0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Не знам дали за добро или лошо, но от вчера имам доста осезателна, тъпа болка ниско долу в кръста, по-лека и в корема. Днес ми е 6-ти ден след Ову.  :ask:
Ами стискам ти палци.Дано за коледа получиш най-хубавия подарък. :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
Едно късно включване и от мен  :bighug:
Честит рожденик на Радчето и много да я радва!

Аз днес бях на поредната фоликулометрия - фоликула се е пукнал, имам си жълто тяло и хубава лигавица :) Сега остава и другото да сме свършили както трябва :wink: Доки каза, че Прогестерона ми е идеален, била виждала и бременни с по-нисък  8O Ако и този месец не стане, вече препоръчва лапаро или цветна снимка... Чела съм повече за снимката, а сега с това лапаро направо ме ошашка, обясни ми процедурата, но пак не мога да преценя дали не е по-добре първо цветна снимка, все пак лапарото е под пълна упойка...
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро. Най накрая да успея да сложа и аз кафенце:

Лек и приятен почивен неделен ден!
<br />[/url][img]http://ticker
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро,пък аз си помислих,че съм първото куку в неделя в 7ч.да става.Стерчи,мерси за кафенцето,то ясно че другитя спят,но ние ще си правим компания,че по-хубава компания за кафе от приятелките от форума няма.Айде лек ви мразовит ден.
П.П.Марина суеверната започва пак пазарлъци за новата седмична тема.Радостинче,обещай че ти ще пуснеш утре темата и хууууууууубаво ще я наплюеш.Имам ли честната ти модераторска дума  :wink:?
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 07:27:07 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Точно така! Аз да се оплача, че съм по голямо куку, още в 5 се кукнах. :oops:Но, аз съм такава един път като се събудя и после колкото и да се въртя не мога да заспа. И тука е мразовито само дето все още нямаме сняг, но свекито вчера се шегуваше, че смята да прати малко за Ванко.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ами елате ни на гости,както пеят дует Ритон.Макар,че в балкана му е майката да се радваш на сняг,не тук по морето,ноооооооо и ние си имаме снежец тоя път.Че и тая сутрин не духа оня ми ти вятър като луд.Но мен лично туй хич не ме вълнува,седя си на топличко,климатика бичи и си ми е супер добре,хич не ми се ще да си покажа дори носа на терасата.Зиморничава съм какво да се прави.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
 :D И аз така, нали съм бившо бургаско чедо, така че дайте ми море и топличко... сняг през прозореца или на картинка. Няма да спамя повече, че Радостчето ще ни се кара. :oops:
Радост - имаме думата ти! :wink:
Като ви гледам как хубаво си бъбрите рано сутринта, няма как да не вляза да кажа едно добро утро :)
И аз съм се кукнала рано-рано :lol:
Ама вече душичката ми се е стегнала в къщи  :(, не обичам зимата и аз като Маринка съм зиморничева.

Стойте си по къщите и се радвайте на мъжете си :lol:, за да има после ++++ тестчета :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утро!Айде иде и другото ку-ку. :lol:
Не мога да не не се включа в приятната компанийка. :grouphug:
Стерче,кафенцето е разкошно!В унисон с ника ти. :heartbeat:
Желая ви хубава снежна неделя!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Айде добро утро и от мен!  :D
Стерче, мерси за кафенцето! Аз спах доста лошо, събудих се от режеща болка отляво - дано да е за добро. Няколко пъти през нощ, а и сега си ме прерязва. Да видим какво ще се случи  :wink:
Отивам да опаковаме подаръците за децата в Роман. Много се вълнувам!
Хубава Неделя!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Добро и мразовито утро и от балкана! Сняг при нас малко - студ много! :stuuud: Но пък ние сме свикнали и ни е приятно на студено!Стерче благодаря за кафенцето, аз съм много голямо ку-ку - и вчера и днес ставам в 7, защо ли - не знам, но вие сте приятна компания и не съжалявам!Спокоен почивен ден!
Анмарче, ако знаеш как ти завиждам  :wink: и на мен така ми се идва, даже до дома в Роман ми се ходи, но за съжаление е много далеч :(
Обаче ти да се пазиш и да не се натоварваш много!!! :)
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Анмарче, ако знаеш как ти завиждам  :wink: и на мен така ми се идва, даже до дома в Роман ми се ходи, но за съжаление е много далеч :(
Обаче ти да се пазиш и да не се натоварваш много!!! :)

Обещавам!  :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Добро утро и от мен!
Стерче, благодаря за кафенцето! Как мина пазара вчера?
Веднага и аз се присъединявам към компанията ви!
Лелее, ама наистина рано сте се кукнали, а пък аз като видах 7,30 и си казах още малко, после гледам 8,00 и пак -още малко, та така до 8,35 и вече не издържах и скочих  :D.
Анмарче, приятно опаковане и поздрави на всички! :D
Лек и усмихнат ден!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Мацки как сте ? и при нас е студеничко..Поне слънцето се подава :) ние ловуваме ама леко съм разочарована че май изпуснах момента..офф с тези тестове дето не разбирам кога е – и кога е + ..ама следващия месец пак.. Отивам да слагам елхата че вече нямам търпение :) и подаръци под нея да има за всеки от сърце..А моя как ми се искам да дойде с малко закъснение.Например 9 месеца  :wink:
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
saraapl стискам ти палци за подаръка със закъснение.Дано наистина не си разбрала теста и вместо- да е +.Много положителни тестове пожелавам на всички,на които им предстои да си ги правят преди коледа и нава година.Весели празници момичета.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
Добро утро и от мен, момичета  :D
Хич не ме учудва вече че има толкова рано станали в неделя  :D , незнам дали има друга ранобудна банда като нашата - второто ни име трябва да е "бандата на кукувиците"  :lol: :lol: :lol:
Стерчи, мерси за кафенцето,миличка, я кажи сега как беше в германско и какъв шопинг си направи :wink:

Да ви се похваля намерихме си много хубава квартира, малко по-скъпа е отколкото ни е щеше  :? , ама пък пресичаме шосето и сме в морето  :D и дневната ни гледа към морето  :D, ще ви покажа снимки като се нанесем следващия уикенд. Тази седмица трябва да стягам багажите  :) . Приемаме гости - имеме две двойни спални за гости  :D :D :D

Радостче, и аз подкрепям Маринка, в това ти да пуснеш следващата темичка  :D :D :D 

Завиждам ви за снега  :( , но не и за студа  :wink:  :lol: :lol: :lol:

Радостче, и аз подкрепям Маринка, в това ти да пуснеш следващата темичка  :D :D :D 

Разбира се, грижи нямате :D
Без това ще ку-ку ку-ку рано-рано утре сутрин :lol:

*
И аз се паркирах с кафенце пред компютъра :)
Снощикъсно писах, но да ви попитам - цватна снимка или лапаро е за предпочитане? Така както разбрах от доки лапарото е по-сигурния метод...
*
Добро утро и от мен аз си поспах добре !
Стерче мерси за кафенцето !
anmar приятно опаковане и наистина да се пазиш!
nomine правилно ти е казала доки лапарото е по-сигурния метод !
Аз правих ЦС и сега се налага и лапаро да се прави но при мен има запушена тръба !
А ако при теб ЦС покаже че всичко е наред няма да е нужно лапаро !
Някои момичета направо правят лапаро така че трябва да решиш!
Влез в темата за лапаро и ще прочетеш много и ще ти помогне да решиш
Ако успея ще ти дам линк
Ето виж тук

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26009.0
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 10:54:47 am от viviq »
[/url]