Здравейте,мили момичета на 40+. Боях се да споделя с вас голямата радост от началото
на тази година- бременна съм (вече в 12 г.с.).Дълго време не можех да повярвам, че наистина
се случи. След това в очакване дали всичко се развива добре.....
От вчера съм по-спокойна, излезе резултатът от ранния БХС и показателите са много добри.
Вчера навърших 42г. и това беше най- големият ми подарък

.
И за да окуража всички, на които предварителните изследвания не са били съвсем в норма,
ще споделя нашите от последната година:
FSH, вариращо между 16-18;
АМХ - 0,701 (реф.1-6,8);
спермограма- Oligoasthenozoospermia;
ЦС- проходими тръби, за радост.Малко трудно пропуснаха, дори мисля, че цветната снимка
беше много полезна за мен с ефекта си на "продухване" на тръбите.Пихме различни добавки,
но най- полезното за мен беше ЦС и това, че ми беше изписан Duphaston (пих го 4 месеца
преди положителния резултат). Дуфастонът стабилизира продължителността на цикъла ми,
който беше започнал да се скъсява. Също стриктното следене на ОВУ с тестове и температурна графика.
С д-р Тимева обсъждахме ИКСИ на Естествен цикъл през февруари, забременях спонтанно
в началото на януари, последният цикъл преди планираното проследяване на фоликули.
Пожелавам на всички вас късмет(и на себе си до финала)
и оптимизъм в трудното иначе очакване
до сбъдването на голямата мечта за детенце!
Прегръщам ви от сърце!

С безкрайната ми благодарност към Сдружение "Зачатие" за огромния обем информация и
всички сърдечни и отзивчиви жени, които срещам тук ежедневно. Благодаря!

ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ ! Пожелавам ви БЛАГАТА ВЕСТ в най- скоро време!