0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
Re: Графиката на loriane
« Отговор #20 -: Януари 18, 2010, 22:56:24 pm »
 :dance2: :balk_602:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #21 -: Януари 19, 2010, 22:56:10 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  дано се е получило, малко остана още ... :D
*

sonyas

• 224
« Отговор #22 -: Януари 24, 2010, 12:40:37 pm »
Лори миличка, какво става с теб, дано температурата да се вдига, стискам ти много палчета да сте успели  :crossfingers:  :D

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
« Отговор #23 -: Януари 24, 2010, 17:41:59 pm »
sonyas мерси мила, аз наглеждам и твоята графика  :bighug: не се отчайвай докато не дойде М има надежда !

Аз съм леко на тръни с приближаването на датата за М. Постоянно чета във форума, но не смея да пиша, обзе ме едно предменструално настроение...ту се надявам ту съм срината...имам ПМС от два три дена, болки в гърдите и в корема. Тези в корема сякаш спряха...Не знам какво да мисля. Вчера избързах с един пиш-тест, отрицателен. Мисля утре ако не ми дойде да направя още един и във вторник, ако още нямам М, да ходя на кръвен...
Наистина БТ взе малко да се покачва, но нали съм на утрогестан...не знам това как да го тълкувам. И болките в гърдите може да са от Утрогестана, така че...

Прегръщам ви момичета и ще се надявам до край  :bighug:
« Последна редакция: Януари 24, 2010, 17:43:50 pm от loriane »
*

sonyas

• 224
« Отговор #24 -: Януари 31, 2010, 16:49:11 pm »
Лори, мила и теб ли те посети гадината  :witch:, много  :hug2:, този път ще успеем  osi_9