За да внеса яснота по моя случай (съжалявам, че съм предизвикала този малък спор
):
- не съм в процедура, само се надявам да дочакам такава. И се моля да се случи, преди да съм изгубила последната си Я и преди да излезе новата наредба (извинете за черния хумор, но все ме избива на такъв
)
- Стаменов няма как да е преценил какъв случай съм, защото въобще не ме е виждал. Метна ме на Шевки и администраторките (който е бил в клиниката, знае за какво говоря
) и няма шанс да му напомня, че съществувам.
- Да, няма как всички да стигнем до Стаменов. И не е нужно. Нужно е само той да не ни създава илюзията, че можем да стигнем до него (не ми направи услуга, като (уж) ме взе при себе си
) и е нужно да не пише наредба, която да ни пречи да ходим при други лекари, когато той самият явно няма как да ни огрее.
- Бях в клиниката на Щерев и за себе си съм сигурна, че щях да съм успяла до сега, ако не беше наредбата.
Няма значение, кои са лекарите и няма смисъл да ги обсъждаме поименно. Добри лекари има (слава Богу) и ако ни оставят да избираме, всяка от нас ще намери правилния път за себе си.
Проблемът е, че много жени, независимо при кой лекар са и независимо, че е по различен начин, но ще бъдат засегнати от ограничението.
Преди, нас ни отрязаха на 43, заради една цифра на една хартийка, без категорично медицинско становище, което да потвърди цифрата (дори точно обратното). Сега, нас и в бъдеще още много жени, ще ни отрязват на 45. Какво променят 2 години? Какъв е смисъл има от нова наредба, ако пак ще продължим да коментираме, кой лекар я спазва и кой не.... или ако ни остане само да коментираме клиниките в чужбина....