0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ПредКоледна седмица пълна с много +++ (14.12-20.12.2009)
« Отговор #240 -: Декември 19, 2009, 09:30:16 am »
Добро утро, момичета-кокичета!
Цвете, мерси за кафенцето. Ще си пийна с удоволствие, че снощи бяхме на коледно парти на фирмата на мъжа ми и днес много ми се спи. Нещо съм го отвикнала този нощния живот, стане ли 22 ч. и такива прозявки отварям, страшна работа.  :lol:
Маринка, честито одобрение от фонда. Ето чудесата почват да се случват и за теб. Пожелавам ти мноого скоро да дойде при теб и най-голямото чудо!
Анмарче, много стиснати палци за положително тестче, но още малко търпение прояви, сладур.  :goodluck:
Раши, бързо възстановяване на теб и силно гуш!  :hug2:
На всички чакащи да видят +++ тестчето днес, много късмет. До довечера да се напълни третата графа на темичката осезаемо. :goodluck:
На всички работещи (и аз съм сред тях), бързо и неусетно да мине работния ден.
А на всички ловуващи, марш на топло под завивките!  :lol:
Хубав зимен ден, щъркелчета!
*
« Отговор #241 -: Декември 19, 2009, 09:45:10 am »
Привет в тази мразовита сутрин!
И аз бачкам, а така ми се оставаше в къщи на топло! Днес и аз се ококорих необичайно рано... 8O и нещо май започвам да се разболявам... :(
Приятен и кратък работен ден на работещите, а на почиващите - да ви е топло и уютно в къщи! :D
« Отговор #242 -: Декември 19, 2009, 09:45:56 am »
Добро утро сладурки мили.

а на тия като мен да си стоят на топличко и по-полека с шетането.
Хахахаахах кой го казал лелелеел ще умра от смях с тебе бе душааа.Яхнала парцала,ама иначе на другите вика по леко хохохохохохо шемет  :lol:
 Айде приятни почивни дни на почиващите,и бързо отминаващ ден на работещите.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #243 -: Декември 19, 2009, 09:53:22 am »
Добро утро банда :D
Най-готината банда /без команда :wink:/как стеее :lol:
Цвете,мерси за кафенцето,веднага се присъединявам,че нещо не можах да спя тая нощ....
При нас е слънчево и мноооого студено,снегът блести толкова красиво,ама да го гледаш отвътре през прозореца :lol: :lol:
Чакам с нетърпение днешните щастливки :Dда се похвалят
Маринка,не се отчайвай още ,този спад е малък и все още има надежда.Нали сме с тебе за 22-ри,споко :wink:

На работещите,по-бързо да им мине денят,на ловуващите -успешен лов,на почиващите-не прекалявайте с шетането,а се погрижете и за себе си/като мен  :wink:Хахаха
Весела и прекрасна събота момичета!

http://www.vbox7.com/play:1f168faa&al=1&vid=
« Последна редакция: Декември 19, 2009, 10:01:50 am от dgina »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #244 -: Декември 19, 2009, 10:43:44 am »
Добро утро сладурки мили.

а на тия като мен да си стоят на топличко и по-полека с шетането.
Хахахаахах кой го казал лелелеел ще умра от смях с тебе бе душааа.Яхнала парцала,ама иначе на другите вика по леко хохохохохохо шемет  :lol:
 Айде приятни почивни дни на почиващите,и бързо отминаващ ден на работещите.

