0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито Радостинка и от мен. Дано всичко е наред и гушнеш сладък бебчо.
Мен още ме е страх за тестче. Мисля че е от утрогестана.
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти.
*
Добро утро и от мен  :D
Ей така обичам да ми започва деня!  :D
Радостинче, честито мила! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво детенце да гушнеш!  :D (аз бях сигурна, просто с тази графика нямаше начин  :wink:)
Мамче, мерси за Кафенцето!
Хубав ден на всички!  :D

П.П. bebo79, давай смело теста. Доста време е минало от инсето! Хайде, миличкаааа  :crossfingers:
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 08:28:01 am от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Радостче честито, много се радвам за теб лека и безпроблемна бременност  и да прегърнеш здраво и прекрасно бебче  :ballons: много много се радвам,Знаех си че се видим в друга темичка  :)
 сега е ред на останалите момичета, хайде една по една, искрено се моля за вашето коледно чудо Изпращам ви вирусчета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: Приятен ден
*
ДОБРО УТРО СЛАДУРКИ :D
Веднага се мушвам под душчето от вирусчетаааааа :a_cat_06:
Радост моя :lol:ЧЕСТИТОООООООО,пожелавам ти най-прекрасните девет месеца,в които да изживееш това щастие пълноценно :DПовярвай и твоята мечта е на път да се сбъдне!Колко хубав направи деня ми,целувам те мила :hug2:
А ти Бебчо не се притеснявай,то си е ясно че и ти си в отбора на бременните вече,направи си тестче,време е :crossfingers:успех

Весел и спорен ден момичетаааааа!
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 09:14:13 am от dgina »
*
Радостче, честита радост! Много късмет ти желая и лека  :D
*
Оле Радостче  :bighug: :bighug: :bighug: как се кефя самоооооо направо все едно аз съм видяла тия 2 чертички много много се радвам. Леки 9 месеца и едно, пък може и две сладки бебенца на финала, всичко ще е наред. Ох какъв кеф само, аз бях сигурна че ще е + теста с тази графика.
Мамче благодаря за кафенцето и Честит празник на всички студенти /бивши и настоящи/
леле какъв заряд само ми дадохте след вчерашният ми кофти ден  :youwoman: :bighug: :grouphug2:
*
А-а-а-а, какви Чудеса са станали тук  :D

Радост, просто си представям какви пеперудки пърхат в сърчицето ти. Честито и само положителни имоции от тук нататък.

Вив, това просто не е бил твоя месец. Но следващия ... дано :crossfingers:
Анмар, еспешен ЕТ :crossfingers:

Цигу, нещо се загуби, подозирам, че новините не са добри  :bighug:

Денят започна прекрасно, какво пречи да стане още по-прекрасен? Хайде, момичета, коя ще извади някой скрит тест  :bfp:

Радостинче, честито миличка! Желая ти 9 прекрасни ,безпроблемни месеца и чудесно бебе за финал  :grouphug: Честито на всички празнуващи днешния  празник ! И аз си имам личен такъв  :wink: 12 год.с моя любим  :love: ,и сега му измислям изненадата  :D
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Радостинкааааааааааааа ЧЕСТИТО мила желая ти лека и безпроблемна бременност!УРААААААААААААА :D :D :D :D :D
*
Добро утро момичета .Страхотни ночини се носят във темичката -Честито Радостинка .лека бременност и здраво бебе на финала.Късмет и на останалите които очакват.УСПЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХхххх
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Радостинка,честито мила,от тук нататък само положителни емоции,много се радвам за теб и за всички около теб  :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo:
Какво щях да правя без вас  :grouphug2:

Отивам да се преместя в третия списък, че Анизи ми изяде главата :lol:

Още летя....и не мога да се конценрирам върху работата :lol:

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Браво Радостинка :) :) :)
След тази новина, цял ден ще летя :D
Стискам палци всичко да върви по вода!!!! :crossfingers: :goodluck:
Честито на Радостинка и от мен! :bighug:Поздравления и пожелания за безпроблемна бременност и мъркащо бебче след 9 месеца! Светлина в тунела има и вярвам че всички ще я видим!Успешен ден на всички!
Браво Радостинка :) :) :)
След тази новина, цял ден ще летя :D
Стискам палци всичко да върви по вода!!!! :crossfingers: :goodluck:

Мариетка :balk_21:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Ехаааа,знаех си,че ще черпиш,Радостче! :D :D :D
Честити ти 2 чертички! :cheerleader: :dance2:
Да имаш лека,вълнуваща и безпроблемна бременност!И да повлечеш крачета.
Тортила,благодаря ти за вирусчетата!Мушвам се в тях... :a_cat_06:
Пете,и ти с тази сънливост си ми подозрителна.Хайде,дано! :crossfingers:
bebo79,давай следващия (+) тест! yahoo_17 yahoo_17

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!
ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И УСПЕХ!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Абе мацки....май ми се губи някой Каде си бе рошлоооо??? Хвърлям малко зрънца да те примамя!!!
Ето и от мен вирусчета малко  :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 10:15:48 am от anizi »
Радостинкаа честитооооооо не мога да спра да се усмихвам -найстина направи деня ни много щастлив.Пожелания за най-сладкото   на света.Обичкаме те ...
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 10:24:38 am от goskata »

*
Хоп, цоп, Пльооооос! :D
Благодарим ти Анизка! Имаме нужда!
Пете,и ти с тази сънливост си ми подозрителна.Хайде,дано! :crossfingers:
Хахаха, то и аз не я чакам утре, ама ще видим!
 Аз се разсъних с тази прекрасна новина и не спирам да се усмихвам!
Гардже, къде си???
*
Радостче, честито миличка! :sunshine: :balk_46:
Много лека и безпроблемна бременност с прекрасен завършек  :bori_015:
А аз сега беж под вирусчетата  :balk_183: - благодаря на анизка и торти за доставката :wink:, че преминавам в списъка на НЕочакващите коледния си подарък.
Хубав ден на всички!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho