Ееее...много съм ви сърдита
Никой да не ми каже къде са сестиците по неволя... и аз упорито да се бутам при младежите над 35г
За протока: На 41г., навършени през юли 2010г. Женена от 20г. Без забременявания и аборти.
Целенасочено лечение на стерилитет от 1997г. На кратко извървяния път е :
- кварталните гинеколози
- Майчин дом при д-р Димитър Ценов(от Нова ТВ му направиха жестоки скрити камери и с това се сложи край и на поредната ми заблуда ,че се лекувам)
- консултация с д-р Павлета Табакова, която ми каза, че съм за донорска програма(само на основание бърз прочит на изсл. ми от Майчин дом), спомена мимоходом също, че е време да продаваме - имоти или каквото там имаме!
- есента на 2008г - станах пациент на КИРМ Плевен и д-р А.Емин, който пък ме забави почти 1г в желанието си да премахне с лекарства киста на ляв яйчник, за който в края на септ. 2009г се погрижи доц. Славчо Томов от клиника "Св. Марина"-Плевен. Махна кистата и силно увредените ми тръби, спаси яйчника.
- януари 2010г. пациент на клиника "Надежда-Малинов" и д-р Георги Стаменов
- 07.06.2010г - заповед от Фонда
Установени са ми - Синдром на Хашимото и хипофункция на щитовидната жлеза ІІ степен + метаболитен синдром с инсулинова резистентност.
Упорито се боря с голямо наднормено тегло, за жалост борбата не е в моя полза...въртя се в кръг и ...хич не мога да се лишавам от нищо. За успокоение или от жалост д-р Стаменов ми каза да не си тормозя организма и лятото не съм се лишавала от любимите неща. В резултат пак съм наддала...трябва пак да се сдужим с диетата на Дюкан, че от нея най-бързо спадам, ама.... нямам нерви нещо...
Мъжо и той е с проблеми - варикоцеле, което още не е оперирал(късно отидохме при Кацаров и той каза,че за този опит ИКСИ, ще е така ,пък ако не стане ще направим операцията) и генетичен дефект на тестисите(по-малки са два пъти от нормалното).
Такива ми ти работи... писах, релаксирах, благодаря, ако се е намерил някой да изчете житие-битието ми
Аз ви прочетох от-до, нали като виши, че не си сам в нещастието олеквало...не ми стана по-леко, но се радвам, че ви открих!