0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Фондация Петя Иванова???
« -: Декември 10, 2009, 11:23:05 am »
http://www.blog-pedwards.org/?

Някой чувал ли е за тази фондация?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Фондация Петя Иванова???
« Отговор #1 -: Декември 10, 2009, 11:37:01 am »
Жени, ето ти отговор от търсачката.  :D
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34279.msg546015#msg546015

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #2 -: Декември 10, 2009, 11:46:35 am »
Знаех си, че съм чела нещо за това. :wink:
Благодаря!

Значи направо да си трия темата. :D
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 11:48:21 am от eganeva »
« Отговор #3 -: Декември 10, 2009, 12:26:51 pm »
http://www.blog-pedwards.org/?
Да настина има нещо съмнително. Защо въпросната жена не използва финансиране от Фонда?

*
« Отговор #4 -: Декември 10, 2009, 12:47:31 pm »
Преди време им бях писала мейл, за да разбера повече за въпросната фондация.
Пратиха ми формуляр, в който освен обичайните въпроси за лични данни и свързани с лечение на стерилитета, се искаше и снимка. На въпрос защо точно им е снимка, отговорът беше, че въпросната Петя Иванова искала да знае с кого кореспондира и евентуално помага. Мейлите бяха подписани от Петя Иванова,но дали е наистина тя или някой сътрудник не знам.
Много съмнителна ми се стори тази фондация, а и получих отговор след като фонда беше заработил, та не се занимавах с тях повече.
Освен това на сайта им пише, че са неправителствена организация с идеална цел, което според моите много скромни познания по право не съществува като понятие. Би трябвало да е ЮЛНЦ в частна или обществена полза......

*
« Отговор #5 -: Декември 10, 2009, 17:56:13 pm »
И аз им писах през лятото.   :oops: Беше точно след като разбрах резултата от поредния си опит.  :(

Прочетох следната информация: „Фондация „Петя Иванова” стартира кампания „Ин витро” в цялата страна. Основната  цел на кампанията е финансова помощ за прилагане на метода „ин витро” при семейства с репродуктивни проблеми на възраст до 45 години. Програмата предвижда всички опити по метода „ин витро” при дадено семейство да бъдат  финансирани до постигането на краен резултат. За пациентите от страната, фондацията поема и пътните разходи.
За да участвате в програмата, можете да се запишете на телефон 0884 476753 или на e-mail : office@mspetyaivanova.com.”

Драснах два-три реда и попитах дали това не е менте инфо или просто реклама?
Познайте дали получих отговор?  :wink: :lol:
Много ме е яд, че има хора, които спекулират с чуждото нещастие, дано им се връща.

« Отговор #6 -: Декември 12, 2009, 23:38:32 pm »
Molia daite mi informacia za vashiat sluchai.

Popalnete formuliara i mi go izpratete obratno.

Pozdravi,
Petya

Това получих на 20.о8.09
Следва дълга кореспонденция с въпросната дама,докато не получих на 16.10.09 следното:Spokoino, vsichko e nared. Sega zapochvame mashtabna kampania za in vitro proekta v Bulgaria, taka che skoro shte imame rezultat.

Petya

Това беше в отговор на моето писмо:
Здравейте!Пиша Ви с надеждата,че скоро ще чуя добра вест от Вас.В пълно затъмнение съм до къде стигна обработката на документите  в моя случай.Моля пишете когато имате възможност.Вярвам!

