Здравейте,
Аз съм въпросната Петя, чиято фондация се опитва да работи в полза на семейства с репродуктивни проблеми.
Първо нека ви кажа нещо за мен. Аз живея в Далас и затова кореспонденцията с някои от вас е била тромава, за което се извинявам. Но лично държа да получавам информацията за кандидатстващите. И искам снимка, да, защото това е един начин да опозная човека. Не ме свързвайте с фонда, защото аз не одобрявам единствено по документи, за мен всяка одобрена става моя приятелка.
От началото на Март, откакто съществува фондацията, съм направила доста промени, като например смяна на уебсайт (от
www.mspetyaivanova.com на
www.pedwards.org ) . По две причини, първата и най-важна е тъй като живея в Щатите е по-лесно за хората да ми откриват и запомнят имейла и уебсайта, доста по-лесен е, и втората причина, Едуърдс е името ми по съпруг, което е също доста по-лесно за тук.
Причината, поради която улеснявам нещата, е целта ми да набера повече средства (тук в Щатите!), с които да зарадвам повече семейства в България.! И повярвайте ми, тук благотворителността е на съвсем различно ниво!
Създадох и фондация Петя И. Едуърдс в Далас, за да мога да работя по-успешно и от тук. Проект „Бъдеще за сирачето” е създаден от мен, единствено в подкрепа на домове за сирачета в България и на по-следващ етап смятам да се заема с осиновявания на тези деца от семейства от Щатите.
Знам и разбирам защо хората са така мнителни, предполагам че и аз бих била. Благодаря на всички, които ме подкрепят и вярват в мен. Благодаря на екипа ми, който работи толкова усилено, за да се случват нещата. Не се сърдя на негативните ви коментари, до известна степен ви разбирам.
Не забравяйте, че моята фондация има пълното право да откаже подкрепа. На първо място смятам, че кандидатсващите за ин витро би трябвало да се грижат за себе си и тялото си, ако искат нещо от него, а не да пушат.. и ред други неща. Имам си критерии на одобряване на семействата, така че моля ви не се сърдете, ако не сте одобрени от мен. Аз наистина имам огромното желание да помогна на всички нуждаещи се! Затова благодаря на Nataly*. Не сте сгрешила, дарявайки средства, така помагате и на altea. Няма да споменавам имена, но ти си знаеш, ние работим по твоя случай.
Имаше един въпрос как си набираме средствата, аз лично съм дарила на Фондацията 20.000$. От месец ноември започнахме реклама и дарителски смс. Така че вече от Януари започваме по-мащабна кампания, затова и така съм написала в имейла си, вие знаете на кого. И тогава ще имаме и доста по-големи възможности. Е, разбира се ще ми е доста трудно да убедя българина, че си заслужава да дари, но някои от вас вече се убедиха, и им благодаря от сърце от името на вече одобрените за ин витро.
В заключение, радвам се, че все пак има хора, които уважават труда ми, все пак не съм длъжна да работя в България... Но тази дейност ми е на сърце!
Извинявам се, ако не съм отговорила на някоя от вас през месеците март-септември, при смяната на домейна ми се изтри доста от кореспонденцията, ако имате желание да ми пишете, оставам на разположение: office@pedwards.org
Petya Edwards