0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Честито на Петя,здраво и пухкаво бебешорче на финала :wink:
Цигу,абе разумно ли е с такава доза Кломид да се захващаш?? Каква идея седи зад цялата работа :???? Струва ми си доста рисковано...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Добро първо снежно утро :D

Поне във Варна е снежно и ветровито :D

Пийвам едно хубаво кафенце и цял ден ще разцъквам каналити по ТВ, то в това време...освен активна почивка друго не върви :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утро!Радост,благодаря ти за бремелинското кафенце. :)
Честито снежно утро,и при нас вали сняг! :cheerleader: Ще очакваме вече белобрадия с пълната торба с  :bfp: :bfp: :bfp: !
Честито положително тестче,petia_l44!Пожелавам ти лека бременност и догодина да гушнеш живо и здраво бебче! :hug2:
Приятен уикенд на всички!(на мен ми е притеснено,че малкия ми се събуди с дрискане и кашлица) :?

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Мерси Радостче за кафенцето, веднага пийвам по мъничко, че моето нещо хич не ми беше вкусно. Преди малко се събудих и викам ще слагам кафенце днес, ама ти си ме изпреварила. :D
Петя - Честито. Лека, усмихната и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Оли - да си изкарате супер с мъжо на почивката.
Наде - стискам палчета да намерите нещо много готино на човешки цени! :crossfingers: yahoo_17
Цигу - тая доза на кломида не е ли наистина много голяма - не че разбирам много, ама гледам другите момичета по колко са пили? :hug2: :bighug:
Ние днес по план - първо Ванко има първа среща на голям терен, после в къщи душче и и изчезваме към Германия. :balk_95: :balk_103: :balk_115: Откога не сме почивала заедно с моето мъжле в събота...
На всички вас ви пожелавам лек и причтен - не много студен :wink: съботен ден!
И всички ви мисля и новите и старите!
П.п Някой да хваща чумата и хич да не я пуска при нас, че другата седмица доста тестчета ще се правят май. :crossfingers: yahoo_17 :bfp: :crossfingers:
Мамчо - дано се оправя по бързо мъничкия човек, че хич не е хубаво като ги гледаме когато са болнички! :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро и честит първи сняг,то при нас във Варна вечно си е придружен със сиииииииилен вятър,та не може да се насладиш на "тихо се сипе първия сняг,галено щипе бузките пак.........",че и телефона съм си пуснала така да звъни,връщам се в детството.Радостинче,благодаря за кафенцето,от твоите пия с кеф,щото са заразени,знам аз.
Гардже,ето тук Мечката е писала за медальоните http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40372.msg650947#msg650947 , пък за получаването знаеш  :wink:
Оф пък да си призная забравих за елхата,днес като изчистя и я мятам,мале как забравих,ми ако Дядо Коледа е минал вече през Младост и е видял,че нашата не е украсена,разминах се с подаръците,въй мятам я.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро момичета, искам да ви почерпя - синът ми днес става на 5 г.и да ви пожелая всяка от вас, поне веднъж да изпита удоволствието от майчинството!  Приятни почивни дни, аз ще трябва да се готвя за рожден деен! :occasion13:
« Последна редакция: Декември 12, 2009, 10:46:50 am от radosttinka »
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от снежно Велико Търново!!!
Стинка, благодаря за кфенцето, винаги ми е приятно да си го пия в страхотната ви компния  :bighug:
Мамче, ще се оправи юнака просто има такъв вирус  :bighug:
Раде да ти е живо и здраво момчето и много да те радва!
Аз отивам да замярам мъжооо  :lol: :lol: :lol: :lol:
*
Благодаря,момичета!Взех мерки. :bighug:
Раде,да ти е живо и здраво детенцето!Дай Боже всяка да има по 1,2 или пък 3 слънца,които да осмислят дните и'! :occasion13: :balk_12: :balk_7:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
Ехаааа добро утро снежноооо суперрр много обичам да има сняг  :lol:
ето и брадатко идва
 Раде живо и здраво да ти е детенце  :D
 мамче бързо оздравяване на мъника  :wink:
 Радостинка мерсаж за кайвенцето  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Добро утро  :D
Петя честито, желая ти лека и безпроблемна бременност.
Мамче бързо да се оправя малкия  :crossfingers: и моя пакостник е болен със спастичен бронхит вчера му биха урбазон  :( ох да свършва тая година вече, много ядове ми донесе  :? дано 2010 е по-щастлива за всички ни.
Маринка и аз още не съм украсила елхата мисля днес с малкия да я свършим тая работа.
Ради да ти е жив и здрав юнака.Весел празник.
Приятен ден на всички.
*
Добро утро и от мен мацки готини!Стара Загора също е снежна. :D
Радост, мила, кафенцето е просто перфектно, Благодаря!
Петя, Честито, мила, лека и безпроблемна до финала!
Мамче, скорошно оздравяване на малкия!
Стерче, Приятно пазаруване!
Ради, да ти е жив и здрав рожденника!
Момичета, то и аз днес ще украсявам елхата! :D
А и съм сама, ще ми е по-готино/мъжо на път, а свекито си отиде за два дни на село/ :D
Приятен съботен ден!
*
Привет, сладурки!

