0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен !
Цветенеце стархотно кафенце благодаря!
petia_l44 стискаме палци за утре хайде всеки ден по едно +++++
и бързо ще избягаме от тука!!
Лек ден момичета!
[/url]
*
Добро утро и от мен, милички!
Цете, Благодаря за кафенцето!
petia_l44Присъединявам се към Вив, за стиснатите палци!
Аз пак ще си пропътувам балкана и като се върна ще ви чета, дано да са само позитивни постовете ви!
Спорен и изпълнен с положителни емоции ден!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Цветенце - супер кафенце, мерси миличка!
И аз стискам палчета за утре! Това за мене е най трудния период, дни преди да ми дойде, направо ставам на питанка. :oops: Успех утре на правищете тестчета!
От мене лек ден, останаха ми днес, утре следобяд и после зачезваме за ден до Германия. :swing: :balk_115:
<br />[/url][img]http://ticker
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Добро утро.Цветенце,благодаря за кафенцето.Аз днес едвам се надигнах след 11 часа сън,направо не знам къде съм.Айде лек ден от мен.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Добро утро :D

Цвете, благодаря за кафенцето :)

petia_l44 стискам силно палците за утре  yahoo_17

Весел и усмихнат ден момичета :D. Петък наближава :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Сттинче, честита ти лентичка!
Много е готино слончето ти! :D
Дай Боже, всичко да е наред и слад има, няма 8мес. да се гушкате! :D
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро и от мен!
Цветенце-страхотно кафенце, ама аз нападам бонбоните около него  :oops:!!!
Бебо 79-съжелявам миличка!
petia_l44  :crossfingers:
Стинка, честита лентичка!  :bighug: :cheerleader:
Нямам търпение за още попълнения в третото списъче!!!
Гушкам ви силно момичета и не преставайте да вярвате!
*
Добро утро,банда!
Цвете,радвам се да те "видя" и в добро настроение!Благодаря за хубавото кафенце. :hug2:
Цигу,хайде дано 3 ти е на късмет! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Радост,честита ти лентичка и сакче! :balk_602:
Ivelina Lecheva,дано имаш новогодишен подарък!Успех! yahoo_17
Хубав ден на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Добро утро и от мен! Успешен ден на всички и късмет!  :goodluck:
Добро утро,момичета,
Цвети, мерси за прекрасното кафенце, радвам се че се усмихваш и гледаш вече напред  :cuddle: :balk_5:
Благодаря ви за стиснатите палци - дано и ние имаме Коледно чудо  :crossfingers: :crossfingers: :grouphug2:
Успех на мацката,която утро ще прави тест  :goodluck: :crossfingers:
Маринче, ти душа, голям сън си му ударила, малееее  :lol: :lol: :lol: Кажи сънували поне нещо интересно?
Аз тази нощ сънувах, че сме голяма група хора,които трябва да се евакуираме заради природно бедствие  :lol: :lol: :lol: , а да ви кажа че дори още не съм гледала филма "2012" , представям си като го гледам  :lol: :lol: :lol:
Стерчи, приятен шопинг в германско  :balk_115:

Хайде лек ден на всички  :wink:

*
добро утро и от мен момичета.
Цветенце, мерси за ароматното кафенце :)
petia_l44 желая ти късмет :crossfingers:
Лек и усмихнат ден на всички :bighug:
*
Добро утро  :D
Цвете, страхотно кайве - мерси!
Стинке, много сладки слончета, бе! И това в аватара ти много сладко и в лентичката още повече  :lol: :lol: :lol:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Пророческият ми сън за Радост се сбъдна, сега чакам Маринка. Казах си аз, че ме чакахте с количките пред кооперацията ни ;)
Хайде Маринка - ти си :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Наде, на мен често ми се случва да сънувам подобни неща, но обикновено е за живота след бедствието и всички живеем в някакви бунгала или нещо подобно - сред природата :) Като някакви сървайвъри, луда работа! Сигурно е от филмите, не знам, аз също не съм го гледала този 2012.
Утре трябва да ми излезнат резултатите от Прогестерона  :crossfingers: бавно и славно отмятаме изследванията.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Пророческият ми сън за Радост се сбъдна, сега чакам Маринка. Казах си аз, че ме чакахте с количките пред кооперацията ни ;)
Хайде Маринка - ти си :)
Дай Боже,Гардже.Тайничко се надявам и за мен да се сбъдне сънят ти.Дано.
Радостинче,слончетата са прекрасни.Ама я кажи с дупето към коя врата да е?Че аз имам също подарък слонче и четах да е с хобота към балконската врата и мойто съответно е така.Е да дупето му е към вратата на стаята.Казвайте,че нали знаете че съм суеверна,ако трябва да го завъртам.
« Последна редакция: Декември 10, 2009, 10:49:17 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Наде, на мен често ми се случва да сънувам подобни неща, но обикновено е за живота след бедствието и всички живеем в някакви бунгала или нещо подобно - сред природата :) Като някакви сървайвъри, луда работа! Сигурно е от филмите, не знам, аз също не съм го гледала този 2012.
Утре трябва да ми излезнат резултатите от Прогестерона  :crossfingers: бавно и славно отмятаме изследванията.
По принцип дома(апартамент,къща и др.) който сънуваме символизира Аза, а различните стаи и места отговарят за различни аспекти от него. Ама това е за друга тема  :wink:

Успех с прогестерона  :)

*
Благодаря  :bighug:
Значи да се разбира - временен скромен Аз силно свързан с природата  :lol:
*
Уха колко мистично е станало тук  :lol:.
Добро утро момичета  :crossfingers:, за всички които очакват да им се случи нещо хубаво и им го пожелавам.
Лек ден на всички
Радостинче,слончетата са прекрасни.Ама я кажи с дупето към коя врата да е?Че аз имам също подарък слонче и четах да е с хобота към балконската врата и мойто съответно е така.Е да дупето му е към вратата на стаята.Казвайте,че нали знаете че съм суеверна,ако трябва да го завъртам.
:offtopic:
Маринка, знам че трябва да са с дупето към вратата на стаята, за вратата не терасата не знам :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добър ден и от мен!Аз вече си получих компа и няма да ви мъча с латиница.Хип-хип -урааааааааааааа!Много стиснати палци за Петя за утрешния тест и за всички,които очакват двете чертички.Лек ден момичета!
  <br />