0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета!

Аз тази нощ сънувах, че сме голяма група хора,които трябва  заради природно бедствие  :lol: :lol: :lol:

Наде, да ти разтълкувам ли съня :)
"голяма група хора" = групата на щъркелчетата
"да се евакуираме"..... в темата на бременните
"природно бедствие" ....ще има порой от  :bfp:
:)

Радост, честита ти лентичка. Така като я гледам май ще си имате момченце :)
За слончетата аз знам че трябва да са с дупето към вратата на къщата и с хоботче навън /прозорец и т.н/

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ааааааа значи мойто слонче е правилно сложено,за късмет :wink:

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Джиджи, много ми хареса твоето тълкуване  :wink:

Общоприето е да се смята, че щъркелите носят бебета, но защо не и слончетата - те са едни такива добрички :) А у нас е пълно със слончета, така се случва, че много често ни подаряват!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Като сте почнали с пророческите сънища и аз да кажа, че сънувах тази нощ една от вас  preggo , а моите сънища се сбъдват /ако помните Нерито-сънувах я, казах й и на следващия месец беше бременна/. То мина 12 часа, така че мога да кажа....Анмар  :crossfingers: - дори и в сънищата ме посещаваш :hug2: и този път се надявам съня да не ме излъже!  :bighug:
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Милички ще ме сънува ли някоя от вас и мен?Като гледам колко пророчици има тук,ако всяка сънува по няколко момичета ще изчезнем всички в комплект в другата тема.
  <br />
Джиджи, от твоите уста в Божиите уши  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Маринка, нещо важно за слончетата - винаги трябва да са с вдигнати хоботи за късмет и щастие. А още по-нахубаво е да са 6 с различни размери  :wink:

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Джиджи, от твоите уста в Божиите уши  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

Маринка, нещо важно за слончетата - винаги трябва да са с вдигнати хоботи за късмет и щастие. А още по-нахубаво е да са 6 с различни размери  :wink:
Ееееееее мойто е само едно,сега пък 6,стига едно,ама е с вдигнато хоботче .

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Пък аз съм чувала, че с вдигнатото хоботче носят семейно щастие, а със сваленото- успехи в бизнеса. На моите отдавна им изтървах бройката - определено са повече от 6...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
А аз за сънищата знам, че за да се сбъднат се казват преди 12ч. :)
Ох, цепи ме една глава ... искам да си легна някъде, ама пуста работа ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Здравейте сладурки, повече или по-малко бременни  :crossfingers: :crossfingers:
Аз карам последни няколко часа работа за тази седмица и ми е почти като петък  :P
nomine, наистина би било по-добре слончета да носят бебетата, че по повечко наведнъж ще идват  :wink:
Джиджи, това е най-правдободобното тълкувание на сън, което съм чувала  :balk_103: :balk_47:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Привет и от мен, момичета-кокичета!
Като гледам големи гадателки сте се навъдили. Аз не съм сънувала скоро или поне не помня, обаче знам, че тази темичка скоро ще се опразни и всички ще дойдете в бремелинската темичка.
Ето малко вирусчета от мен, много са заразни, да знаете :)  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
А аз за сънищата знам, че за да се сбъднат се казват преди 12ч. :)
И аз така знам,но щом Анизката го е сънувала пак ще се сбъдне. :wink:
Джиджи- супер тълкуване,хареса ми. yahoo_33
Скарлет,хоп тогава под твоите заразни вирусчета. :a_cat_06:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Хоп и тук под вирусчетата
    :a_cat_06:
Радостче, прехвърли ме в първата гупичка за 19.12 пък дано ми е на късмет (не съм била още там официално).
За всички от първата и втората групичка yahoo_17 :bfp1: yahoo_17

Ха, Мамчето ме изпревари osi_10 .. :wink: според настроението днес в тук, това би следвало да значи, че ти ще ги видиш преди мен  :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 15:42:02 pm от ollivia »

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
и този път се надявам съня да не ме излъже!  :bighug:
няма да те излъже, анизка :)

А като стана въпрос за сънища....аз снощи сънувах медальоните на Зачатие  :P Незнам какво означава това. Сигурно нещо хубаво пак ;)
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 16:04:53 pm от джиджи »

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Брей какви сънища сънувате бе :D...аз напоследък само Фотошоп сънувам... osi_15 osi_15 osi_15
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Re: Една декемврийска темичка пълна с предко&
« Отговор #195 -: Декември 10, 2009, 19:29:30 pm »
Добър вечер!
Ехааа, много гадателки, много нещо тука, брейййй! :D
Пусто аз не си спомням какво сънувам, а дори и да се сетя то е за 1-2часа и после като ме грабне деня и забравям  :oops:
Ей това тълкование е перфектно:
Наде, да ти разтълкувам ли съня :)
"голяма група хора" = групата на щъркелчетата
"да се евакуираме"..... в темата на бременните
"природно бедствие" ....ще има порой от  :bfp:
:)
Дано!
ПП: Забравих да се похваля - днес ме валя сняг на връх Шипка, дори и трупаше - цъкъ пък  :D
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 19:35:49 pm от petqst »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Брей какви сънища сънувате бе :D...аз напоследък само Фотошоп сънувам... osi_15 osi_15 osi_15

То е щото си кукумявка  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Добър вечер на всички сладурки, щъркелки, слончета и всички други  :D :D :D
Като сте тръгнали така с тези сънища, да ви кажа аз тази нощ сънувах, че има 2 големи алено червени чертички - ама не помня да съм правила тест, само помня 2 ГОЛЕМИ чертички, все едно нарисувани с... боички, и помня, че нещо ме преряза корема. Нищо друго. Много странно, и после гледам, и вие тука сте разисквали разни сънища. Аз за мен няма да го бъде и този месец.

Момичета, ПИСНА ми от тоя мой цикъл. Ето бе, да му се не види, този месец съм на дуфастон от 16 ден, и днеска ми протече пак кафяво. Утре ми е последния ден от Дуфастона и в събота я чакам вещицата червена  :witch: Този месец бях толкова доволна, че няма да ми зацапва, но ето че този мой цикъл няма управия. С хапчета и без хапчета, от зацапването няма утърваване  :BangHead: :BangHead:
Извинявам Ви се, ако съм досадила на някой, но ми е толкова тъпо, че незнам към кого друг да се обърна  :bighug: :bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!

То е щото си кукумявка  :lol: :lol: :lol:

Моля,моля!Едно пернато стига...пък за куку-то....то не мога да го скря... :lol: :lol: :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
Дагея, незнам дали ще те успокоя, ама аз съм с такова зацапване преди цикъл вече 4-5 години :? В началото като се появи ходих на лекър и ми изписаха и на мен дуфастон - 3 месеца го пих  8O - резултат никакъв, накрая свикнах с него  :?