0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Коледното парти на Зачатие
« -: Декември 11, 2009, 11:22:04 am »
Скъпи приятели,
Информираме ви, че Коледното парти на сдружение Зачатие ще се състои на 19.12.2009 г. от 17:00 ч. в клуб "Таласъмчета"  на адрес: гр. София , кв. Изток, ул."Юрий Гагарин" №30

На тържеството ще бъдат изтеглени печелившите участници в конкурса за финансиране на лечението на двойки с изчерпан или редуциран яйчников резерв.
Чувствайте се поканени на ежегодното ни тържество!
« Последна редакция: Декември 11, 2009, 11:26:36 am от Сдружение Зачатие »
*
Re: Коледното парти на Зачатие
« Отговор #1 -: Декември 11, 2009, 16:04:31 pm »
Аз искам да питам на това парти поканени ли са дечицата както миналата година. Може някъде в друга тема да го пише, но аз не го намерих. И ако да- ще се купуват ли някакви подаръчета или евентуално да се събират пари за целта?

*
« Отговор #2 -: Декември 11, 2009, 16:08:14 pm »
Разбира се, че са поканени :D
подаръци ше има, както миналата година :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #3 -: Декември 11, 2009, 22:28:27 pm »
а има ли фиксиран час за край на партито.Моя много близка приятелка ще празнува РД на детенцето си точно тогава от 17-19ч. :(Нямам никакъв късмет тази година .Другата седмица ми съвпадат всички събития,на които искам да отида.Ще гледам да мсе малко на РД и малко за нашето парти,дано успея да ги съчетая,че ми е много криво.
<br />
*
« Отговор #4 -: Декември 13, 2009, 23:46:07 pm »
Стефи, я кажи малко повече за организацията, че аз не си спомням как беше миналата година. Аз не можах да дойда заради бебето, но тази година ми се ще да дойдем стига да сме здрави.

*
« Отговор #5 -: Декември 14, 2009, 13:36:35 pm »
Запазила съм клубчето от 17.00 часа, но не съобразих, че е работен ден, така че който когато може тогава. Предполагам Цвети ще ни изтърпи до 8-8.30 часа :)
Ще има дядо Коледа за децата, който да им раздаде подаръците, ще изтеглим жребия за момичетата с ИЯР, ще се видим, ще си побъбрим, това е :D
*
« Отговор #6 -: Декември 14, 2009, 14:34:02 pm »
Ако е такава работата ... ще помисля дали няма да можем да се включим... и да си тръгнем по-рано за рождения ден на баба. До кога требе да кажем да
В очакване ....
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #7 -: Декември 14, 2009, 15:12:58 pm »
екстра,щом ще е до към 8 поне,ще дойдем и ние ,но не по-рано то 18.30,че сме и ние на РД.
<br />
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #8 -: Декември 14, 2009, 19:57:07 pm »
Аз да попитам трябва ли предварително да записваме хлапетата, за да се знае бройката?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #9 -: Декември 14, 2009, 22:06:05 pm »
ами хубаво, за да знаем колко подаръка да приготвим :)
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #10 -: Декември 15, 2009, 21:38:51 pm »
Моята сестричка ще дойде на партито с Криси, тъкмо ще си вземе и коледния подарък (имам предвид медальона  :wink:)
*
« Отговор #11 -: Декември 15, 2009, 21:43:53 pm »
Може ли един необичаен въпрос - ами може ли да попитаме момиче,което изобщо за сега на този етап и не участва в процедури дали мое да дойде? Визирам себе си...
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #12 -: Декември 15, 2009, 22:19:58 pm »
Фанта, това парти е предимно за членове на Зачатие, симпатизанти на Зачатие, участници в Коледната инициатива - дарители или жени с изчерпан яйчников резерв.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Коледното парти на Зачатие
« Отговор #13 -: Декември 15, 2009, 22:23:03 pm »
Моля, отговорете на анкетата, за да получим представа за броя на участниците.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #14 -: Декември 16, 2009, 16:11:50 pm »
Ние все пак отпадаме :( ...
Ще се притеснявам да не закъснеем за РД на мама, а и Николата не е оздравял съвсем, даже никак ... няма сми хем да стоим малко, хем да испозаразим всичко живо

гласувах в анкетата
В очакване ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #15 -: Декември 17, 2009, 12:05:32 pm »
И тази година, както и миналата, ще има осигурен кетъринг.
За децата - Дядо Коледа и много подаръци :)
Ще имаме и специални гости и още много изненади!

Куверт няма - в замяна приемаме меденки, курабийки и всякакви коледни лакомства :lol:

« Отговор #16 -: Декември 17, 2009, 15:45:26 pm »
Много ми се искаше да дойда, но за съжаление няма да мога :(

« Отговор #17 -: Декември 17, 2009, 16:19:06 pm »
Аз ще съм мислено с вас. :)
Идваше ми се, но тази година вече водихме детето на едно парти до София и се зарекох, че това ще и бъде последното парти в София.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #18 -: Декември 18, 2009, 15:57:51 pm »
Аз случайно видях едно мнение, малко късно, за съжаление.
Все пак си копирам отговора от съседна тема, че явно покрай епистоларните форми се е получило недоразумение, за което вероятно аз съм виновна и се извинявам.

Иначе аз мислех на 19-ти да намина на партито ще сме без малката и да уточня пътуването,ще има ли нужда да вземем багаж или хора с нашата кола, от къде ще се тръгва,а и да купя картички но забелязах,че тази година партито ще е само за членове,и се питам удобно ли ще е да мина на 19-ти през Таласъмите или да се разберем нещо във форума,че моя мъж си е нервак :wink: и гледам всичко да е наред предварително.Надявам се ме разбирате :)
Не си разбрала :D
Нарочно съм написала "това парти е предимно за членове на Зачатие, симпатизанти на Зачатие, участници в Коледната инициатива - дарители или жени с изчерпан яйчников резерв"
Разбира се, че не е задължително да си член, за да присъстваш :) Никога не сме имали такива ограничения, иначе щяхме да го публикуваме във подфорума на членовете, а не в кафето.

Затова всеки, който е съпричастен и симпатизира на сдружението е добре дошъл и така ще бъде винаги :D

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #19 -: Декември 18, 2009, 16:27:48 pm »
Ще дойдем и ние за малко.  :D