Искам да подкрепя Plumeria, че клостила се изписва от доста лекари по схемата - "да пробваме".Аз също минах по този път - безуспешно и най- малкото загубих време. Категорично смятам , че дори и някой да е решил да пробва, повече обаче от 3-4 опита не бива да се правят.Не съм напълно съгласна, че на възраст около и над 40 клостила няма шанс да помогне, по времето в което на мен ми го изписваха , една жена която посещаваше същия кабинет на 42 забременя с клостил и прегнил от 3 опит.Може би прави изключение, но ние на сериозна възраст - разчитаме именно на това - да направим изключение и да успеем да забременеем.
Колкото по-рано се отиде в специализирана клиника , толкова по-добре/ ние не разполагаме с време за много опити и нека опитите да са добре насочени/.Ако изследванията за яйчниковия резерв, покажат останал някакъв наличен,ще предложат медицинска помощ.
Шансовете ми / поне аз съм за клуб 43+/не са добри, мисля си, че се опитвам не да се кача на последния влак , а в последния вагон на последния влак и ще е чудо да успея, но не спирам да се надявам!
Винаги ми е било приятно да прочета съобщение във форума за успели момичета, ще ми бъде изключително приятно и обнадеждаващо, ако някое от пишещите в тази тема "момичета",съобщи такава новина!