0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Забременяване на 40+
« Отговор #880 -: Октомври 26, 2012, 14:42:40 pm »
Честити прекрасни трепети на всички момичета,
щастието на всяка една от вас е ценно за мен
и ме изпълва със страхотни емоции!

С най-най-голямо удоволствие
ще очакваме лятото  :hug2: Икарче!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #881 -: Октомври 26, 2012, 15:47:59 pm »
rum4e, ikar, благодаря ви от сърце!!!

ikar, пожелавам ти тревогите ти да са малки и по несъществени поводи. Леко бременеене и леко раждане на здраво бебче!

beata, вярно, че обсъждахме хранителни добавки :-). Ами човек като попромени нещо в начина на живот и нещата се подреждат някакси :-)
Животът не свършва днес... нито утре... той продължава. Важно е как ние го възприемаме :-)
« Отговор #882 -: Октомври 29, 2012, 20:12:40 pm »
Момичета, показаха ми как да качвам снимки!
Ето тази, на която не ви се отваряше линка:

Само трябва да направя помпони накрая на връзките.

*
« Отговор #883 -: Октомври 30, 2012, 11:50:03 am »
Момичета, показаха ми как да качвам снимки!
Ето тази, на която не ви се отваряше линка:
Само трябва да направя помпони накрая на връзките.
Tanita68, много са сладки. Голяма майсторка си на плетките, личи си с каква любов правиш всичко  :P И ще бъдеш страхотна майка (отново)
 :youwoman:

« Отговор #884 -: Октомври 30, 2012, 12:23:14 pm »
Страхотни са!Истенски майстор! :balk_47:
« Отговор #885 -: Ноември 04, 2012, 00:13:12 am »
Момичета, показаха ми как да качвам снимки!Ето тази, на която не ви се отваряше линка.Само трябва да направя помпони накрая на връзките.
Ами как да се научим и ние да плетем такива хубави дрешки? Ти си нашата гордост.
« Отговор #886 -: Ноември 04, 2012, 09:04:27 am »
Благодаря, mammita2012! Мога да кажа само аз как се научих да плета, за съжаление не мога да предам знанието по някакъв магически начин на всички желаещи.
Преди, когато сина ми беше малък попаднахме в болница и в съседната стая имаше една мама с малко по-голямо дете, която си беше взела плетка и плетеше на 1 кука. Помолих я да ме научи и оттам се започна. После питах за някои неща сестрата на баба ми - тя също много плетеше на 1 кука. Всъщност като научиш основните термини и начина им на обозначение в схемите всичко става много лесно. На мен ми е по-трудно да си намеря схемите за плетене на някое моделче, което ми е харесало отколкото да го оплета.
Дъщеря ми пък се научи да плете от клипчетата в youtube. Там направо е показано как се плете дадено моделче, а можеш да видиш и начина на изплитане на бримките.
Не е трудно човек да се научи стига да има желание и малко време. :)
Ето това е оплела например дъщеря ми за нашия мъник:

А тук може да намерите още неща, плетени от нея(сравнително начинаеща - плете от няколко месеца на 1 кука): http://www.facebook.com/media/set/?set=a.505059432850993.115031.100000408222711&type=3
Надявам се да ви се отваря линка. :) Ако хвана да качвам всички снимки тук ще се превърне във форум за плетене. :)

*
« Отговор #887 -: Ноември 04, 2012, 19:23:06 pm »
tanita68, много добре се е справила дъщеря ти! Има добра учителка до себе си  :P

« Отговор #888 -: Ноември 04, 2012, 19:53:11 pm »
Благодаря, но това не е моя заслуга - тя се е учила сама от клипчета в интернет. А за костюмчето не знаех докато не ми го показа готово. Така че това беше изненада и за мен. Аз единствено мога да и обясня по някои схеми коя бримка как се изплита, другото си е нейно лично постижение. :)