Май някой ме е взел за мезе а :wink:,да ама аз вече я сколасааах и след малко се мятам на степера даже.Какво да се прави днес трябва да ошетам,пък утре по гръб,а и тая вечер сме на банкет,утре ще спяяяяяяяяя.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #245 -: Декември 19, 2009, 10:50:23 am »
Здравейте, сладурки  :hello:
Цвете, благодаря за кафенцето!
Маринка, честит ти резервен вариант! Дано Бог даде да не се налага да стигаш до него! :crossfingers: :crossfingers:
Да се отчета и аз osi_10 - вчера тест  :bfn1:, днес БТ - по-висока, графиката - шантава, с две думи - незнам какво става  osi_15 Чакам!...но какво?!
Горкото ми яйце - пече се на бавен и непостоянен огън  :balk_170:
Хубав ден на всички!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #246 -: Декември 19, 2009, 11:03:16 am »
Добро утро момичета :)
Цвети, мерси за кафенцето :)
Маринка, честито ти одобрение от фонда, пожелавам ти да не стигнеш до него, а скоро  :bfp:
Анмарче, стискам силно палци мила, хайде да се похвалиш с  :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Пращам вируси :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
[/url][/url]
*
« Отговор #247 -: Декември 19, 2009, 11:24:09 am »
Добър ден! Как сте в тоя мразовит ден, цяла сутрин нямам интернет и направо щях да откача без вас. :D
Ами аз съм същата като Оливийка, БТ си е висока, но тестчето от вчера е отрицателно, немога да разбера аз ли съм шантава или просто е рано за да се разбере. Нямам ПМС и така и аз ще чакам ама какво незнам...
Маринка много се радвам за теб душицо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успех на всички  :grouphug:
*
« Отговор #248 -: Декември 19, 2009, 11:34:46 am »
аз ли съм шантава или просто е рано за да се разбере. Нямам ПМС и така и аз ще чакам ама какво незнам...
Ейй Женя,какви са тези приказки?Не си шантава. :lol: Олив,нито пък ти.
Така,че спокойно може да е рано още да се отчете ЧХГ,ако и имплантацията е станала да кажем не на 7-ми,а на 10-ти ден след овулация и ето ви едно по-късно отчитане на хормона.
Още стискам палците за вас,милички! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #249 -: Декември 19, 2009, 13:05:56 pm »
Днес в Търси се по БТВ даваха док. Стаменов!Бях на работа и не можах да го гледам!Ако някой има линк на цялото  предаване /аз не мога да намеря/нека да го пусне!
Благодаря!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #250 -: Декември 19, 2009, 14:43:12 pm »
Банда здравейте и от мен  :D
Аз тези дни нямам време да влизам и да пиша защото главата ми пуши от работа - нали знаете в козметичния сектор как е по коледа  :wink:
Стерче честита ти коледна радост мила!
« Отговор #251 -: Декември 19, 2009, 14:46:49 pm »
Крисинка мила ,абе домъчня ми за теб,ама гледам пак си с хубава графикаааа,даже днес е имала........ ох така ми се иска да ти се случи коледното чудо милаааа,мн ще ти стискам палчета  :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #252 -: Декември 19, 2009, 14:54:34 pm »
Крисинка мила ,абе домъчня ми за теб,ама гледам пак си с хубава графикаааа,даже днес е имала........ ох така ми се иска да ти се случи коледното чудо милаааа,мн ще ти стискам палчета  :balk_21:

Маймунче голяма си ми душичка  :balk_21: и много ме радваш всеки път  :wink:
Надали има нещо миличка колкото и да ми се иска  :( Онзи ден си правих тестче и е -  :(
« Отговор #253 -: Декември 19, 2009, 17:59:54 pm »
Криси нали знаеш че онзи ден си е за онзи ден,аз пък ще вярвам на пук на всичко че имаш чудооооо,което ще те радва цял живот.Я по оптимистично,така или иначе си взела вече решение за инвитро до година дай да помечтаем още малко за чудо  :wink:
*
« Отговор #254 -: Декември 19, 2009, 19:49:28 pm »
Здравейтее!
Свърши и тоя работен ден !
Вече се настройваме за празници макар ,че и по празниците за малко ще побачкаме!
Но какво да се прави важното е да има настроение!
Лека вечер !
[/url]
*
« Отговор #255 -: Декември 20, 2009, 00:26:56 am »
Много пусто и празно е тук тази вечер, дано всички да сте на топло и уютно, гушнати в любимите си половинки.  :love:
Тихичко да ви подскажа, че аз вече не очаквам този месец и правя местенце за следващите  :bfp1: :crossfingers: :crossfingers:
Сладки сънища, красавици!  :balk_102:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #256 -: Декември 20, 2009, 07:29:32 am »
Добро утро момичета! Кафенце?

Сега да се оплача. :?  :balk_145: Направо ми се реве, температурата ми падна на 36,8, ама знам и причината, вчера вечерта пак зимувах навън около40 мин, заради колежката ми с която не можахме да затворим заради нея навреме и после Иванчо го домързя да дойде да ме прибере с колата и чаках влака който също закъсня... :balk_144:, нямам думи. Не знам, трябва ми някакво малко чудо... ще видим утре как ще е.
<br />[/url][img]http://ticker
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #257 -: Декември 20, 2009, 08:51:32 am »
Добро утро Стерче и на всички, които още спинкат!
Мило, пази се, излишно е да ти казвам, че си в много деликатно положение и от сега до 10 седм. много ама много трябва да внимаваш.
Сега да не вземеш да се разболееш, че да си навлечеш беля на главата.  osi_12
Строявай ги повече твоите мъже, на ръце да те носят и само да те глезят - използвай положението си.
Кафенцето ти е хубаво и ароматно!
Мен може да ме премахнете от списъка на чакащите защото НЕчаканата гостенка ме посети. :witch:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #258 -: Декември 20, 2009, 08:58:41 am »
Добро утро  :D
Стерчи мила не се взирай толкова в тая графика все пак температурата се влияе от много неща.Успех дано всичко е наред.Благодаря ти за кафенцето.
Приятен ден момичета.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #259 -: Декември 20, 2009, 09:01:11 am »
Понеже рядко ми остава време да пиша напоследък, искам да ви пожелая весели празници момичета:)
Бъдете здрави, влюбени, усмихнати. Дано щъркеловите теми се опразнят и да си разказвате за белите на дечицата ви.

Желая ви много успехи.
Петина