0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ПредКоледна седмица пълна с много +++ (14.12-20.12.2009)
« Отговор #260 -: Декември 20, 2009, 09:08:29 am »
Добро утро!
Стерче,пак хубави кафенца си ни поднесла,за което благодаря! :flower:
Подкрепям думите на Чоки дословно:

Мило, пази се, излишно е да ти казвам, че си в много деликатно положение и от сега до 10 седм. много ама много трябва да внимаваш.
Сега да не вземеш да се разболееш, че да си навлечеш беля на главата.  osi_12
Строявай ги повече твоите мъже, на ръце да те носят и само да те глезят - използвай положението си.
Сега ТИ си най-важна!Късмет,и ще се моля твоето чудо да си остане на топличко чак до август,когато ще се появи една жива и здрава Лъвичка! yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers:
Олив,Чоки-съжалявам,че и вашите очаквания не се сбъднаха. :hug2: Нека Новата година ни донесе всичко хубаво,което старите не са успели,и бъде година на
сбъднати мечти! :balk_81:
Лисе,благодарим за пожеланието ти! :bighug:
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 09:10:22 am от Мамче »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #261 -: Декември 20, 2009, 09:39:58 am »
Добро утро и от мен .. Пийнах си от вашето кафенце много беше хубаво ..сега ще се залавяма за работа-готвене малко и полсе релакс че в този дъждовен ден май не става за излизане  :? иначе това чакане до 31 сега ще ме убие мен...ама избор никакъв :) stertje мила... много да се пазиш,че да не се разболееш-за другото хич не си и мисли ! само спокойствие и на топличко сега :) цунки момичета и до по-късно.
Днес май няма много раннобуднички..Ще изстине кафенцето  :balk_53:
« Отговор #262 -: Декември 20, 2009, 09:49:41 am »
Добро утро и от мен!При мен вали такъв хубав сняг, че е като в приказка!Няма да мръдна никъде днес!Ще си пия от хубавото кафенце на Стерче - пази се мила и много внимавай! На всички пожелавам тих и спокоен неделен почивен ден -пращам ви малко сняг и студ ! :stuuud: :P
Вив честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да те обича! :happy_birthday_1:
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 10:49:42 am от Radka_Marinova »
*
« Отговор #263 -: Декември 20, 2009, 10:02:03 am »
Добро утро милички !
Стерче мила благодаря за кафенцето и ще те мисля сега пази се моля те бъди една малка глезанка и се успокой не мисли лоши работи всичко ще е наред !Едно голямо гушшш!
А аз днес си имам рожденник в къщи моя любим става на 30 и ще ви почерпя скромно за да не ни се карат

Да ми е жив и здрав та се сетих да ви разкажа нещо - тая седмица към петък ли беше не помня
милия ми си идва и ми носи картичка на зачатие и аз го питам от къде я взе а той- ми едни момичета ми я дадоха(купил си я ) ,това е най -малкото, което мога да направя вика за да съм съпричастен - като знам какво преживяват хора с проблеми като нашите - и аз като го прегърнах па като ревнах - колко много го обичам и той мен, а не можем да имаме едно малко пиленце да ни радва !И той го преживява милия ми макар да не го показа много много!
Но да ми е жив и здрав ще дойде и нашето чудо !
Айде увлякох се!Тая сутрин съм се разчувствала нещо !
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 10:21:24 am от viviq »
[/url]
*
« Отговор #264 -: Декември 20, 2009, 10:34:59 am »
Добро утро, милички! Аз вече се наспинках!  :D
Стерче,благодарности за кафенцето! Мила, не така бе, еех на Ванко ще му се накарам аз! :wink:
Чоки ти го е казала най-правилно!
Олив, Чоки - Нова година, нов късмет, милички!
Вив, да ти е жив и здрав рожденика! Весел празник, а догодина - поне трима!
Прекрасен ви ден!
ПП: Лиско, Благодаря за пожеланията! Живи и здрави и Вие!
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 10:58:32 am от petqst »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #265 -: Декември 20, 2009, 10:43:36 am »
Миличка viviq да ти е жив и здрав рожденика..и дано ако не по-рано,то поне за другия РД да сте трима или четирима :) от сърце го желая на висчки момичета тук..а и на всички които не са в нашия форум.. Мился че всички сме насторени много емоционално днес. Наближава Коледа и искаме да сме поне с един член повече в семейството си.. дано Господ ни чуе и ако не за тази ,то другата Коледа под елхате ни да има един много специален подарък за едно много специално същество!!!
*
« Отговор #266 -: Декември 20, 2009, 11:03:20 am »
Благодаря ви милички за пожеланията
saraapl като ти гледам графиката до тук е мн добре много ще ти стискам палчета дано да посрещнете Новата година с едни хубави две чертички - това ще е най - хубавия подарък !
Петинка догодина вярвам ще сме трима поне(пожелавам и на вас ) - кога ще се видим с тебе ?
Наистина дали от празничното настроение и хубавите празници които наближават емоциите са в повече !
Аз да се залавям за работа че довечера гости ще имаме и трябва да се потготвим
По обяд ще ви нагледам за почивка !
Приятна почивка на всички!
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 11:05:41 am от viviq »
[/url]
*
« Отговор #267 -: Декември 20, 2009, 11:06:19 am »
Виви, да ти е жив и здрав рожденика и все така мил, чак мен просълзи постъпката му!
 Пожелавам ви всичко лошо да е вече зад гърба ви и да ви очакват само хубави моменти и да се сбъдне най-голямото ви желание!