« Отговор #889 -: Ноември 13, 2012, 21:06:29 pm »
Точно на 42-ия си рожден ден пътувах до София, за поредната пункция на ЕЦ. Няма да ми повярвате: имах два фоликула, от които излязоха две яйцеклетки. И то от левия ми яйчник, който уж беше спрял да функционира вече, пък после нещо го е накарало пак да се активира. Както казах на лекуващия ми лекар: "Може да съм стара чанта, ама лачена"  :lol: :lol: :lol: Естествено, чудесата не са безкрайни, на следващия ден разбрах, че се е оплодила само едната яйцеклетка, но стана хубаво ембрионче и го замразихме. Едно малко чудо по пътя към неизвестността.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #890 -: Ноември 13, 2012, 22:06:59 pm »
dantealigieri.1,

така е, лачени сме ние, издръжливи... дано тази яйцеклетка да бъде късметлийката!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #891 -: Ноември 14, 2012, 08:27:05 am »
Хе,ами тя направо си е дошла с късмета.Тя ще е !! Успех! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #892 -: Ноември 14, 2012, 12:07:10 pm »
Както казах на лекуващия ми лекар: "Може да съм стара чанта, ама лачена"  :lol: :lol: :lol:

:good_post:

Няма да се предаваме я, какво като сме на 42  :)

*
« Отговор #893 -: Ноември 14, 2012, 19:09:23 pm »
На нас пък днес си обадиха от клиника Щерев. Там където правехме последните два опита.На техният сайт има обява за коледно намаление на процедурите за двойки които им са пациенти и отговарят на определни изисквания. Като крайното решение е на лекуващият лекар, не е казано,че ако кандидатстваш,ще е одобрят. На 23.11 сме на преглед. Аз малко на майтап се записах и днес ни се обадиха. Сега сме в тревога, че трябва да намерим част от парите, ама първо прегледа. Честно казано,аз бях се отказала вече от опити и т.н. даже и сега не съм сигурна дали постъпвам правилно,но поне ще отида на преглед...Просто мисля на глас, след по-малко от месец ставам на 41години, и шансовете са малки,и все пак са си 4000лв. за опит. Сумата като цяло не е голяма, но за нас е.... А може и това да е нашият шанс...
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #894 -: Ноември 14, 2012, 23:05:43 pm »
stoeka, ти използвала ли си 3-те си опита по фонда?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #895 -: Ноември 15, 2012, 19:33:18 pm »
stoeka71, опитай ако можеш да си го позволиш! Може да ти е на късмет  :goodluck:

*
« Отговор #896 -: Ноември 15, 2012, 22:01:05 pm »
stoeka, ти използвала ли си 3-те си опита по фонда?
Да използвах ги - последният беше през февруари тази година. Тогава поради суеверие реших да не пиша, че правим опит... но на 19.03.2012 пак си беше една кръгла нула теста. Така, че сега реших да споделя. Но трябва да събера за много кратко време тези пари, а някак не ми се ще да се впусна в опит, без някакви допълнителни изследвания. Уж мъжки фактор, но никой не се наема да ми обясни защо няма инплантация - т.е със сигурно и аз имам проблем,освен Хашимото. Та за това.
« Отговор #897 -: Ноември 16, 2012, 16:26:07 pm »
Първо, ако имаш яйчников резерв, какво като наближаваш 41 - важното е, че подлежиш на стимулация. Но да се изхарчат набързо 4000 без да се направят нови изследвания ... не знам. Предполагам, че ще повдигнеш този въпрос по време на предстоящия преглед.
*
« Отговор #898 -: Ноември 16, 2012, 18:04:19 pm »
Годините не са чак такава пречка, но ако предишните опити са правени на едно място, аз лично бих сменила клиниката, все пак да се потърси и друг подход (като естествено и това не е 100 % гаранция за успех. Важното е да имаш късмет.
« Последна редакция: Ноември 16, 2012, 18:06:12 pm от Faith. »
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #899 -: Ноември 17, 2012, 15:47:48 pm »
stoeka71 каквото и да решиш, ние сме с теб. Аз твърдо вярвам, че ще успееш да осигуриш средства и ще направиш опита в кл.Щерев. Желая ти успех.