Тази група е била събрана да работи само по изискванията за регистрите и документацията на клиниките (ако правилно съм разбрала?!). Отделен въпрос е, дали е сформирана правилно, но от тях въобще не се е очаквало да коментират възрастовото ограничение и другите неща в наредбата. Те самите са го казали на срещата.
Освен това, Тимева е от клиниката на Щерев. Не вярвам тя да е съгласна с ограничението до 45 и едва ли са я питали за това, в рамките на въпросната работна група.
Аз все още смятам, че Стаменов е страхотен лекар (въпреки, че явно няма да е "моят" лекар). Наблюдавам и успелите и неуспелите пациентки при него и знам, защо го харесват. Не е само заради създадения ореол и медийната шумотевица. Лошото е обаче, че "страхотен лекар" не е застраховка срещу грешки в личен план
И мен ме дразни, че се изказва като последна инстанция, налага мнението си с всички средства и за да прикрие истинските си аргументи, жонглира с някакви измислени.
Наистина има ирония в това, че са поканили точно него, да предлага ред в клиниките. Не го бях осмислила досега
_________
Всъщност, аз изписах много от вчера (наваксах си за отсъствието
), но все пропускам да напиша нещо важно:
Срещата, провеждането й, отразяването и в протокола, всичко е направено на ниво!
Не, че е изненада. Те така минават традиционно всички мероприятия на Сдружението
, но т.к. съм малко гузна (въпреки обективните причини), че не съм допринесла грам за това, искам да напиша едно голямо Благодаря! на момичетата, които направиха тази кръгла маса.
От нея ще има резултат, въпреки спорните мнения. Най-малкото, ако не беше тя, на 15.11. щеше да ни дойде като гръм от ясно небе това "45". Сега поне знаем какво ни се готви.