Наредих се и аз да пия кафенце :)
Може да ме махате от списъка на първа страничка - оная с метлата не закъсня и ден да ме остави да се понадявам малко поне. Сега вече няма да ми се размине цветната снимка или лапарото, или каквото там е рекъл Господ  :dontknow:
*
« Отговор #268 -: Декември 20, 2009, 11:16:22 am »
Номин миличка съжалявам за вещицата !
Не го мисли направи каквото трябва дали ЦС или лапаро поне ще се види как са тръбичките и ще се предвижите на пред в търсенето на проблема !
И на мен ми предстои лапаро след Нова година!
Успех мила !
[/url]
*
« Отговор #269 -: Декември 20, 2009, 11:23:28 am »
Благодаря ти, мила, успех и на вас! И аз ще съм следващия цикъл, че сега по празниците няма кой да се занимава с мен.
« Отговор #270 -: Декември 20, 2009, 11:38:09 am »
Здравейте, сладурки,
от вчера започнахме да се мести и е една голяма лудница  8O
Вив, честит ти рожденник, с пожелание догодина да сте повече  :wink:
Забравих  :oops: ...,Стерчи, мерси за кафенцето , миличка да се пазиш
И от мен нечакайте чудо - вече сериозно ми зазапва, а това означава че вещицата ще дойде със сигурност  :( :(
Чоки, Оливия:hug2: съжалявам  - догодина със сигурност ще имаме чудо  :D
В новата къща незнам кога ще имаме интернет и затова искам да ви пожелая много весело посрещане на празниците и сбъдване на мечтите. Благодаря ви че ви има и че сте ми такава опора!! Обичам ви, приятелки мои  :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #271 -: Декември 20, 2009, 11:40:04 am »
Наде и ние те обичаме !
И като пуснете нета дано ни се похвалиш с хубава новина да ни зарадваш!
Цунки!
[/url]
*
« Отговор #272 -: Декември 20, 2009, 11:45:07 am »
Вивия,честито ти рожденник!
Да ти е жив и здрав,и догодина да те направи поне мама на двама!

nomine, :hug2: нека след манипулацията,която ти предстои видиш своите 2 чертички!
Наде,много силно гушш и за теб.Нека Майката Богородица благослови всяка една от нас и ние да украсим следващата Коледна елха за своето детенце...

Днес е Игнажден.По това кой човек пръв влезе в дома ви сутринта,се гадае за здравето,плодородието и имането през годината.Ако се случи първият гост да е добър и богат,то и годината ще е плодоносна.
Според християнските представи от Игнажден започват родилните мъки на Божията майка,които продължават до Коледната нощ.Дните през този период се наричат "Мъчници".Жените тогава не трябва да похващат никаква домашна работа,за да забременяват и раждат лесно.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #273 -: Декември 20, 2009, 11:45:54 am »
Добро Утро дами :D
Стерче,моля ти се душата,спри да я мериш тази температура :?
Първо - при бременност се покачват освен нивата на прогестерона(който ти повишава БТ),но и нивата на естрогена който ги понижава....Тъй като това не е просто математика,никога не знаем в часа в който мерим,кой от двата хормона ще е в превес!За това и БТ по време на бременност "скача и пада".Не ти е нужна сега излишна паника...
Второ,БТ не може да ти предскаже дали бременността ти се развива добре и дали има нещо да се случи...това се следи само с УЗ и ЧХГ...
За това,пази се,глези се и го дай спокойно...а,и както др са ти писали - мъжете ти да те гледат,чеее...... :?

