Здравейте момичета, не бях влизала отдавна тук улисана в проблеми пък и си мислех че никой няма да ми пише .Зарадвах се когато прочетох написаното. Искам да ви разскажа нещо много лично за мен което с никого не съм споделила ,но може би дойде време .Предварително се извинявам ,че ще се отклоня малко от темата, но това е моя живот
Ожених се на 22 години ,живеех си добре мога да кажа докато не се изтърколиха 2 години и се започна натякване ,че нямам деца от страна на свекърва ми .Хукнах по доктори .Първата при която попаднах ми каза ,че нямам овулация .Втората ми каза, че съм имала кандидоза и тем подобни вече не помня какво съм пила .Третия беше мъж опита се да ме изнасили в кабинета си .От там тръгнах в София пари, пари, нерви стигнах до Табакова известната докторка по инвитро. Съдра ми кожата от пари .Гори ми раничка , която в момента се оказва, че не е изгорена добре .Трябваше да правя цветна снимка при нея под строй заедно със свекърва ми отидох в кабинета ни жива, ни умряла и се оказа ,че нея я няма. Тогава теглих една майна на всичко и казах аз съм до тук ,каквото ще да става.
Ден след ден слушах упреците на свекърва ми ,че съм ялова ,че съм некадърна да родя .Един ден ми бяха купени цигари от нея и бяха хвърлени в лицето ми с думите:пуши, трови се ,дано пукнеш от тях, беше си втълпила ,че защото пуша не мога да забременея ,пояснявам тогава пушех по 1 цигара в седмицата . Нито веднъж тя не каза, че причината може да е в сина и нито веднъж не се усъмни в това. Полудявах от болка и ярост .Мъжа ми беше на нейна страна ,нито веднъж не ме защити.
По онова време работих в един супермаркет ,заедно със снаха ми. При един голям скандал с една колежка която е циганка за който аз нямах ни най малка вина и ни най малко пък знаех за какво става дума, снаха ми беше бременна ,циганката и каза:дано това дете не го родиш живо ,а към мен се обърна с думите а ти никога да нямаш деца, направо се опулих ,каква вина имам аз за да ме кълне .Но се случи така че снаха ми роди детото в деветия месец-мъртво.
Минаха години и днес си спомням думите и май ме застигнаха .И така който иска да ме съди,но взех решение да изневеря на съпруга си и наистина го направих. Правих секс с друг мъж ,,има няма на третия път се оказах бременна направо се ушашках аз която бях ялова съм бременна .Излязох от кабинета и вървях като луда .А сега накъде нещата се бяха изострили със съпруга ми до краен предел .Та аз не спях с него, как откъде накъде дете .Луднах честно .Отидох и направих аборт легнах в стаята и ревах сякаш бяха изтръгнали душата ми .След два дни последва луд скандал и моя съпруг с удар по масата ми заяви ,че или отиваме утре да подадеме документи за осиновяване на дете или да си събирам багажа. Казах му майната ти аз си тръгвам. Хич и не мислех за брака си а само за това което направих. Прибрах се в къщи ,проблеми куп ,всички изненадани защото аз никога не се бях оплакала от брака си .Започнах живота си сама, година след година имах там някакви си връзки с мъже с които естетвено нищо не се получи .Отриха ми проблеми с щитовидната жлеза-тиреотоксикоза .Пръснах пари и там и то се знае че съм за операция ,но аз още се ослушвам .Не ми се ще да лягам под ножа .Сега след 16 години самота намерих си мъж и пак не се получава. Нито той е в първа младост ,нито аз. Той има дете съгласен е да има още едно ,но не се получава отново .Ходих на доктор но той явно смяташе ,че вече съм изпуснала всички влакове и много много не му се занимава с мен да види къде е причината .Каза ми ,че може и да стане но вече годините не са ми малко .От щитовидната ли жлеза от друго ли цикала започна да ми идва на 15 дни и ми изписа примолут мисля че така се казваше за регулиране на цикъла е сега пък започна да закъснява .Какво да ви пиша още мили момичета , къде да хукна сега пак по доктори какво да кажа, че искам дете и още мога да родя, а вече започнах 45 нали ще ми се смеят .Иначе всичко си ми е наред, секса ми е на шест само дето не мога да спра времето,това е. Успех!