Привет и от мен, Къртиче много се радвам за успеха ти ,все така да върви до края. Време е и аз да споделя макар да исках да мине прегледа в края на първия триместър, но съвсем забравих,че като се пробвам как ще ми стои дългоочакваната линийка и тя ще се вижда в старите ми публикации и вие каквито сте ми наблюдателни ме разконспирирахте
. Май месец направих четвърти опит с донорски яйцеклетки ,който се състоя благодарение на помощта на "Зачатие". Имах прекрасна орисница в лицето на Лиско и нямаше как да не успея този път,а и трите лисенца стискаха палчета и взе ,че стана. Още не ми се вярва и само постоянното гадене ме връща към мисълта,че все пак това не е сън. Не смея да се зарадвам ,но съм много щастлива. Наистина момичета ,нещата един ден се случват само трябва търпение и упоритост. Знам,че още е много рано и до финала има доста време,но вярвам,че този път всичко ще е наред. По повод филма на М.Бенатова искам да ви кажа, гледах го, стана ми тъжно за начина по който представиха проблема,но той не можа нито да намали щастието ми нито да ме накара за миг да съжалявам за решението си. Радостта,че ще имам дете е по-силна от всякакво унижение,ако ще и да ме овъргалят в мед и перушина и да ме развеждат на синджир из България.Нямам никакви колебания дали това е мое дете-то е мое и ще е мое докато умра. Момичета ,не се отчайвайте,не губете надежда и знайте "Зачатие" носи късмет. Успех.