Здравейте момичета. Вчера сутрин се убедих, че по Коледа става чудеса и то Голеееми чудеса. Вчера дъщеричките ми навършиха точно 6 месеца. Цикълът ми трябваше да дойде на 10.12 но ...няма го. Вчера си купих тест и е положителен. Много съм объркана. Мислех си, че е невъзможно да се случи. Мислех си, че ако реша дая имам още едно дете ще трябва пак да разчитам на най-прекрасният човек - д-р Стаменов. Мислех си...много неща. Но явно не всичко което си мислим става. Сега съм много объркана. Много притеснена дори. Секциото ми беше едва преди 6 месеца. Децата току-що започнаха да щъпуркат с проходилките, тепърва ще започнем да се учим да ходим и пр. И точно сега, когато не съм си и помислила, че искам дете и най-вече не съм вярвала, че ще стане "ей така" виждам положителен тест. Незнам какво чудо е това. Незнам дали да се смея или да плача. Не ме разбирайте погрешно. В никакъв случай не съжалявам, но....някак си ми се струва прекалено скоро, прекалено сложно и мноооого невероятно. Незнам как да реаргирам и какво да направя. Вероятно ще ми е нужно малко време, за да осъзная случващото се. Вероятно след няколко дни ще съм най-щастливата, но сега - просто не съм на себе си.