Здравейте момичета,
В началото умишлено и за кратко, после съвсем без да искам и за много дълго... и така се получи, че почти година не съм писла тук. От почти толкова време не съм и влизала във форума да следя темите. Струва ми се, че е минала цяла вечност. Толкова много неща са се случили...
Не съм си прочела и не съм отговорила на няколко лични съобщения. Надявам се да ме разберете и да не ми се сърдите. Просто наистина "ме нямаше" през тези месеци, и в буквалния, и в преносния смисъл.
Днес обаче непрекъснато се връщам към миналата Коледа и времето след нея и ми се искаше да ви кажа, че дори да не съм ви писала и чела, не е имало ден, в който да не съм мислила за вас. Дори когато не исках да мисля, духом пак винаги съм била с вас и се надявах, че темите се пълнят с добри новини, които ще ме чакат.
Няколко мили момичета, на които много стисках палци, са станали щастливи майки и това е най-хубавото, което мога да намеря тук. Заедно с познатата атмосфера и хората, с които съм споделила най-силните емоции в живота си.
Искам само да ви пожелая:
Весели Празници и Сбъдване на всички най-хубави Коледни Желания!!!
Не знам, дали е редно да се казва така, но наистина ви обичам и ви чувствам много близки.