Момичета, благодаря ви и за съветите, и за куража, който ми давате!
По принцип сте прави за всичко, което казвате! Съветите ви са съвсем основателни, знам, че така.
Но... аз този филм съм го играла вече два пъти и някак ми е трудно да вярвам, че точно този път са ми дали различна роля
Всеки път го докарвам до сакче, дори с ембрион, жълтъчно мехурче и всичко... Сигурна съм, че и сега ще се види на УЗИ същото (затова и не бързам много да ходя на преглед). Проблемът е, че постепенно забавя разитие (което се отразява в стойностите на ЧХГ), не се появява пулс и около 7 г.с. спира развитие. Всеки път правя мисед в този период.
Не мислете, че съм прекалено черногледа! Аз до последно си пия лекарствата, старя се да се пазя и не губя частичките си надежда, дори да са малки. И сега няма да се дам без бой.
Знам, че има всякакви случаи. Предния път изчетох какви ли не истории, с много странни стойности на ЧХГ и успешни бременности.
ised, предположението ти никак дори не е тъпо, а много логично. Има такъв вариант и той може да обяснява първото падане на стойностите при мен. За съжаление, не сегашните.
cygnus, последният ми тест е на 30ти ден. По тази статистика пак не съм напълно извън бройката, но... няма защо да се заблуждавам. Нарастване над 80 часа е прекалено бавно.
Предния път пробвахме с много лекарства - имах Естрофем, Дуфастон, Утрогестан, включиха ми Фраксипарин, а по-късно и Прегнил, за да подкрепят ЧХГ-то....
Тогава тичах при първа възможност на прегледи. А ако сега си мислите, че съм пуснала излишни ЧХГ тестове... да знаете тогава какво беше.
Имах пълна статистика, как стойностите на ЧХГ са отразявали промените в развитието на ембриона. Мога статия да напиша по въпроса
Затова, този път реших да я карам по-кротко. Ще си меря ЧХГ-то, клкото да знам какво ме чака и ще отида на преглед след ден-два (към краят на 6г.с.), за да е ясно, какво се вижда.
Дотогава не се отказвам от вашата вяра и стиснати палци! Знам, че няма да ме изоставите
Не исках този път да ви занимавам с толкова подробности около моите терзания, ама ей на, пак изписах ....