да са децата,на собствен гръб го изпитвам(както се вижда от ленти4ките ми),но това е Дар божий,това е най прекрасното на света :)
Дано има кой да ти помага :D
Успех и късмет до финала

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #18 -: Декември 16, 2009, 16:12:20 pm »
Магичка, поздравления за решението което сте взели. Сигурна съм, че дори за миг няма да съжалявате за това. Това наистина е дар Божи. Не бива да го забравяш :)

Какво по-хубаво от едно голямо и пълно с любов семейство. Успех, мила!

*
« Отговор #19 -: Декември 16, 2009, 16:41:42 pm »
Магииииииииии, това наистина е ЧУДО. Радвам се за решението ви. Сигурна съм, че колкото и да ви е трудно ще се справите. Бог е с вас!
Аз сигурно също така щях да постъпя. Това е Божи дар.
Прегръщаме ви!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"