От тогава ни вест,ни кост от тази Петя!Дори ме е бутнала при спама и изобщо не се отварят писмата ми....
 :oops:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #7 -: Декември 13, 2009, 13:34:14 pm »
Хмм...сега виждам темата, ама това сие моя грешка.
Преди един час се върнах от фризьорският салон, в който ходя и там имаше прозрачна урна, от тези в които се пускат дарения. Става впрос за същата фондация и в подкрепа на ин витро процедурите  :? и аз като изключително състрадателна душа(но май се оказах глупава) пуснах последните си пари, които имах в мен. :oops: :?
Кой знае още колко такива като мен са се вързали? :x
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #8 -: Декември 14, 2009, 09:08:49 am »
Писах на тази фондация март месец. Разменихме няколко писма и изпратих формулярите после комуникацията ни прекъсна. Обадиха ми се преди месец,че съм одобрена , а междувременно прочетох,че вече са подпомогнали опита на жена ,която се лекува в моята клиника. От клиниката потвърдиха ,че е така платили са опита и. Сега и аз разчитам на тяхната подкрепа.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #9 -: Декември 14, 2009, 09:53:56 am »
Писах на тази фондация март месец. Разменихме няколко писма и изпратих формулярите после комуникацията ни прекъсна. Обадиха ми се преди месец,че съм одобрена , а междувременно прочетох,че вече са подпомогнали опита на жена ,която се лекува в моята клиника. От клиниката потвърдиха ,че е така платили са опита и. Сега и аз разчитам на тяхната подкрепа.
Браво!
Добра новина!
Успех и на теб!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #10 -: Декември 15, 2009, 16:11:02 pm »
altea, браво!

Някак си обаче странно ми изглежда. Може би съм прекалено мнителна.
Като се регистрираш за единен дарителски номер, не се ли представя документация за конкретния случай?
Погледнах - за ноември, средствата от DMS са 75 лв.
*

altea

• 214
« Отговор #11 -: Декември 16, 2009, 09:08:00 am »
Честно казано нямам никаква представа как се набират средствата нито колко са се събрали до момента.Миналия месец ми се обадиха и ми казаха,че ще ме включат в кампанията си ,попитаха дали съм съгласна да публикуват данни за мен и след като потвърдих и одобрих това,което щяха да публикуват повече не сме се чували. Аз си чакам търпеливо и живея с вярата,че този път ще успеем.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #12 -: Декември 16, 2009, 12:19:46 pm »
Честно казано нямам никаква представа как се набират средствата нито колко са се събрали до момента.Миналия месец ми се обадиха и ми казаха,че ще ме включат в кампанията си ,попитаха дали съм съгласна да публикуват данни за мен и след като потвърдих и одобрих това,което щяха да публикуват повече не сме се чували. Аз си чакам търпеливо и живея с вярата,че този път ще успеем.
Е, дано включването ти в кампанията им не се изчерпва само с предоставената от теб информация за твоя случай..

*

altea

• 214
« Отговор #13 -: Декември 16, 2009, 12:22:34 pm »
Като имам информация ще споделя как вървят нещата и как работи тази фондация , обещавам.
« Отговор #14 -: Декември 16, 2009, 14:23:37 pm »
Преди време бях пуснала подобна тема за тази фондация. В България се води Централен регистър на юридическите лица с нестопанска цел за обществено полезна дейност , но колкото и да се рових такава фодация в регистъра НЯМА.
Аз си направих извода ...
« Отговор #15 -: Декември 23, 2009, 16:43:52 pm »
Здравейте,
Аз съм въпросната Петя, чиято фондация се опитва да работи в полза на семейства с репродуктивни проблеми.

Първо нека ви кажа нещо за мен. Аз живея в Далас и затова кореспонденцията с някои от вас е била тромава, за което се извинявам. Но лично държа да получавам информацията за кандидатстващите. И искам снимка, да, защото това е един начин да опозная човека. Не ме свързвайте с фонда, защото аз не одобрявам единствено по документи, за мен всяка одобрена става моя приятелка.

От началото на Март, откакто съществува фондацията, съм направила доста промени, като например смяна на уебсайт (от www.mspetyaivanova.com на www.pedwards.org ) . По две причини, първата и най-важна е тъй като живея в Щатите е по-лесно за хората да ми откриват и запомнят имейла и уебсайта, доста по-лесен е, и втората причина, Едуърдс е името ми по съпруг, което е също доста по-лесно за тук.
Причината, поради която улеснявам нещата, е целта ми да набера повече средства (тук в Щатите!), с които да зарадвам повече семейства в България.! И повярвайте ми, тук благотворителността е на съвсем различно ниво!