Целувки на всички :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #274 -: Декември 20, 2009, 12:08:59 pm »
Привет в този снежен ден! Толкова е красиво навън...но да си на топло вътре!  :D
Вивия - Честит ти рожденник! Живи и здрави и сбъднати мечти!
Наде  :bighug: Весело изкарване на празниците и ти пожелавам новата къща да е предвестник на новия живот, който ще се зароди в теб! :balk_21:
Пожелавам ви топла и уютна неделя!
*
« Отговор #275 -: Декември 20, 2009, 15:23:03 pm »
Здравейте момичета!!! Навън е такава виелица...бррррр  :x направо не ми се излиза!!!
Оливия и Чоки, стискам палци другият месец да е вашият!!! А за Стерче - напълно подкрепям останалите, много трябва да се пазиш!! Кога си на доки? и наистина БТ по време на бременност е толкова непостоянна - не може в кучи студ да искаш да ти е 37,4 примерно  :wink:
Мацки, искам да ви питам нещо-  някоя от вас да е пила Дуфастон за предизвикване на цикъл? Защото моя никакъв го няма, а лигавицата ми е станала ужасно дебела - 42мм и доки каза, че това не е никак хубаво. Ще се радвам да споделите, ако сте пили, колко време е било и кога след спирането ви е дошъл цикъла. Благодаря!!
(дано въпроса ми не е извън темичката, ама просто не знаех къде другаде да го задам  :oops: )
Лек и топъл ден ви желая  :D
« Отговор #276 -: Декември 20, 2009, 17:24:59 pm »
dianka аз имам доста опит с дуфастона.Няколко месеца го пих за предизвикване на цикъла като доктора ми каза че до няколко дни трябва да ми дойде.Последния път когато ми закъсняваше го взех без да ходя при него за рецепта т.е сама си го предписах защото ми беше банално да го занимавам като зная какво ще ми изпише.Пих го три ли четири дни след което го спрях и чаках около една седмица и вече толкова изплашена отидох пак на преглед,защото не ми идваше.Обясних му какво и как съм пила и ми каза да вляза да ме прегледа .Обясни ми че ако след приема на дуфастон не ти дойде означава 2 неща или един вид съм в менопауза или съм бременна и същевременно установи бременност 8O . .Нзная дали ще ти е от помощ това ,но ако имаш още въпроси пиши на лични да не спамим.На всички останали лека вечер ... :lol:

*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #277 -: Декември 20, 2009, 18:09:44 pm »
Няма бебче, дойде ми, аз отивам да се наплача едно хубаво... Нека някое друго момиче да пусне утре темичката.
<br />[/url][img]http://ticker
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #278 -: Декември 20, 2009, 18:16:00 pm »
Здравейте,момичета.Аз днес цял ден ходя по магазини и харча пари,преди малко се прибрахме и влезам да ви видя.Стерчи ,миличка,много съжалявам.Не знам как да те утеша,разбирам болката ти.Силно те прегръщам,бъди силна.Радостинче,махни ме от очакващи,и аз цъфнах днес.Надявах се на 22-ри да поднеса на половинката си най-прекрасния подарък за рожденния му ден,но уви,пак не стана.Нова година,нов късмет.
Лиско,радвам се много,че намина при нас.Весели празници и на вашето голямо семейство.Бъдете живи и здрави и нека щастието да е винаги с вас.Нацелувай мъничетата от мен.
Лека вечер ви желая.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #279 -: Декември 20, 2009, 19:03:00 pm »
Стерче незнам какво да кажа,прегращам те силно мила  :bighug: :balk_21: :balk_145:
 Маринкаа мила нищо както си казала и ти,нова година нов късмт,пък дано на всички ни да е на късмет.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...