Честит Първи сняг - и при нас към Гюргево  :wink: прехвърча  :babydust:

Мамче, стойте на топло, пийте чайчета и бързо оздравяване.
Раде, Весел празник, да ви е жив и здрав малчугана!
Стерче, как ти завиждам за шопинг терапията ...
Цигу, дозата си я бива osi_15, но да не би да става въпрос за други mg - аз знам, че за целия тримесечен цикъл не бива да надвишава общо 750 mg ?

Приятен снежен уикенд на всички!
*

Марина75

• 3039
Леле как съм се изложила,забравила съм сутринта да честитя на Петя.Честито,мила лека и безплоблемна бременност ти желая.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Не бях влизала от 1 седмица и сега намерих малко време да ви вида и какво да вида  :D .... Радостчееее много много се радвам, чак настръхнах от вълнение!
Пожелавам ти много лека бременност и успех до финала  :D Целувам те!
Анмарче стискам палци мила и трите да се хванат  :lol:
*
Охоо  здравейте и от мен !
Честит първи сняг !
Днес съм спала до обяд непробудно - бях забравила какво е да се наспиш!
Ставам и какво да видя баба Зима е дошла !
Петя честито и от мен леки 9 м !
Бързо оздравяване на болничките малчугани !
Приятна почивка на всички!
[/url]
*
Отговарям на всички питащите за дозата кломид: Лекарят ми смята, че оптималния брой фоликули за успешна инсеминация са 3-4. Първият месец вземах 5 дни по 2 таблетки (100мг) - 3 фоликула. Вторият месец вземах 3 дни по 3 таблетки (150мг) и 2 дни по 2 таблети (100мг) - 1 фоликул (други 2 дребосъка така и не стана ясно спукали ли са се). Това ще ме последен месец с кломид. Максималната допустима дневна доза е 200мг.

Честит първи сняг!
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Криска, около нова година може да сме за 10-тина дни в Банско, така че може да те мерна. То колко е градче, аз наизуст го знам Банско :)
Цигу, според мен количеството няма да направи по-голяма бройка, а и да направи ще е за сметка на качеството. Защо не пробвате вече с инжекции ?
Голям сняг, голямо чудо е във Варна. Направо не повярвах на очите си. Обикновено завалява чак когато вече отдавна е натрупало по другите градове.
Маринка, от снимката на първата срещичка във Варна, гледам само ти още не си бременна. Май ти следваща ще ни изненадаш ;) Тези срещи май наистина водят по една бременна :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
Цитат
Маринка, от снимката на първата срещичка във Варна, гледам само ти още не си бременна. Май ти следваща ще ни изненадаш  Тези срещи май наистина водят по една бременна
И аз съм си го мислила това.Дай Боже от твоите уста в Божиите уши,както се казва.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Гарджеееее, няма да дебнеш да ме мернеш, а направо ще се обадиш да пием по кафе  :wink:
Много ще се разсърдя ако дойдеш тук и не се обадиш  :lol:
*
Не знам дали за добро или лошо, но от вчера имам доста осезателна, тъпа болка ниско долу в кръста, по-лека и в корема. Днес ми е 6-ти ден след Ову.  :ask: