healthy Ами даааааам
Най-после да намеря, някой като мен
Ние започнахме с Кариотипа, ама аз съм по-особен случай, т.к мозаичния при мен е 46ХХ и 47ХХХ, ама трябва да видя в кариотипа, как беше съотношението точно. Нещо ми се върти като 17 /13 в полза на нормалните
Ще погледна и пак ще пиша.
Забременявания спонтанни съм имала, ама не мога да ги износя ... При мен, т.к е съчетано с ИЯР съм насочена към донорска яйцеклетка
Аз след спонтанен аборт в 7 седмица след инвитро си бях наумила, че кариотипа е причината за него, разговарях с проф Кременски, който ме увери, че с такъв каритип се забременява и износва и че вероятната причиназ а аборта се дължи на грешка в делението, което се случвало ужасно често ... Сега години покъсно, след раговор и с др генетици и лекари разбирам, че мога и да забременея, че и да износя дете ... Към момента, не съм успяла да го направя...
За собствени яйцеклетки... ме наплашиха обаче, че
в моят случай, ако детенцето е от мъжки пол, страда от синдром на Клайнфелд, т.с на вид ще е нормално, но слабоумно ( да пази бог), а момичето ще унаследи тази 3 Х хромозома и също може в един момент да се окаже, че е с ранно отпаднала яйчникова дейност
И така при мен ...
п.п А иначе, аз мисля, че трябва да направите един кариотип на сина ти! Да се види при него, как са нещата