0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Стаменов в "Търси се" по БТВ
« -: Декември 15, 2009, 18:56:18 pm »
Здравейте момичета,

д-р Стаменов ще гостува тази събота (19.12.2009) в 11.00ч. в предаването "Търси се"

Поздрави!
*
Re: Д-р Стаменов в "Търси се" по БТВ
« Отговор #1 -: Декември 15, 2009, 18:59:39 pm »
Браво, похвално е, че са го поканили, а не показват поредната "звезда".
*
« Отговор #2 -: Декември 15, 2009, 20:12:13 pm »
чудесна новина!

ще очакваме с нетърпение предаването!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #3 -: Декември 15, 2009, 20:55:12 pm »
То се знае, че ще гледам.
Само си представям наплива към клиниката след предаването  :wink:
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
« Отговор #4 -: Декември 15, 2009, 21:59:45 pm »
Ще го гледам непременно.Е па може ли да не го гледам моя доктор Ангел.Благодарение на него и док Персенска нашият Цецко е на лице :P :youwoman:
*
« Отговор #5 -: Декември 16, 2009, 08:24:10 am »
Ееееееее момичета,събота е работен ден. После къде ще можем да го гледаме,които сме на работа? :(
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #6 -: Декември 16, 2009, 09:06:00 am »
В сайта на Бтв качват предваванията до ден, два след излъчването им!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #7 -: Декември 16, 2009, 09:19:21 am »
Чудесно! Снощи като чух за това и много се зарадвах и задължително в събота съм пред малкия екран!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #8 -: Декември 16, 2009, 15:02:57 pm »

Търси се... един лекар по bTV
Life / Светослава Кузманова

Един от най-добрите ин витро специалисти в България д-р Георги Стаменов ще бъде гост в поредното издание на "Търси се..." тази събота по bTV. Името му се е превърнало в символ на надеждата и новия живот, на човека, отдал цялото си време на двойките с репродуктивни проблеми и чието работно време е запълнено плътно за следващите две години.

За първи път зрителите ще научат, че именно д-р Стаменов е помогнал на много от популярните двойки у нас да се сдобият с наследници по метода ин витро. Водещите Меги и Нели ще го срещнат с някои от тях, които ще му благодарят за "най-голямото щастие" в живота си. Сред тях са спортният журналист Крум Савов и съпругата му Мая, които се радват на своите близнаци. За първи път в ефир Крум и Мая ще признаят, че децата им са заченати ин витро след неуспешна бременност.

Голямата си признателност към д-р Стаменов ще изкаже и китаристът на Ку-Ку бенд Цветан Недялков, който днес се радва на осеммесечния си син Мартин. "Срещата ни с д-р Стаменов се случи след поредното разочарование и ходене по мъките в продължение на повече от десет години. Той повярва в нас и ни каза да опитаме. Разбира се, имаше и моменти на отчаяние, но Жоро е максималист и страхотен психолог", ще разкаже Цецо Недялков. Детето на други двама музиканти - Стенли и Людмила Сланева, също е проплакало в ръцете на д-р Стаменов.

Сред най-близките приятели на д-р Стаменов са сценаристът на "Шоуто на Слави" Драгомир Петров и съпругата му Мария, които също са пациенти на гинеколога. "Имам чувството, че в Жоро живеят двама души - единият, който не спира да работи, а другият - това е нашият приятел", споделя Драго. "Когато му звънна и ми каже "заровил съм се в работа", се смея много, защото си го представям как се е заровил. Понякога го каня да отидем да разпуснем, а той ме моли да не го водя само на стрийптийз", ще разкаже Драго Петров.

Меги и Нели ще навлязат дълбоко и в личния свят на д-р Георги Стаменов. За любовта и за компромисите в името на професията ще разкаже съпругата му Надя. "Ние не сме стандартното семейство. Винаги има липсващи вечери, няма уикенди с децата. Ако искам да го видя, винаги е след 11 през нощта", казва Надя. Любовта към жената на живота си докторът ще изкаже публично от ефира на bTV и ще й предложи брак.

В "Търси се..." д-р Георги Стаменов ще даде отговори на много въпроси, свързани с проблемното забременяване. Защо се увеличават непрекъснато двойките с репродуктивни проблеми, колко дълго може да продължи борбата за дете, кое е най-важно за хората, които искат да имат свои деца, кога надеждата за това е напълно изгубена.

Най-голямата изненада за д-р Георги Стаменов обаче ще бъде появата в студиото на неговите деца - малките Петя и Неда, и дъщерята на съпругата му от първия й брак Грета, която той приема като свое дете. Какво е усещането да израждаш собствените си деца и чувства ли се виновен, че в името на чуждото щастие често ги пренебрегва - д-р Стаменов ще сподели откровено в "Търси се..." по bTV.

Ето и линк към статията:
http://zar.bg/view_article.php?article_id=6778
« Последна редакция: Декември 16, 2009, 15:19:21 pm от Lisko »
« Отговор #9 -: Декември 16, 2009, 15:14:55 pm »
Супер!Ще гледам,задължително :D!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*
« Отговор #10 -: Декември 16, 2009, 16:04:39 pm »
Само от статията се разплаках... Непременно ще го гледам...
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #11 -: Декември 16, 2009, 16:10:08 pm »
Lisko,
Много, много мерси :bighug:
« Отговор #12 -: Декември 16, 2009, 16:10:42 pm »
Само от статията се разплаках... Непременно ще го гледам...
И на мен така ми подейства рекламата! Чакам с нетърпение! А в кръга на шегата, чак се чудя кога е намерил време да се снима в предаване :D
[/url]
« Отговор #13 -: Декември 16, 2009, 16:22:52 pm »
Не спирам да се възхищавам на такива хора. Толкова млад, а колко много е постигнал. Бог е с него, сигурна съм.
Тази събота ще се пролеят доста сълзи :)

« Отговор #14 -: Декември 16, 2009, 17:19:02 pm »
Гледах анонса на предаването.
Ще се реве, то е ясно, още от сега почнах.
Добрината на д-р Стаменов ще остане завинаги в сърцето ми.
« Последна редакция: Декември 16, 2009, 17:20:54 pm от *vera »
« Отговор #15 -: Декември 17, 2009, 12:22:33 pm »

Ще се реве, то е ясно

Така е, като се сетя на "Имаш поща" колко много плаках, толкова емоционално беше...., сега няма да е по различно.....
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #16 -: Декември 19, 2009, 11:11:53 am »
Момичета, разказвайте, какво става.Аз в работата нямам колонки и не мога да чуя какво говорят.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #17 -: Декември 19, 2009, 11:37:53 am »
Аз в момента гледам предаването и само мога да кажа ПОКЛОН пред д-р Стаменов. Исками се в България да има повече лекари и ХОРА като него. Аз се разревах съвсем искренно, толкова ме развълнува неговата доброта.
[/url][/url]
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #18 -: Декември 19, 2009, 11:45:47 am »
наистина предаването е страхотно.
гледам с удоволствие, защото такъв гост не е за изпускане.
невероятен човек е д-р Стаменов. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #19 -: Декември 19, 2009, 11:49:25 am »
Какво говорят за него, че толкова искренно се смее.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.