Момичета,аз от нищо не съм се отказала и затова в предишна публикация бях писала,че смятам няколко месеца стриктно да си следя овулацията и да действаме,пък ....може и така да стане.Много съм ги мислила нещата,но щом и доктора ми казва,че повече проблема е в качеството на моите яйцеклетки отколкото хромозомния проблем при мъжа ми(който е в много малък процент и я се прояви ,я не)съм склонна да се съглася ,че вероятно е така.Та...може пък и по естестввен път да уцелим някоя добра Я от малкото останали и да свърши работа.
Маммита,защо реши,че сме с мъжки фактор - да има някакъв генетичен проблем с 9-та хромозома,но както и от разговора с проф. Кременски разбрах,% на вероятност за неговото проявление са много малки,пък и не е нищо толкова сериозно и може да се изследва в началото на евентуална бременност.
Д-р Стаменов ми каза,че не пречи да правим и други неща освен с донорска яйцеклетка,но вероятно ще са пари хвърлени на вятъра.И това си е мнение на база направените 3 опита и хормоналните ми резултати.Опитвам се да гледам не нещата трезво без излишни емоции ,за да мога да преценя вярното решение,макар че ...никога не си сигурен кое е то.И в крайна сметка дете,което 9м си носил в утробата си с какво го прави по-малко твое независимо от вида на Я?!.Аз поне така смятам,че не трябва да се превръща във фикс идея начина на зачеване- важното е да се случи и го пожелавам на всички ,които се борят за това!!!!