Създадох и фондация Петя И. Едуърдс  в Далас, за да мога да работя по-успешно и от тук. Проект „Бъдеще за сирачето” е създаден от мен, единствено в подкрепа на домове за сирачета в България и на по-следващ етап смятам да се заема с осиновявания на тези деца от семейства от Щатите.

Знам и разбирам защо хората са така мнителни, предполагам че и аз бих била. Благодаря на всички, които ме подкрепят и вярват в мен. Благодаря на екипа ми, който работи толкова усилено, за да се случват нещата. Не се сърдя на негативните ви коментари, до известна степен ви разбирам.

Не забравяйте, че моята фондация има пълното право да откаже подкрепа. На първо място смятам, че кандидатсващите за ин витро би трябвало да се грижат за себе си и тялото си, ако искат нещо от него, а не да пушат.. и ред други неща. Имам си критерии на одобряване на семействата, така че моля ви не се сърдете, ако не сте одобрени от мен. Аз наистина имам огромното желание да помогна на всички нуждаещи се! Затова благодаря на Nataly*. Не сте сгрешила, дарявайки средства, така помагате и на altea. Няма да споменавам имена, но ти си знаеш, ние работим по твоя случай.

Имаше един въпрос как си набираме средствата, аз лично съм дарила на Фондацията 20.000$. От месец ноември започнахме реклама и дарителски смс. Така че вече от Януари започваме по-мащабна кампания, затова и така съм написала в имейла си, вие знаете на кого. И тогава ще имаме и доста по-големи възможности. Е, разбира се ще ми е доста трудно да убедя българина, че си заслужава да дари, но някои от вас вече се убедиха, и им благодаря от сърце от името на вече одобрените за ин витро. 

В заключение, радвам се, че все пак има хора, които уважават труда ми, все пак не съм длъжна да работя в България... Но тази дейност ми е на сърце!

Извинявам се, ако не съм отговорила на някоя от вас през месеците март-септември, при смяната на домейна ми се изтри доста от кореспонденцията, ако имате желание да ми пишете, оставам на разположение: office@pedwards.org
Petya Edwards
Petya Edwards
www.pedwards.org
+1 214 864 7574
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #16 -: Декември 23, 2009, 17:51:25 pm »
Всеки дарител си определя сам правилата!
Аз с някой от посочените не съм съгласно и това си е мое право!
 Успех г-жо Иванова!
 Дано сбъднете много мечти и усмислите живота на повече семейства в България!

Нека има повече деца за България!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #17 -: Декември 23, 2009, 18:07:51 pm »
Благодаря ви. Всеки има пълното право да решава.

Петя
Petya Edwards
www.pedwards.org
+1 214 864 7574
« Отговор #18 -: Декември 23, 2009, 18:35:39 pm »
Привет на всички,

Аз съм PR на Фондация Петя Иванова и всяка една от вас, може да се свърже с мен чрез 0894 60 50 76 или на pr@pedwards.org
Започнах работа във фондацията защото считам, че за да стават каузите реалност, трябва да бъдат подкрепени от хора, които вярват и искат.
НЕ МОГА и НЯМА да приема факта, че има жени, които се борят за ин витро и в същия момент не полагат елементарни грижи за своето тяло - пушат, пият и не водят необходимия здравословен живот. За да изискваш да ти помогнат първо трябва да се опиташ да си помогнеш сам - спри цигарите, махни пиенето, лягай си рано и куп други неща, които сигурно изглеждат смешни, но те наистина са важни.
Явно и логично е след като ние съществуваме, е че сме регистрирани и спазваме законите и Конституцията на Р. България.

С уважение към всички вас и Весели Празници
Мария Гоцева
PR expert
*
« Отговор #19 -: Декември 23, 2009, 18:36:56 pm »
Здравейте, Петя!
Благодаря ви, че се включихте в темата и внесохте малко разяснения!
Дано успеете да наберете повече средства, за да помогнете на повече семейства!
Не ни се сърдете. Казвате, че ни разбирате - дано е така. В многогодишната ни борба сме се изнервили и загубили вяра. Дано вие не ни разочаровате. Дано има повече дарители!
Весели празници!